לאחר ניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לאחר ניתוח
    ליבנה
    14/05/2010

שלום לכולם,
    לפני כ-7 חודשים עברתי ניתוח שרוול שעבר בהצלחה רבה וכעת לאחר כל התקופה הזאת הורדתי -35 ק"ג. נכון להיום אני נראית מצויין, מרגישה מצויין (הסכרת שהיתה לי פשוט נעלמה ואני לא זקוקה כעת להזרקות של אינסולין) הכולסטרול נעלם ולחץ הדם תקין לחלוטין (אגב אני בת 52) . אני מתעמלת בקביעות ובמהלך היום מצליחה לאכול עד כ- 500-600 קלוריות בלבד. אבל, לאחרונה נעצרתי בירידה. המשקל פשוט נעצר ולא זז. אני מתעמלת, הולכת ברגל ואוכלת נכון אבל הירידה פשוט נעצרה. אגב, אני גם לא משמינה. מישהו יכול לענות לי למה אני לא ממשיכה לרדת? האם זוהי עצירה טבעית של הגוף ותהליך הירידה יימשך שוב? או, האם השלמתי את תהליך הירידה? (אגב, ד"ר מחאג'נה אמר לי לפני הניתוח שהוא מצפה ממני לירידה של כ-40 ק"ג ואני רואה שהוא צדק) אם זה כך באמת צריך להיות? אשמח לקבל תשובות מנסיונכם.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיצוב הגוף

שולה זק
    14/05/2010

כל הכבוד לך
    הגעת לדבר הכי חשוב...בריאות!!!! כל המחלות הנלוות נעלמו וזה העיר.
    ולעצם הירידה במשקל. אני משוכנעת שלמרות העצירה במחוגי המשקל את חשה בשינוי במבנה הגוף ובעיצובו. את כותבת שאת מתעמלת יום יום. מה שקורה - את תאי השומן שעדיין נותרו את פשוט הופכת לתאי שריר בפעילות הגופנית. ותאי שריר שוקליל יותר מתאי שומן. כך שעל פניו נראה שאת לא יורדת במשקל אבל את כן....מסובך? מצחיק?...העיקר התוצאהץ
    תמשיכי להרגיש טוב ולשמור על ההשגים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו