שיעול טורדני

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שיעול טורדני
    ריקי
    09/04/2010

גם כשניכנסתי לפני הניתוח התחיל לי שיעול ממש עם ליחה ועכשיו זה ממשיך וכשאני משתעלת כואבים לי הסיכות האם השיעול הקשה והכואב הזה יכול לפתוח את הסיכות?עד שאני אלך שוב לרופא ביום א.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעול טורדני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעול לא נעים - יעבור

שולה זק
    09/04/2010

נכון שיעול הוא טורדני ולא נעים. שיעול הוא תופעה ידועה לאחר ניתוח ואת השתעלת מעט לפניו.
    להשתדל להשתעל לא בכח ולהחזיק את הבטן. הסיכות לא יפתחו. אל דאגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברוך הבא למש השרוואולים ריקי

רוזי
    09/04/2010

היי לא יצא לי לדבר איתך היום עבדתי עד 9 בערב עייפה מתה שמחה שחזרת ועוד 4 קילו פצצה את בדרך טובה מציין אז שיהיה בהצלחה לאט ובטוח לא למהר ונדברהההההההה בהצלחה מהלב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ריקי

ליאור
    10/04/2010

עד שהשיעול יעבור ממליץ לך להחזיק כרית קטנה צמוד וחזק לבטן בזמן השיעול- לי זה עזר עם הצטננות והרבה אפצי יומיים אחרי הניתוח .
    תרגישי טוב
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו