מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- סוף סוף אחרי ! :)אלינור אדר31/07/2010
עשיתי את זה !!!
אני אחרי הניתוח ..עברתי אותו יום שני ויום חמישי הייתי בבית ..
עכשיו צריך להתרגל לחיים החדשים שלי ! :)
עדיין יש אי נוחות מסויממת אבל הכול עובר...
אני הבנתי שמותר לשתות כול דבר צלול...האם מותר לי שוקו תעשייתי? או תה קר? גם תעשייתי?
אני יודעת שזה משמין אבל השמח לדעת ...:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשעה טובה אלינור
שולה זק31/07/2010"אין חכם כבעל ניסיון"...תנסי ותראי. אם תרגישי טוב לגמי מעט שוקו...זכרי (את אמרת משמין) את יכולה לשתות גם את התה הקר וגם לאכול ג'לי. רק לא בהגזמה.
חשוב באמת להרבות בשתיה במיוחד בימים חמים אלו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמי אנחנו אחרייייי :)
כרמלה31/07/2010שיהיה המשך קליל לשתינו :)
שבוע טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלינור
ד``ר דוד גויטיין31/07/2010קודם כל, מזל טוב ושיהיה בהצלחה!
לגבי שתייה, כל מנתח וההנחיות שלו, אבל אם הנחו אותך לשתיה צלולה בלבד, אז שוקו לא כ"כ נכנס בהגדרה. לגבי תה "תעשייתי" - אין בעיה מבחינת מרקם. לגבי התוכן,,, לא מומלץ לשתות משקאות ממותקים, כי זה קצת נוגד את המטרה - במשקאות אלה (לא הדיאטטיים) כמות סוכר מכובדת אז פשוט חבל.
ככלל, לא ציינת את סוג הניתוח אבל אם מדובר בשרוול או מעקף, מומלץ להמנע ממשקאות חמים או קרים מאוד וכן ממשקאות מוגזים.
זהו, שוב שיהיה בהצלחה ולזכור שמעכשיו מתחילים ה"חיים החדשים" שתלויים רק בך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישר כוח ! כל הכבוד!
עופר31/07/2010כל הכבוד אלינור !!!
אני נכנס ביום שני, בתקווה שיהיה לי ניתוח קל כמו שלך.
בהצלחה בהמשך,
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלינור, בשעה טובה
צנובר01/08/2010תה קר זה נהדר. אני ממליץ לך לשתות דיאט, שהוא טעים מאד ועם מעט מאד קלוריות.
מכיוון שיש להם בדיאט רק טעם אחד (אפרסק) וקצת נמאס לי ממנו, אני עושה לי כל יום קנקן של ליטר וחצי תה רגיל, ממתיק אותו בממתיק מלאכותי (על בסיס סוכרלוז שאין לו טעם לוואי), סוחט פנימה קצת מיץ לימון ולמקרר. זה מעט מאד התעסקות וכיף גדול בפה...
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי יש דעה קצת שונה לגבי שוקו
ליבי01/08/2010ומניסיון אגיד לך תימנעי.
לא בגלל הקלוריות אלא בגלל הבחילה.
נוראי לדעתי לשתות שוקו בשלב ההתחלתי...
תה קר עוד מילא, אבל משקאות חלביים ממותקים - מותק, ההרגשה הזו לא כדאית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)