לא מאמינה...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לא מאמינה...
    תהל
    16/06/2010

חברים! היום נסעתי לבקר את דודתי שעברה את הניתוח... נשקלתי בביה"ח ו... אני המומה!
    102.6 במקום 126!! בדיוק חודשיים וחצי מהניתוח, איזה חיזוק ושמחה. מייחלת ליום ה-99 ק"ג... זה יהיה יום מיוחג.
    לילה נפלא לכולם...

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מאמינה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלא תהל

שולה זק
    16/06/2010

עוד מעט את דו ספרטית. כבר סיבה טובה להגיד "נייט" לממתקים ולשטויות חחחח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :)

תהל
    16/06/2010

שולה יקירתי...
    הצבתי לעצמי כמה מטרות... בסוף כל שלב מטרה הכוונה:)
    השלב הראשון הוא: 99, וזה סימן שאני מתקרבת למעמד של דו ספרתית!!! כשאגיע אעלה תמונה שלי :)
    המתוק הוא צורך, בעבר עשיתי דיאטה רצינית והשלתי 30 ק"ג... אחרי המון זמן שלא אכלתי מתוקים השלמתי פערים בצורה קיצונית. אני לא רוצה להימנע וגם לא להגזים... צריכה למצוא את האיזון בין השניים.
    לילה טוב :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבר מחכה ל 99

שולה זק
    16/06/2010

אל תמנעי מהמתוק. אבל תלמדי לשלוט בדחף - לאכול מתוק באופן שפוי ולא לטרוף כמויות.
    ירדת יפה מאוד תהל. לי זכור שירדתי 30 קילוגרם ב - 5 חודשים. וזו התמונה הילידה שיש לי בשילוב לפני ואחרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד תהל

ריקי
    17/06/2010

תמשיכי כךך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו