פעולת מעים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• פעולת מעים
    יוסי
    30/07/2010

אני אחרי ניתוח שרוול כשלושה שבועות אני סובל מעצירות נוראה מה עושים תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעולת מעים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום יוסי

שולה זק
    30/07/2010

חבל שחיכית כל כך הרבה זמן. צריך להקפיד על פעילות מעיים סדירה.
    האם אתהה במעקב של דיאטנית?
    מומלץ לשתות הרבה, לאכול מעדני בערב. לשתות מיץ משזזיפים.
    תיגש לרופא המטפל ובקש תכשיר לפעילות מעיים. כמו כן בפארמים למיניהם יש תכשירים טביים שעוזרים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשולה היקרה

יוסי
    30/07/2010

בוודאי שאני במעקב אצל דיאטנית והיא כבר הציעה לי לשתות מיץ שזיפים או שמן פרפין וזה בכל זאת לא עוזר סליחה אבל אני בעצירות נוראה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושוב שלום

שולה זק
    30/07/2010

כרגע צריך לשחרר את ה "פקק" הייתי מציעה שתיגש לבית מרקחת ותקנה נירות גליצרין וחוקנים קטנים בשם מיקרולט. נמכרים ללא מרשם רופא. ראשית תשחרר על מנת שלא תזיק לעצמך (טחורים) ולאחר מכן כדאי לבדוק ולהתייעץ מה מומלץ לקחת על מנת לא להגיע למצב כזה. אני אישית משתמשת , בעת הצורך, בתכשיר בשם אגיולקס. האם סבלת מעצירויות גם לפני הניתוח?
    אני מאמינה שהנושא יפתר ברגע שתחזור לכלכלה רגילה , אך ברור שאין להזניח הנושא עכשיו.
    שבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו