מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- פעולת מעיםיוסי30/07/2010
אני אחרי ניתוח שרוול כשלושה שבועות אני סובל מעצירות נוראה מה עושים תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יוסי
שולה זק30/07/2010חבל שחיכית כל כך הרבה זמן. צריך להקפיד על פעילות מעיים סדירה.
האם אתהה במעקב של דיאטנית?
מומלץ לשתות הרבה, לאכול מעדני בערב. לשתות מיץ משזזיפים.
תיגש לרופא המטפל ובקש תכשיר לפעילות מעיים. כמו כן בפארמים למיניהם יש תכשירים טביים שעוזרים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה היקרה
יוסי30/07/2010בוודאי שאני במעקב אצל דיאטנית והיא כבר הציעה לי לשתות מיץ שזיפים או שמן פרפין וזה בכל זאת לא עוזר סליחה אבל אני בעצירות נוראה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב שלום
שולה זק30/07/2010כרגע צריך לשחרר את ה "פקק" הייתי מציעה שתיגש לבית מרקחת ותקנה נירות גליצרין וחוקנים קטנים בשם מיקרולט. נמכרים ללא מרשם רופא. ראשית תשחרר על מנת שלא תזיק לעצמך (טחורים) ולאחר מכן כדאי לבדוק ולהתייעץ מה מומלץ לקחת על מנת לא להגיע למצב כזה. אני אישית משתמשת , בעת הצורך, בתכשיר בשם אגיולקס. האם סבלת מעצירויות גם לפני הניתוח?
אני מאמינה שהנושא יפתר ברגע שתחזור לכלכלה רגילה , אך ברור שאין להזניח הנושא עכשיו.
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)