מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אתם כאלו נחמדים - עיזרו ליליאתול22/10/2010
שלום לכולכם - שמי ליאת ואני מאזור השפלה.
bmi - 48 גובה - 1.70 משקל 140 .
יש לי תור לניתוח טבעת אך במקביל הדיאטנית של הקופה ממליצה לי ללכת על שרוול.
אני מתלבטת ובנוסף לא יודעת מי הכי טוב בניתוחי שרוול.
אנא יעצו לי ותאמרו לי מי המנתח שמומלץ על ידיכם.
אני אובדת עצות ומרגישה מבולבלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאת
יניב22/10/2010בכל מקרה עשי חיפוש בפורום על המילה טבעת
ועל המילה הקאות
יש שם הודעה שלי
7 שני אחרי טבעת
אני מאמין שזה יעזור לך
כתבי מהיכן את כדיי שיוכלו להמליץ לך על מנתח
אם את צפונית אני ממליץ על ד"ר אחמד מחאג'נה ברמב"ם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליניב
ליאתול22/10/2010יניב ציינתי שאני מאזור השפלה ליתר דיוק אני מגדרה - יש אפשרות לסורוקה בב"ש או לאזור ת"א
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת סג הניתוח
שולה זק22/10/2010שלום ליאת,
איני יודעת איזה ברורים והכנות עשית לפני שהחלטת על ניתוח טבעת.
אני ממליצה בחום - אם לא עשית זאת לפני החלטתך לניתוח טבעת - לגשת לרופא מנתח שעושה את שלושת סוגי הניתוח ויחד להתיעץ ולהחליט על סוג הניתוחמתאים לך..יניב למוד ניסיון עם טבעת וכן עוד כמה אנשים כאן בפורום. בטבעת צריך המון כח רצון ושיתוף פעולה מלא, אחרת ניתן בקלות לרמות את הטבעת, לא לרדת במשקל ואף להעלות. האם את אכלנית מתוק?
לגבי מנתח. כל המנתחים הם כירורגים בריאטרים בכירים ,מנוסים ומעולים.
את צריכה לגשת לכירורג אליו את יכולה לקבל הפניה מהקופה (הניתוח הוא ללא עלות כספית) ושהתור הכי קצר.
אנחנו נשמח לעזור בכל עת.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן גם מתוקים...
ליאתול22/10/2010כן אני אוהבת גם מתוקים ולפעמים ה ר ב ה !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכי דחוף למנתח ליעוץ
שולה זק22/10/2010טבעת לאכלני מתוק - זה כמו כוסות רוח למת!!!!!
הטכניקה של ניתוח טבעת זה חישוק הסיליקון שמנפחים והוא מאפשר מעבר צר של מזון לפאוצ' עם קבולת קטנה. מאחר ומתוקים כמו שוקולד, מילקשייק, גלידה, קצפת, עוגות מחליקים בקלות - ניתן לרמות את הטבעת ואחר כך מתפלאים למה לא יורדים במשקל.
גם הדיאטנית בדעה שטבעת לא בשבילך.
ממליצה בחום לפנות דחוף למנתח נוסף לפני שאת עוברת ניתוח טבעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ליאת
צנובר22/10/2010כמו רבים כאן, אני לא רופא, ויכול רק לספר לך מנסיוני. לצערי לא ידעתי על הפורום הזה לפני שהלכתי לניתוח, ככה שהתלבטתי רק עם הרופאים (רופאת המשפחה, והמנתח), שהמליצו לי בחום לעשות ניתוח שרוול.
התייעצתי גם עם בת דודה שלי (שחיה בארה"ב) ועברה ניתוח טבעת לפני 4 וחצי שנים (בארה"ב) היא סובלת נורא. היא כל הזמן רעבה, אוכלת יותר ממה שהיא יכולה להכניס ומקיאה כל הזמן. אמנם ירדה במשקל, אך סובלת ואמרה שמצטערת על הניתוח.
אני לעומתה, קצת יותר מ-4 חודשים מהניתוח, אבל מרגיש מצוין, לא הרגשתי בריא כמו שאני מרגיש היום לפחות 20 שנה ואולי יותר. והכי חשוב, למדתי לאכול "נכון" להרגיש טוב ואני לא רעב.
זהו בקצרה למה כדאי (מנסיוני) ללכת על "שרוול".
בהצלחה, דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת - ניתוח טבעת
אלון22/10/2010רק כדי לאזן את הדברים דעי לך שיש המון אנשים מנותחי טבעת החיים באושר ומאוד מרוצים מהניתוח שעשו.
זה נכון שניתוח טבעת דורש יותר שיתוף פעולה מצידך אבל הניתוחים האחרים למשל הם יותר מורכבים.
לכל שיטה היתרונות והחסרונות שלה ולכן כמו שכולם אמרו לך, כדאי לך להתייעץ עם כמה כירוגיים המתמחים בעניין כדי לקבל החלטה שמתאימה לך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת
עדן22/10/2010גם לי הציעו שרוול וזה מאוד בילבל אותי היות ואני גם אכלנית של מתוקים ופחמימות
ניתוח שרוול די הלחיץ אותי היות ואין דרך חזרה מהניתוח הזה לעומת טבעת .
מהאנשים סביבי שעברו טבעת הרוב מרוצים וקיבלו את אורך החיים החדש וירדו בצורה משמעותית למעט אחת שדיברתי איתה והיא התייאשה והוציאה את הטבעת.
אני עדיין לא יכולה לתת דוגמא על עצמי היות ורק היות נותחתי עם טבעת מתוך הבנה שהלתי לעבור ניתוח ולסכן את חיי לא בשביל "לרמות" את הטבעת אלא לעבוד יחד עם הטבעת כי לבד לא הצלחתי.
תבחני את עצמך לפי האופי שלך ותדעי שאם את צריכה עזרה רפואית כדי להגיע לתוצאות אז מספיק טבעת . אבל , אם את חייבת ישר את הפתרון ופחות להיאבק בעצמך אז כנראה שמי שהמליץ לך שרוול צודק.
הכי חשוב - שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב יותר לבחור בביה"ח ציבורי
רון22/10/2010נכון שדרושה סבלנות רבה בהמתנה בתור, אך בתי החולים הציבוריים נותנים מענה מהיר במקרה חלילה של סיבוך (יש שם טיפול נמרץ ועוד...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בדקתי את זה לעומק-האמנם?
מקס ברנר22/10/2010באסותא,במדיקל סנטר ובשאר בתי החולים עושים מדי שנה אלפי ניתוחים-כולל ניתוחים מסכני חיים.יש שם חדרי ניתוח מתקדמים,טיפול נמרץ וצוות מיומן.שמעתי את הטענה שאתה משמיע גם בעבר,אני רק שואל את עצמי אם היא מבוססת.יש לך נתונים אמפיריים שיש שם יותר מקרי תמותה,סיבוכים או נזקים בעקבות טעויות של צוותי רפואה?!
קראתי לפני שבועיים ב-"כלכליסט" שמנתחים מתוגמלים בערך פי 4 כשהם מנתחים בבי"ח פרטי (יש כאן לפחות שניים שמכירים את הנתונים מקרוב...)סתם משלמים?זה רק עבור קיצור תורים? לא כולם פה ממהרים כ"כ!הרי בכל בי"ח בארץ-ממשלתי או של קופ"ח עושים ניתוחי הרזיה בלוחות זמנים סבירים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חיכתי לתור בסורוקה כמעט 7 חודש
אלון22/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבי"ח מאיר
אופן אדום24/10/2010חיכיתי רק חודש לניתוח.
לפעמים יש מזל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)