מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
055-4533169
הוספת הודעה לפורום
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שיעול טורדניריקי09/04/2010
גם כשניכנסתי לפני הניתוח התחיל לי שיעול ממש עם ליחה ועכשיו זה ממשיך וכשאני משתעלת כואבים לי הסיכות האם השיעול הקשה והכואב הזה יכול לפתוח את הסיכות?עד שאני אלך שוב לרופא ביום א.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול לא נעים - יעבור
שולה זק09/04/2010נכון שיעול הוא טורדני ולא נעים. שיעול הוא תופעה ידועה לאחר ניתוח ואת השתעלת מעט לפניו.
להשתדל להשתעל לא בכח ולהחזיק את הבטן. הסיכות לא יפתחו. אל דאגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוך הבא למש השרוואולים ריקי
רוזי09/04/2010היי לא יצא לי לדבר איתך היום עבדתי עד 9 בערב עייפה מתה שמחה שחזרת ועוד 4 קילו פצצה את בדרך טובה מציין אז שיהיה בהצלחה לאט ובטוח לא למהר ונדברהההההההה בהצלחה מהלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ריקי
ליאור10/04/2010עד שהשיעול יעבור ממליץ לך להחזיק כרית קטנה צמוד וחזק לבטן בזמן השיעול- לי זה עזר עם הצטננות והרבה אפצי יומיים אחרי הניתוח .
תרגישי טוב
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
ציפורן חודרנית: שיטות טיפול ומניעה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בחן את עצמך:
האם אתם בדיכאון?
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)