מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לא יכולה לישון וחושבת על ניתוח..מתייצעת03/06/2010
יתכן וההודעה תצא עם שגיאות כתיב, או שגיאות מכל סוג שהוא, אני מתריעה ומתנצלת, אני מוצפת רגשית ואם הקוראים הסליחה.
אני בת 28 נשואה ללא ילדים, BMI 36 לכל היותר.מחלות נלוות? אבחנת עבר של היפראינסולינמה.
אבחנה של מרפאת הפרעות אכילה בבית חולים רמב"מ של OBD.
מעי עצבני? או שמא עצבון של המעי - שאלה טובה - שינויים קיצוניים בהרגלי היציאה ללא ממצא פתולוגי. (עשיתי הרבה בדיקות ואף קולונסקופיה וכולן תקינות לצערי/שמחתי).
עקרונית - אפשר לומר שאני נגד התערבות כירורגית יש לי לכך מספר טיעונים שלא דווקא נוגעים למקרה שלי.
לעומת זאת, ברמת היום יום אני סובלת מהרגלי האכילה שלי. אך מעולם לא ביקשתי לעצמי דיאטות בזק או פתרונות קסם כאלו ואחרים.
מסיבות שונות אני מהרהרת על התפיסה שלי, ושואלת את עצמי מה עדיף עבורי.
כאמור BMI 35 , הייתי מעוניינת להרות כבעוד שנתיים (לקראת סיום הלימודים).
קשה לי לתאר את חיי ללא האכילה הכפייתית, ואני חוששת שלא אצליח להתנהל היטב לאחר הניתוח, ושהבעיה האמיתית שלי תשאר איתי.
אני נוטלת ציפרלקס במינון 10 מ"ג - "למעי העצבני" (נניח).
בעבר כשאר רזיתי חוויתי חרדות קשות, אני מאמינה שאני זקוקה לטיפול פסיכולוגי פסיכיאטרי מעולה - שידי אינו משגת כלכלית - מה גם שאיני בטוחה שאספיק במהלך חיי למצוא לי מזור על הכורסא ואולי בכל זאת בניגוד לתפיסתי סכין המנתחים תפתור לי את הבעיות?
מה דעתכם?
אני לא מרגישה בשלה דיי להגיע להתעייץ במרפאה בנושא אני פשוט פוחדת, מתביישת להודות.
חוששת מהיריון במשקל עודף וסיבוכיו.
חוששת מניתוח.
חוששת מהחיים בכלל הייתי אומרת, אני פשוט כפי שהבנתם אם קראתם ולו ברפרפוף עד כה, אדם שהוא מלא חרדות מהכל.
האם ניתוח יכול להתאים לי? דווקא לי?
בכל זאת?
התייאשתי, אז התייעצתי.
תודה למשיבים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוחי קיצור קיבה
עדנאן03/06/2010תשמעי אין יותר גרוע מלהיות שמן אני שקלתי כמעט 200 קילו ועברתי ניתוח שרוול לפני שבוע והכל בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה בהמשך
שולה זק03/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשןלה זק
עדנאן05/06/2010תודה רבה על איחוליכ לי בהצלחה אמנם לא הכרתי אותכ אישית אבל הכרתי אותכ דרכ החוברת שנתנו לי במרפאה להשמנת יתר באיכילוב שאת מסבירה בה הכל על הניתוח עצמו ומכסה על כל התשובות ולהפתעתי החוברת היתה מתורגמת לערבית גם תודה רבה וישר כוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שמחה שאתה מרוצה
שולה זק05/06/2010העיקר עדנאן שעברת ניתוח ושאתה מרוצה.. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עדנאן
ריקי05/06/2010שיהיה לך בהצלחה .ומה שתצטרךך אנחנו פה בשבילך.נשמח לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מתייעצת
שולה זק03/06/2010תודה שפנית אלינו. אך אנחנו לא כתובת מקצועית שיכולים לעזור לך עם עצות אופרטיביות ומתן כלים להתמודד עם הבעיות שהעלת כאן. לפי הנתונים שכתבת BMI 35-36 אינך עומדת בקריטריונים לניתוח. לא ציינת באיזה קופה את חברה, אך ידוע לי שבכל הקופות ניתן לקבל סעד נפשי של פסיכיאטר או עובדת סוציאלית ללא תשלום (תמורת התחייבות).
את יכולה להתקשר אלי בכל עת ואשמח לנסות לעזור ולכוון ככל הניתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
מתייעצת03/06/2010לשאלותייך אני חברה בכללית.
הבנתי שניתן לקבל אישור בBMI נמוך (יחסית כאמור כמובן) אם יש מחלות נלוות ויש לי כאלו - היפר-אינסולינמיה.
אני רק חושבת שהבעיה לא תפתר לי ע"י ניתוח, ורציתי להתייעץ איתכם - מי שעבר את הניתוח או מי שמבין בתחום מכל אספקט.
העניין הוא פשוט מבחינת התנהגותית אני מניחה שמי שצלח והגיע למשקלים חריגים מאד מהנורמה המקובלת ודאי עסק באיזו התנהגות אכילה שאינה נורמטיבית.
השאלה היא מה קורה עם הנפש (המאומללת) של האדם השמן אחרי שסגרו לו את "תיבת הפתרונות" לכל מצב חרדה ולחץ כעס אימה הלקאה שנאה תיעוב טירוף, ואפילו גם רגשות חיוביים שחווים עם האוכל..
לאן כל זה נעלם? ומה מחליף לי את ה40 קילו העודפים שלי? כמנגנון התמודדות, והגנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפש מאושרת
שולה זק03/06/2010אני מניחה שעיינת בפורום וקראת שאין כאן "נפשות אומללות" נהפוך הוא, אנשים מאושרים שעברו מהפך בחייהם - מהפך חיובי.
אני מציעה שתפני לרופא כירורג בתחום ניתוחי קיצור קיבה, ותתיעצי איתו, אם את בקריטריונים, אם מתאים לך ניתוח, איזה ניתוח מומלץ ובהתאם ליעוץ שתקבלי, תוכלי לפנות הלאה על מנת לפתור את בעיית ההשמנה.לא ציינת אזור מגורים וכחברת כללית, אני מציעה שתפני לקופה ותבררי לאיזה מרכז/רופא את מקבלת התחייבות ולפי זה תקבעי תור.
נשמח להמשיך לעזור בכל עת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שאלות נוספות
מתייצעת03/06/2010במקור אני מישוב קטן ואני מתביישת לפנות אל רופאת המשפחה שלי שמכירה אותי מילדות.
כעת אני סטונדטית בחיפה.
יש לי ביטוח "מושלם"...
והרבה פחדים..
אני סטונדטית בתוכנית אינטסיבית והזמן היחיד שבו אוכל לעשות את הניתוח היא בחופשת הסמסטר וכזו מתחילה בקרוב, או רק בשנה הבאה, שזה המון זמן, והבנתי משוטטות שיש איזו תקופה שלא ממולץ להכנס להיריון אחרי הניתוח ולכן אני מאד הייתי רוצה לעשות לעשות את הניתוח עוד הקיץ, האם זה אפשרי במסגרת פרטית דרך ביטוח כלשהו נוסף?
אני בכלל לא בטוחה לגביי כל זה אבל נראה לי - אולי זה המוצא האחרון, ואולי.. אולי זה הפתרון למרות הפחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערב טוב
שולה זק03/06/2010החששות שלך טבעיים. זה אנושי לפחד, להתרגל ולתהות על הבלתי נודע. אנחנו כאן על מנת לעזור לקבל החלטות. אנחנו לא יכולים לקבל החלטות במקומך. אם את לומדת בחיפה את יכולה להעביר את התיק הרפואי שלך לחיפה ולבחור לך איזה רופא משפחה שאת רוצה. לא הבנתי למה את מתביישת? למה את חוששת לפנות לרופא המשפחה הותיק שלך. כפי שכבר כתבתי לך, תפני למנתח, תתיעצי איתו וגם בנושא הריון. אני בטוחה שהוא ישה לך "סדר" בבלגן. האם חוץ מביטוח מושלם יש לך ביטוח פרטי נוסף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות
מתייצעת04/06/2010לא אין לי בשלב זה ביטוח נוסף אבל ייתכן שאוכל לעשות אחד דרך מקום עבודות של בעלי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
שולה זק04/06/2010לפני שאת עושה ביטוח פרטי על מנת לנצל ההטבה לניתוח קיצור קיבה, תבברי אם אין צורך להמתין 3 חודשים עד שניתן לנצל זכויות. שורה תחתונה בררי אם הביטוח תופס במיידי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)