מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לאחר ניתוחליבנה14/05/2010
שלום לכולם,
לפני כ-7 חודשים עברתי ניתוח שרוול שעבר בהצלחה רבה וכעת לאחר כל התקופה הזאת הורדתי -35 ק"ג. נכון להיום אני נראית מצויין, מרגישה מצויין (הסכרת שהיתה לי פשוט נעלמה ואני לא זקוקה כעת להזרקות של אינסולין) הכולסטרול נעלם ולחץ הדם תקין לחלוטין (אגב אני בת 52) . אני מתעמלת בקביעות ובמהלך היום מצליחה לאכול עד כ- 500-600 קלוריות בלבד. אבל, לאחרונה נעצרתי בירידה. המשקל פשוט נעצר ולא זז. אני מתעמלת, הולכת ברגל ואוכלת נכון אבל הירידה פשוט נעצרה. אגב, אני גם לא משמינה. מישהו יכול לענות לי למה אני לא ממשיכה לרדת? האם זוהי עצירה טבעית של הגוף ותהליך הירידה יימשך שוב? או, האם השלמתי את תהליך הירידה? (אגב, ד"ר מחאג'נה אמר לי לפני הניתוח שהוא מצפה ממני לירידה של כ-40 ק"ג ואני רואה שהוא צדק) אם זה כך באמת צריך להיות? אשמח לקבל תשובות מנסיונכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיצוב הגוף
שולה זק14/05/2010כל הכבוד לך
הגעת לדבר הכי חשוב...בריאות!!!! כל המחלות הנלוות נעלמו וזה העיר.
ולעצם הירידה במשקל. אני משוכנעת שלמרות העצירה במחוגי המשקל את חשה בשינוי במבנה הגוף ובעיצובו. את כותבת שאת מתעמלת יום יום. מה שקורה - את תאי השומן שעדיין נותרו את פשוט הופכת לתאי שריר בפעילות הגופנית. ותאי שריר שוקליל יותר מתאי שומן. כך שעל פניו נראה שאת לא יורדת במשקל אבל את כן....מסובך? מצחיק?...העיקר התוצאהץ
תמשיכי להרגיש טוב ולשמור על ההשגים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)