מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עוד כמה מחשבות לקראת הניתוחמיטל06/09/2010
אני מודה למי שתרם את חלקו בעידוד לקראת בניתוח. יש לי כמה שאלות שאשמח אם אנשים יענו מתוך ניסיונם (בעיקר אמהות...), אז ככה: יש לי שני ילדים קטנים 5 ושנה , בעלי המון בעבודה ולכן העזרה שאקבל (פיזית) היא לא רבה. האם אפשר לתפקד אחרי מס' ימים כאמא? תוך כמה זמן אתן/ם חזרתן/ם לעבודה ? אני מנהלת מרכז בתחום בריאות הנפש והלחץ לחזור לעבודה רב מאד!!! בקיצור, ההחלמה לא הולכת להיות בסבבה ואני חוששת שלא אוכל לעמוד בתפקוד כאמא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיטל
שולה זק07/09/2010מאחר והניתוח הוא ללא פתיחת בטן ההחלמה די מהירה ולא קשה. לאחר אישפוז של יומיים שלושה את יוצאת הביתה. רצוי בימים הראשונים לא להרים את הילדים . אני מאמינה שתוך שבועיים את תהיי ממש חדשה ועם כמה קילוגרמים פחות. את יכולה לחפש בפייסבוק את ותהל הלל. היא אמא לילדים קטנים, עברה את הניתוח, ונהנית מכל רגע. תוכלי לקבל ממנה טיפים להתנהלות אחרי ניתוח.
בהצלחה.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד הוספה קטנה :)
שרה מ.07/09/2010מיטל היקרה כנסי לניתוח בהרגשה שההחלמה כן תהיה קלה גם עם הילדים הקטנים בסביבה לפחות בימים הראשונים שיהיה לך עזרה תוכלי לשבת וכך להושיב את הילדים על בירכייך לחבק ללטף ולנשק אותם אומנם את הניתוח עדיין לא עברתי אבל אני מאמינה שעם המחשבות החיוביות ומחשבה על הרווח העצום שאת וילדייך תרוויחו גם על הכאבים ותהליך ההחלמה תתגברי מהר ותוך זמן קצר תזכרי בכך התהליך כתור חוויה חיובית,
שיהיה לך שנה טובה ומוצלחת גם בניתוח וגם בכל תחומי החיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח וילדים קטנים...
לילך.פ07/09/2010הי מיטל הבוקר כתבתי לך הודעה ארוכה ויפה אך לצערי משהו השתבש ואני לא רואה אותה...
אז בקיצור.
אני לפני ניתוח והקושי העיקרי עבורי זה הילדים... יותר נכון התינוק שלי בן 9 חודשים.
לכן אתמול היה חשוב לי לפגוש אדם פיזית כמה ימים אחרי ניתוח.. ואכן השד לא מי יודע מה...
ראיתי אותו בפעולה, ומתכופף, ונעמד, וכו'
נכון שאנחנו צריכות לקלח ולהחליף קקי מלא פעמים... אז פשוט תתמרני.. עם ההחלפות על הספא בישיבה ... ועם המקלחות שיעזרו לך ... אני מכווננת את הניתוח שלי לזמן שבו יש לי אורחת מחול שתהיה אצלי שבועיים (מגיעה כל 3 חודשים ככה שלא צריך "לטייל אותה").ככה יהיה יותר קל .
גם לי אין עזרה כל כך גדולה מהבעל.. עסוק , עובד... אז אני מבינה על מה את מדברת.
תנסי לראות אולי יש איזה נערה בסביבה שאפשר להעזר בה לאיזה שעתיים אחה"צ את יודעת בשעות הקשות. חוץ מזה נראה לי שחוץ מהאיסור על ההרמה... אנחנו מסוגלות לעשות הכל.
הרי אנחנו נשים!!!
אגב זאת ההודעה הקצרה!
בהצצצצצצצצצצצלחה לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)