מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- האם יש מצב שהכל "עובר"?לי09/08/2010
הי חברים, אני יודעת שזה נשמע הזוי ביותר, אבל לפעמים חשה שלא עברתי כלל ניתוח...
שומעת מחבריי פורומים שונים שעברו שרוול שיש בפרוש מאכלים שעוברים טוב ומאכלים שעוברים לא טוב.זהו, אני כחודש וחצי אחרי,והתחלתי להתנסות בכל סוגי המאכלים והכל עובר טוב מאד.אין כאבים,בחילה,תחושת חנק וכ"ו.
היום למשל אכלתי קציצה ברוטב וכף פסטה וזה היה סבבא.אתמול אפילו חזה עוף שהיה קצת יבש וגם עבר טוב.אומנם אני אוכלת מעט ולועסת הרבה בגלל הפחד מההקאות, אבל מרגישה שאם הייתי רוצה הייתי יכולה לתקוע עוד כף או שניים של פסטה...אבל נעצרת שחשה שובע.
האם גם לכם כל סוגי האוכל עוברים בטוב או משהו לא בסדר בניתוח שלי?
בתודה
לי
נ.ב. עדיין לא ניסיתי לחם/פיתה/דגנים בהוראת הדיאטנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי מצבך ממש אידיאלי
שולה זק09/08/2010כל הכבוד
אוכלת לאט, מעט, ולועסת היטב ומפסיקה לאגל כשחשה שובע וכל סוגי האוכל עוברים לך....אז מה הבעיה??? גם כשהכל טוב.....מחפשים בטוב את הלא טוב!!!! חחחחח.
אז אני מאחלת לך מעומק ליבי שככה תמשיכי בלי כאבים, בלי צרבות, בלי הגבלת סוגי מזון ולהפסיק לאכול כשאת חשה סובע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רקפת
שירי09/08/2010בהמשך לשיחתנו הטלפונית. תבררי עם מכבי לאיזה בית חולים ציבורי את יכולה לקבל הפניה אם ממשלתי או של כללית ולפי הרשימה תבדקי איפה התור הקצר ביותר. כל הכירורגים הם בכירים ומומחים בתחומם ומנתחים בציבורי ובפרטי
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב
שולה זק09/08/2010נכון, הורדתי 70 קילו ואני כבר 9 שנים לאחר ניתוח. הניתוח הציל את חיי וקיבלתי אותם במתנה.
הניתוחים היום הם לה-פריסקופיים וההחלמה מהירה. לא הייתי ננעלת על ניתוח זה או אחר לפני פגישה עם כירורג שמסביר את האופציות הקיימות (טבעת, שרוול, מעקף) ולפי הרגלי האכילה והיסטוריה רפואית בוחרים את הניתוח המתאים ביותר.
אני חושבת שהמצב של השמנה חולנית הוא המצב שבו צריכות החששות לכרסם, לפחד מהמחלות שהשומן מביא שגורמות לנזקים בלתי הפיכים. היום - הפתרון שיש לרפואה להציע למי שנמצא בקריטריון של השמנה חולנית - זה ניתוח.
אשמח להיות לעזר בכל עת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה..
צפונית11/08/2010איזה ניתוח עשית?
אני מועמדת לניתוח שרוול בתחילת אוקטובר ולפתע התחלתי לחשוש
ולחשוב שאולי עדיף לי ניתוח של טבעת
יש לציין שה BMI שלי 55* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי צפונית
לי11/08/2010אם השאלה מופנת עלי אני עברתי שרוול.(לא רציתי טבעת וגם לא יצעיו לי)
ניתוח טבעת דורש הקפדה יתרה על כמויות,לעיסות וסוגי המאכלים.
אם לא מתנהלים נכון יש הקאות ולזה אין מקום בחיי...
אבל שמעתי על מנותחי טבעת שמצליחים יופי.
שיהיהי לך בהצלחה
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לצפונית
שולה זק11/08/2010למה לחשוש? ניתוח שרוול הוכיח עצמו כניתוח מוצלח.
עם BMI 55 לדעתי עדיף שרוול. עם טבעת את צריכה המון כח רצון ושיתוף פעולה מלא עם דיאטנית והמנתח. כל פעם להגיע לסגירות או פתיחות. אגב - את אכלנית מתוק? אם כן טבעת ממש לא מומלצת.
קראי בפורום וראי את כל מנותחי השרוול המאושרים. צאי לדרך באופטימיות ובנחישות להצליח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצפונית יקרה..
תהל13/08/2010עם BMI כל כך גבוה הייתי מתלבטת בין מעקף לבין שרוול, בטוח שלא בין טבעת לשרוול.
בכל מקרה, אני עברתי שרוול... BMI 48 , מרגישה נפלא ונראית מעולה!
בהצלחה בכל שתבחרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לי
ריקי14/08/2010שלום לי ושבת שלום.גם אצלי 3 וחצי חודשים לאחר הניתוח כמעט הכל עובר .אני אוכלת בצלחות קטנות ולא מעמיסה .לפעמים המוח רוצה עוד ואם אני מוזגת לי יותר מידי אני מרגישה הרגשת חנק בגרון ואז אני אומרת לעצמי זהו .אני טועמת ממש מהכל אבל המנות הרבה יותר קטנות.לילוש בהצלחה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ריקוש
לי14/08/2010אני ממש ממש כמוך, לפני הניתוח קניתי צלחת קטנה וצלוחית עגולה יפה ואמרתי למשפוחה שמהיום אלה כלי האוכל שלי, בנוסף התרגלתי לאכול עם כפית ומזלג קטן (של עוגה חחחחח)וכאשר הילדים אורכים את השולחן כבר יודעים לשים את הכלים שלי ולא שמים לי כוס שתיה,שבטעות לא אשתה בזמן הארוחה.הבן הקטן שלי אומר שאני אוכלת מ"מאפרה" במקום צלחת"נורמלית".
אבל כמוך, לפעמים אחרי שאכלתי הראש רוצה עוד קצת ואז אני מצטערת שאכלתי...
למרות שלפני כמה ימים ניסיתי קוביות קטנות של בצל בתוך הסלט וזה לא היה טוב.הרגשתי שהארוחה עולה וזה דרש ממני כוחות -על ע"מ לא להקיא למרות שהייתי קרובה מאד לזה וקיבלתי התקף פניקה שמה אצטרף להקיא לראשונה מאז הניתוח.למזלי זה עבר אך למדתי לקח .
חיבוק,
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילוש
ריקי14/08/2010אני רוצה להזכיר ולהגיד לך שבשרוול בדרך כלל לא מקיאים.אני הקאתי לצערי כמה פעמים כי דחפתי אוכל יותר מידי.בכל מקרה אם בא לך לדבר בכיף אני בפלא בכל ימות השבוע והשעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)