מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עדכון ראשון - 48 שעות אחריגל (הבן)27/08/2010
זה מוזר, זה לא טבעי, זה בעיקר לא אני - זה נהדר...
אני יושב כבר חצי שעה מול חצי כוס מרק צח - כפית אחרי כפית, מעל חצי שעה. יש לי סבלנות.
קשה לי עדיין להבין את הקיבה שלי - מצד אחד היא מרגישה מלאה, ואז אני מפסיק לאכול, ו2 דקות אחר כך היא ממש מקרקרת, וזה הגיוני כי לא אכלתי כלום חוץ מלבן בבוקר , מים, ואת החצי כוס מרק הזאת., שעדיין לא נגמרה. בעצם אולי זה לא הגיוני - זאת לא אותה קיבה. נו, נמשיך לבחון ונגלה.
כאבים - לא נורא, אני לא אספר לכם שבכלל לא כואב כלום, עדיין היה ניתוח והעלימו לי 80% מהקיבה. אבל זה בהחלט נסבל. ומקסימום - קצת אופטלגין נוזלי.
נתראה בעדכון הבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ש ל ו ם גל שלנו
שולה זק27/08/2010איזה כייף. חסרת לנו. זהו אתה אחד משלנו....אתה כבר well done שיהיה בשעה טובה.
מדהים איך בהפרש של יום....מסתכלים על כל הנושא שנקרא אוכל - שהיה מרכז עולמנו - אחרת!!!!
אז לאט לאט עם המרק הטעים. ושיהיה לך סופ"ש נפלא בדרכך לחיים החדשים.
(אל תשכח לספר על ההתאוששות מההרדמה , כמה זמן?...חחחחח ועל הפגישה עם אוהבך)
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נכון, אבל לא משתנה מאוד
גל (הבן)27/08/2010באמת האוכל שהיה מרכז עולמנו - מסתכלים עליו אחרת - אבל עדיין הוא מרכז עולמנו, עכשיו לוקח שנים לשתות חצי כוס מים ... אבל עדיף ככה.
תודה על הברכות החמות, אמשיך לעדכן כמובן ודבר ראשון אספר על ההתאוששות מההרדמה.
האמת, זה היה הזוי, כמו לחוצים אמיתיים אני ואישתי הגענו חצי שעה לפחות לפני הזמן שאמרנו לנו (יענו שעתיים וקצת לפני הניתוח) ואמרנו לנו שאיזה יופי שהקדמנו, ד"ר מחג'נה כבר בדרך ונתחיל מוקדם, ככה שאפילו לא יצא לי לפגוש את ירדן בחדר המתנה , 2 דקות התארגנות בחדר ויאללה להרדמה. הכי טוב - חד וחלק לגמור עם זה. המרדים לא הספיק להגיד , טוב אני מתחיל בתהליך ההרדמה והופ - התעוררתי בחדר התאוששות כשאישתי המדהימה מעלי. נפלא. האמת - ה3 דקות הראשונות של התאוששות היו הכי פחות נחמדות במהלך כל ההליך - כאבה לי הבטן באזור הנקז , אמרתי לאחות, זריקת וולטרן ואני מאחוריי כל הסיפור של התאוששות, לא יותר מ5 דקות לא נעימות, שכבתי ובהיתי בקיר כשעה ולחדר לפגוש את המשפחה. באמת לא נורא.
זה זמן מצוין להגיד מילה טובה על הצוות באסותא חיפה, מההתחלה ועד הסוף, חבר'ה מעולים. כל אח שנכנס לחדר יותר נחמד מקודמו.
זהו להפעם, אני עוד לא מרגיש פרפקט, אבל אני בדרך. וזה באמת זמן טוב לעלות שאלה חשובה - באמת זה הגיוני שמצד אחד אתה מרגיש את הבטן מלאה כזאת ולא רוצה לדחוף לה כלום ובערך כל כמה שניות אתה מרגיש כאילו היא מקרקרת מרעב ? זה לא רק אני נכון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלוששששששששש
ריקי28/08/2010בהצלחה בכל אתה תעבור את זה בקלות תאמין לי. קטן עלייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמונמון בהצלחה
טל28/08/2010הכל הזוי בהתחלה... אני יודעת...
אבל תחושת הסיפוק היא מטורפת!!!
כל הכבוד....
ושמחה לראות שאתה אחריי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודהההה
גל (הבן)28/08/2010אמרת הכי נכון שיכול להיות - הכל הזוי בהתחלה.
אבל אני מרגיש ממש טוב.
חוץ מקצת בטן נפוחה מדי פעם וקצת כאבים מדי פעם באזור שהיה הנקז.
אבל מעבר לזה, מצוין, בנתיים מסתדר עם הכמויות הקטנות, ניסיתי לשדרג את עצמי היום למעדן חלב מיולר - אבל זה לא עבר טוב. אז דיללתי אותו קצת (הרבה) וזה עבר. ניסוי וטעייה ובסוף הצלחה.
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי גל ... שמחתי והתרגשתי לקרוא את
לילך.פ29/08/2010ההודעה על שובך מהניתוח... אשמח לעוד סיפורים בזמן אמת...
אגב כמה זמן נשארים הנקבים ? ולמה הבטן מקרקרת ? הבנתי שהאזור שאחרי על הרעב בקיבה מושמד בניתוח אל מיחוץ לגופינו... תספר עוד.. אתה עושה את זה אמין ואמיתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לילך
שולה זק29/08/2010בטן מקרקרת אינ בהכרח מרעב. ובניתוח לא "מושמד" הרעב. מה שקורה בחלק שכורים מהקיבה נמצא הורמון הגרלים שהוא נותן את תחושת הרעב. כך שאחר הניתו התחושה מוחלשת או נעלמת לתקופה הראשונה.
האם התכוונת לנקזים בשאלתך? אם כן הנקזים נשארים יומיים עד שלושה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרעב לא מת...
גל (הבן)30/08/2010הרעב לא מת הוא רק נח הרבה יותר מדי זמן ... וזה כיף. באמת.
אוכלים כמויות אפסיות לעומת העבר וזה מדהים.
הקליפסים שלי הם נמסים, או משהו כזה, אז לוקח קצת זמן עד שהם נעלמים או סימניהם נעלמים.
אבל לאט לאט - יש זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום גל
שולה זק30/08/2010הקליפסים נמסים...ניחא. אבל לא דיווחת כמה קילוגרמים נמסו יחד איתם????:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאההה זה סוד.
גל (הבן)30/08/2010סתם..
אני פשוט לא יודע,
חוצמזה עברו רק שישה ימים מאז הניתוח, ביום רביעי אני אשקל אחרי שיעבור שבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בציפיה היסטרית
שולה זק30/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסוד נחשף...
גל (הבן)31/08/2010טוב, אז הייתי בבוקר אצל ההורים , ואמא שלי ישר רצתה לדעת כמה ירדתי, כשאמרתי שטרם נשקלתי היא שלפה משקל חדש שהיא קנתה לי מתנה ( וואי איזה כייף :) )....
טוב מוכנים ?
אז ככה...
אחרי 6 ימים מהניתוח ....
כאשר אני עדיין על אוכל נוזלי בעיקרו.....
ירדתי ....
שימו לב ליצירת המתח....
מתח מתח מתח ...
תופים....
7 קילו ב6 ימים .... הורייי.....
ברור לי שזה לא יהיה המצב או שבוע וברור לי שהרבה מזה זה מים ונוזלים ולא קילו של שומן אבל עדיין זה כייף לראות על המכשיר. הייתי בהלם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי גל...
לילך.פ31/08/2010לא מכירה אותך, רק מהסיפורים ....
אבל אני מאד אוהבת לקרוא את ההודעות שלך... אתה מצחיק וכיף לקרוא את סגנון הכתיבה שלך
מחכה לעוד עדכונים... ושפו על ה 7 קילו - נוזלים , לא נוזלים... העיקר שהמחוג בכיוון ההפוך... המשך הצלחה לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לחפש תרוצים!!!!!!
שולה זק31/08/2010כל הכבוד גל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מתי ירדת 7 קילו בשבוע, גם אם זה נוזלי????
עכשיו קראתי כאן בפורום שמשהיא ירדה 220 קילו בחודש...אתה תופס את ודל המהפך???
אני גגאה בך....ומחכה להמשך הדיווחים על הירידה (בכל יום רביעי).
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגל כל הכבוד
yarden01/09/2010איך אתה מרגיש?
וואלה כל הכבוד 7 קג' ,יפה.
ממש משמח את הלב ,איך אתה מסתדר עם האוכל?
הבוקר טעמתי את הג'לי של תנובה ,מאכזב ברמות:-(שאפילו לקטנה שלי לא הצעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחתי לעזור ושמחתי לשמוע
פרופ` אחמד מחג`נה29/08/2010גל שלום
שמחתי לעזור ושמחתי יותר לקרוא את השורות שכתבת
שיהיה לך בהצלחה בדרכך החדשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גל, איזה יופי
צנובר30/08/2010אני משתתף בשמחה וההתרגשות שלך. התיאור שלך כאילו לקוח ממה שעברתי בדיוק.
אני כמעט 3 חודשים אחרי הניתוח (מחרתיים) ואני מרגיש הרבה יותר טוב. הבחילות עברו כמעט כולן, וגם עם הצרבות הרבה יותר טוב. אחרי חודשיים שישנתי על הספה כמעט בישיבה חזרתי לפני כחודש לישון חזרה במיטה וזה היה שינוי מדהים.
אני כבר 26 ק"ג פחות. כמובן שהקצב הרבה יותר איטי אבל זה טוב ואני יורד בהתמדה.
למדתי כמה אני יכול לאכול בכל ארוחה וזה שיוני מרענן.
בקיצור משתתף בשמחתך, וממתין לדיווחים שלך בהמשך.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום צנובר
שולה זק30/08/2010כל הכבוד לירידה היפה. אני מבינה שבעיית הצרבת נפתרה ולא ישן יותר בישיבה.שמחה שאתה מרגיש טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב, תודה לכולם. :)
גל (הבן)30/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצנובררררררררר
ריקי30/08/2010כל הכבוד על הירידה ואהווווווווו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)