היי גל

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• היי גל
    ליאור
    25/10/2010

קודם כל קבל "כל הכבוד" ענק .
    כמו תמיד נהנתי לקרוא את היומן שלך , אולי במקום לבזבז זמן על ראיונות עבודה תחחיל לחשוב על כתיבה כמקצוע ...
    אםאתה רוצה , תוכל ליצור איתי קשר , יש לי קצת בגדים משלבים שונים של הירידה - אשמח להעביר .
    בנוסף ספר באיזה תחום אתה מחפש עבודה - יש פה הרבה אנשים ,אולי אני או מישהו אחר נוכל לעזור- חלקינו פה מכירים אנשים שמכירים אנשים ..
    יש לשולה את המייל שלי ואת הנייד .
    בהצלחה בהמשך
    ליאור

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי גל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי ליאור

גל (הבן)
    25/10/2010

אני גם מנסה להפטר מכל הסחורה שנמצאת פה.
    אני מחכה כמו ילד טוב עוד 2 קילו ואז כשאני אעבור לדו סיפרתי אני אלך וארכוש כמה בגדים, ותודה על ההצעה.

בקשר לעבודה ככתיבה - כתבתי לא מעט בחיי, בעיקר בתחום המוזיקה, זה נחמד אבל אי אפשר לפרנס עם זה משפחה וכלב.

אני מחפש עבודה בתחום הייעוץ המשפטי בנושאי קניין רוחני, בימים אלו אני עושה תואר שני במשפטים עם התמחות בטכנולוגיה וקניין רוחני, אם את(ם) שומע(ים) על מישהו שמחפש עו"ד צעיר בתחום הזה אני אשמח לשמוע.
    [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי גל - תגובה

שולה זק
    25/10/2010

גם אני יכולה לעזור בתחום הפצת קורות חיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו