מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מה לוקחים לניתוחיעל17/05/2010
היי לכולם !
כמו שהבנתם אני אמורה לעבור את הניתוח ביום שישי 21/5/10 כול סוף
אחרי זמן ארוך המייגע .
רציתי לדעת חשוב לקחת לניתוח ? איזה דברים אני צריכה לדעת לקראת הניתוח ?
ומי מכיר דיאטנית קלינית באזור חדרה והסביבה
שולה המקסימה תודה על השיחה ועזרה שהייתה לנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בסוף הכל מסתדר
שולה זק17/05/2010שמחה בשבילך.
את צריכה להגיע בצום לאסותא. תקחי איתך תיק קטן עם ציוד אישי. לבנים להחלפה, כלי רחצה והרבה מצב רוח טוב.
לגבי דיאטנית רצוי שתתיעצי באסותא. עד כמה שידוע לי יש להם דיאטנית שעובדת עם המנותחים.
במקביל תבררי בקופה שלך או בהלל יפה. הליווי של דיאטנית בחודשים הראשונים חשוב מאוד.
בהצלחה ומחכים לשמוע חוויות.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יעל
רוזי17/05/2010תיקחי את עצמך אם אנרגיות חיוביות אם שמחה לדרך חדשה המון הצלחה בריאות ותחזרי אלינו בשלום חג שמח מחכים לך מש שרוול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
libby18/05/2010לא ידעתי שאת מאיזור חדרה, איזה ניתוח את עומדת לעבור?
אני יודעת על דיאטנית נחמדה במאוחדת פרדס חנה שאני אמורה להגיע אליה בקרוב.
דברי איתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
יעל18/05/2010היי תודה לך על העזרה
אני אמורה לעבור ניתוח שרוול ביום שישי הקרוב
יש דיאטנית בחדרה בקופת חולים אני ממש לא התחברתי אליה, כי התנהגה לא יפה .
אז אני ממש לא רוצה לחזור אליה .
אפשר לדעת מי הדיאטנית שדיברת אליה בפרדס חנה ?!
וכן אני מחדרה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יעל
שולה זק18/05/2010אני מקווה שחברים כאן יוכלו לעזור לך , מאחר ואני לא מכירה באזור חדרה דיאטנית.
אם כפר סבא מתאים לך, יש שם יחידה נהדרת למעקב והכוונ למנותחי קיבה
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
libby18/05/2010אם את שייכת למאוחדת חדרה, אז אני חושבת שאני יודעת על איזו דיאטנית דיברת, הייתה אחת שהתייחסה אליי מאוד לא יפה כשהייתי אצלה בטיפול.
לדיאטנית בפרדס חנה קוראים אירנה, הייתה מאוד נחמדה כשבאתי לבקש הפנייה/אישור לניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליבי
יעל19/05/2010אני בקופת חולים כללית
אירנה מקבלת דרך קופת חולים כללית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתארזי הרבה אורך רוח וסבלנות
אהרון18/05/2010בתכלס אין מה לקחת
כי בגדים שאת באה את יוצאת
כל הזמן שעוברים לחלוק בית חולים זה האופנה שהשולטת במחלקה.
מברשת שיניים -אחרי שיורידים מהמיטה
מצב רוח טוב וחיוך
כל השאר יסתדר מעצמו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודק אהרון
ריקי19/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהיה בהצלחה
פרופ` אחמד מחג`נה18/05/2010הרבה אנרגיות חיוביות, חיוך ורצון טוב
שיהיה לך (לנו) בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך!
יעל18/05/2010כמו שאמרת אנריות חיוביות, וחיוך גדול
תודה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)