מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- השמנת יתר חןלניתסקרן13/06/2010
שאלתי אני נשןי כמה שנים ןסןבל מהשמנת יתר חןלנית וכמו כן יש לי בעיות אי פריון האם יש לזה קשר להשמנת יתר יש להדגיש שאני עברתי ניתוח שרוול לפני שבועיים תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב,
שולה זק13/06/2010בהצלחה בדרכך החדשה. מקווה שאתה חש טוב.
לגבי בעיות פוריות יש המון סיבות ולא רק השמנת יתר. ידוע לי שאצל נשים הירידה במשקל פותרת במקרים רבים את בעיית הפוריות והאפשרות להכנס להריון. לי אישית אין תשובה וידע לגבי השמנה ובעית פוריות אצל גברים. אני חושבת שאתה יכול להפנות השאלה למנתח שלך ממנו תוכל לקבל תשובה או הכוונה למי לפנות לקבלת תשובה מקצועית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן
סקרן14/06/2010תודה על העצה שאלתי השנייה הגריפסים לאחר הניתוח לכמה זמן נשארים ותודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעלת חיוך על פני
שולה זק14/06/2010זה מה מפריע הגרפסים? יש דתות ועדות שזה כבוד כשעושים גרפס...וכמה אנחנו מיחלים לגרפס של התינוק...:)
ועכשיו בפן הרציני:
אז לא כל אחד סובל מגרפסים. אני למשל לא. ותמיד אפשר לנסות להשתיקם, היה וזה קורה.
לא שמעתי עד כה שמשהו מתלונן וסובל מגרפסים מופרזים, אם בכלל.
לא ידוע לי שמשהוא ביטל ניתוח כתוצאה מאפשרות שיעשה גרפסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט וואוווווו
כרמלה14/06/2010חליי את פשוט מדהימההההההההההההההההה
תמשיכי בדיאטה ויהיה בסדר אל תדאגי!!!!!!
כל הכבוד לריקי אין עליה מספר אחת בפורום!!!!
יישר כחחחחחח תרימי ראש ויהיה טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)