מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- כועסת, עצבנית ופגועה מהמנתח שלי...חלי בוזגלו11/06/2010
אתם יכולים לקרוא לי "ממורמרת"
אתם יכולים לקרוא לי " מציקה"
אתם יכולים לקרוא לי איך שבא לכם.. הריי זוהי הדרך שבה אתם מגיבים לי כשאני כותבת שאני לא מרוצה מהניתוח..
מכל המאות אנשים שיש בפורום.. מותר גם לאחת להיות לא מרוצה..
והיא כמובן, תחשב כ"כבשה השחורה"
אבל אני בכל זאת החלטתי לכתוב את זה.. כי יש בי צורך עמוווק לשתף מישהו בזה... (מישהו שמבין ולא חברות וידידים רזים שלי)
גילית מספר דברים שאיכזבו אותי יותר ויותר מהמנתח שלי..
מלבש זה שאני שואלת אותו על א' והוא עונה לי על ת'..
גיליתי גם ש... מנותחי טבעת לשעבר (כמוני) ההצלחה של השרוול אצלהם היא לא כמו של אלה שללא ניתוח קיבה לשעבר..
ששאלתי אותו כמה אחוז הוא השאיר לי בקיבה הוא ענה לי בתגובה "אנחנו לא יודעים כמה השארנו.. אנחנו יודעים כמה הורדנו" אוקיי תגיד לי כמה הורדת אעשה חישוב בראש.. כאילו מה התשובה המטומטמת הזו?!?!?!?! והוא התחמק ממני..
כשירדתי מהמשקל מבואסת שגיליתי שבמהלך שבועיים השלתי ממני רק 3 קילו..
הוא אמר לי משפט כזה "אני את העבודה שלי עשיתי, את לא יכולה להגיד לי שהשארתי לך קיבה יותר רחבה" אממממ.. על ראש הגנב בוער הכובע!!!
בנוסף... מסתבר שמי שמסתבך לו הניתוח כגון: הדבקויות במהלך הניתוח... (מה שהיה לי) אז נפח הקיבה שלו נשאר יותר רחב..
למה כל הדברים האלה הוא לא סיפר לי בהתחלה???? אולי הייתי חושבת פעמיים האם לעשות את הניתוח או לא...
למה הוא לא סיפר לי שהייתה לי הסבכות בחדר ניתוח... (ורק שהתחברתי לאחד הרופאים שם הוא פלט את זה)
למה כל המחבואים האלה ממני..
זה הריי הגוף שליייייי! הנפש שלי!!!!!
אני אמורה לדעת הכל מהכל.. ולא כשאני מטיילת בגוגל לגלות דברים....
אז כן אני מאוכזבת... ומראש אני מצטערת שאני כותבת את זה פה בפורום של דר' מחאג'נה- שהוא לא המנתח שלי.. וממנו לא האכזבות..
אבל כאן יש את מי לשתף.. ואצל המנתח שלי לא!
אולי עכשיו אני אבין.. איך חודש אחריי הניתוח הצלחתי לאכול (אומנם ברבע שעה) 2 כדורי פלאפל...
איך עוברים לי פתיות..
עכשיו אני כבר בדאון אכזרי.. שכבר לא איכפת לי מה יהיה מה לא?
הריי אני כל כך שונה ממנותחי שרוול אחרים.. שמין הסתם התוצאה לא תהיה אותו הדבר..
תודה רבה לכם שקראתם, עזרתם והקשבתם כאן..
שיהיה לכם בהצלחחחההה!!!!!!
יום טוב ושבת שלום.. ביי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר O/K
אוסי11/06/2010חלי- מותר לך להיות מה שאת רוצה ובוחרת- גם זו שלא מרוצה מהניתוח, ואני באמת חושבת שחשוב לשמוע גם את התגובות האלה.
מעבר לזה אני רוצה לומר לך שנראה לי שכל מבקרי הכפורום הבינו את תחושת המרמור והאכזבה שלחך מהניתוח, אנחנו קוראים את הודעתך וממשיכים הלאה בחיינו אבל את זו שנשארת עם ההרגשה.
אני מציעה לך לחשוב מה עושים הלאה ופחות להסתכל אחורה, מה היה מי עשה ולמה אמרו או לא אמרו.
את הנעשה אין להשיב- אני בטוחה שתסכימי איתי לגבי זה...
אז תתעוררי על החיים שלך ותתחילי לעשות מה שאפשר עם המצב הקיים, פשוט תעשי דיאטה אם את רוצה לרזות כאילו שלא עשית ניתוח, או אל תעשי אם את לא רוצה לרזות. להמשיך לכעוס על המנתח שלך לא יוביל אותך שום מקום.
המון בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני נתוח
שמן בדימוס11/06/2010המצב שאת מתארת באמת לא לעניין. אני עומד לפני ניתוח ובשלב זה בוחר את המנתח. אולי את מוכנה להגיד לי מי זה כדי שאמנע ממנו. או שאולי תגידי לי לפחות האם מדובר בד""ר גירון או מטר בינהם אני מתלבט.
מקווה שתרגישי טוב
עופר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עופר
כרמלה11/06/2010היי עופר אני בכיף יגיד לך באיזה מנתח עדיף כי אחד מהם אני עוברת אצלו אך שולה אומרת וצודקת לא לרשום כאן בפורום כי זה יפגע באחד מהמנתחים
אם תרצה תמסור לי מייל שלך או הנה שלי [email protected] תכתוב לי שם ואגיד לך
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר היי
רוזי11/06/2010יש תחושתבטן כשאתה מדבר אםרופא לך לפי זה כולם טובים וכולם גם לא טובים כמו שלך זה יצליח ולשני לא לך לפי הרגש שלך זה הכי חשובוכש מבתןבבים הרבה מתבלבלים הרפואה שלנו מתקדמת צא בהצלחה תחזור בשלום שבתשלוםיקירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מנוטח טבעת לשעבר
יניב12/06/2010ואת צריכה להיות אסירת תודה שהוציאו לך את הטבעת ועשו לך שרוול
גם אם הורידו לך מעט פחות עדיין אין זה אומר שהקיבה שלך מסוגלת להכיל את אותה כמות כמו עם הטבעת אפילו אם הייתה פתוחה לגמריי ותאמיני לי אני אכלתי לפה שווארמה עם הטבעת פתוחה לגמרי והיופם לא מסוגל להסתכל על זה .
גם לי עוברים 4 פתית בארוחה עם גבינה ואבוקדו מעל והכל בסדר
עדיין כמות הקלוריות מזערית כ500 קלוריות ליום לאומת אדם רגיל במשקל שלנו שצורך בין 1200 במינימום ל2500 ויותר ביום
לדעתי הנבואה שלך מגשימה את עצמה והדרך בה את בוחרת לחשוב אינה מסייעת לך לא נפשית ולא פיזית
אומר לך כי נותחת כנראה שלוש פעמים אבל את הניתוחים ביצעו לך בקיבה ולא בראש
אם לא תתחילי לשנות גישה לחשיבה חיובית ופרודוקטיבית תישארי אומללה ולא מרוצה
את יכולה לכתוב להתמרמר ואוליי גם לתבוע את המנתח שלך ואפילו להרוס למישהו קריירה בית ומשפחה.
השאלה הסופית היא במה זה יועיל לך כרגע ובעתיד ובמצב הנתון בו את נמצאת
תחשבי על זה
המון בריאות והצלחה
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיניב אתה אלוף!
תהל12/06/2010חלי יקרה,
ד"ר גרון אחד המנתחים המובילים בצפון,
אין לי ספק שפעל במקצועיות...
נסי להיפתח ולקבל את דברי החברים כאן... לא הגיוני שכל סובבייך טועים.
קבלי זאת באהבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חלי
ליאור12/06/2010בדרך כלל אני לא מגיב לדברים כאלה אבל הפעם אני חייב
יש לך הרבה טענות תלונות אכזבות כלפי כולם חוץ מאל עצמך.
אני יכול "להשוויץ" ולהגיד שעברתי את הניתוח ולא הייתה לי שום הפתעה - עשיתי מספיק שיעורי בית כדי לדעת את כל האפשרויות \סיכונים \ סיכויים כדי לדעת לפני מה אני עומד - חלק מהידע הזה אני חולק פה עם כל החברים לפני ואחרי הניתוח.
הככנה לניתוח כזה צריכה להיות קריאה והבנה ולא להסתפק בתמונות שלך מתקופה רזה יותר ולהגיד זה מה שאני רוצה .
היית צריכה לשאול את כל השאלות האלה להתייעץ עם אנשים שעברו תהליך דומה ולראות מה ואם כדאי.
בהנחה שכל זה מאחוריך תראי איך את יכולה להפיק את המקסימום מהתהליך .
את יושבת פה ומתפלאת איך הצלחת לאכול 2 כדורי פלאפל חודש אחרי הניתוח - אני מתפלא איך בכלל ניסית ? למה ניסית ? זה חלק מהתפריט שהדיאטנית נתנה לך ?
ברור שיותר קל להאשים את המנתח ואת כל העולם מאשר להתסתכל במראה ןלחשוב מה את עושה לא טוב , אבל תעשי את זה על חשבונך ולא על חשבון חברים לפני ניתוח שאת מורידה להם מוטיבציה במידע שגוי ולא מדוייק.
מקווה שלא פגעתי בך - ואם כן אני מתנצל , לא זו המטרה .
אם תרצי לדבר בהרחבה תוכלי לעשות את זה במייל או בטלפון אשמח לדבר איתך .
ובקשר למנתחים : דר' מטר , דר גירון , דר מחגנה וכל רופא שמנתח בארץ הוא רופא טוב ומקצועי.
לא חושב שיש רופא גרוע שלא כדאי ללכת אליו.
הבחירה צריכה להיות מהתרשמות אישית מהמנתח , התחברות אליו ועוד , אבל לא לפסול מישהו בגלל סיפור כזה או אחר .
שבת שלום
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)