מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חברים יקרים מחר מחר מחר !!!!!!!!!!!אורנה LVIAA16/11/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורנה-בהצלחה! לא שוכחת...
מל16/11/2010מכל הלב ועם המון אהבה...את מקסימה., ואני בטוחה, שהכל יהיה 100 אחוז.מסרי ד"ש לאסנת רזיאל. אין לה מושג איך, שאני, נלחמת עליה, בקפ"ח שלי. יש לי תאריך ב-22.12.כשאת, כבר תשכחי מזה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה בניתוח
צנובר16/11/2010ובדרך החדשה לחיים חדשים. מחזיק לך אצבעות.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנה'לה מתוקה!!!
נעמי16/11/2010בשעה טובה עם רגל ימין שהשם ישמור עליך בריאה ושלמה, אמן!
שלך שכל כך מאושרת בשבילך, מתחילים חיים חדשים, נעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנה שלנווווווו
רוזי16/11/2010גבורה היום שיהיה בהצלחהההההההה חזרי אלינו בשלוםםםםםםםםםםםםםםם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוזי , ריקי, מקס... וכל השאר...
לילך.פ16/11/2010ביום חמישי ב"ה אני קופצת לאסותא לבקר את אורנה ... רוצים להפגש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי מאד שמחה
ריקי16/11/2010אני ביום חמישי מסיימת לעבוד לפני הזמן ב 5 והולכת לבקש את שרית היא עשתה ניתוח היום.אבל אולי מחר אני אלך לבקר אותה .הבעיה שאין לי איך להגיע אני באה מחולון אם יש מישהו בכיוון אני אשמח להיצטרף. בכל מקרה שיהיה לאורנה בהצלחה. אוהבת אותך אורנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבקר את שרית בוולפסון
ריקי16/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזו שעה חשבת להגיע?
מקס ברנר16/11/2010אם אורנה תישן,או לא תרגיש על הגובה,ולא תרצה לראות אף אחד,נשב לנו ב-"ארקפה"בקומת הכניסה על קפה וטירמיסו משותף (זה לא משמין אם מתחלקים בו)ונקשקש להנאתנו,לכן אין מה להסס,וגם לא נכפה עצמנו על המחלימה שם לא תרצה.
ובמחשבה שניה-גם אם תשמח לראותנו נקנח ב-ארקפה-שניפרד בטעם טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמקס ברנר
רוזי17/11/2010עכשיו אנחנו מחכים לךךךךךךךךך שתיכנס למשפ השראולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנות-אתן מתחמקות!
מקס ברנר17/11/2010האם מותר לבקר אצל אורנה מחר?ואם כן-מתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה,
דני16/11/2010תבקשי מיקירייך לא לבקר אותך ביומיים הראשונים,
שייקבלו את זה בהבנה, את לא תרצי לראות אף אחד.
שיבואו לבקר אתך בבית.
בכל מקרה שפע איחולי בריאות ורזון ממני ומאלונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני אתה יודע מה...
לילך.פ16/11/2010יש מצב... למרות שסיכמתי עם אורנה להגיע... לבקר...
אתקשר לפני לבדוק שהיא באמת רוצה בזמן אמת אורחים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון בהצלחה ושיהיה קל אמן!!!!
ליאתול16/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורנה אחות של מקס הלוחם בדרכים!
לילך.פ16/11/2010גאה ומאושרת בשבילך שניצחת את הבירוקרטיה...
מאחלת לך שהכל יעבור בשלום, ללא כאבים...
ושהק"ג ינשרו ויפה שעה אחת קודם.
אוהבת אותך מאד מאד מאד שמחה שהכרתי חברה מקסימה שכמוך...
נתראה ב"ה ביום חמישי...
ב ה צ ל ח ה ...
לילך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברים יקרים מחר מחר מחר !!!!!!!!!!! - תגובה
שולה זק16/11/2010אורנה'לה - לאחר לידת עכוז, ואקום ומלקחיים , סוף סוף הלידה בדרך ומחר בשעה זו ה"עובר" עם הגרלין יהיה כבר הרחק ממך.....והופ תראי באיזו קלות את "משלנו".
כולם מחבקים אותך להצלחה ומחכים לדיווחים חמים אחרי
נשיקות
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה !!!!!!!!!! עוד רגע את אחרי!!
עופר16/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורנה
אפרת16/11/2010בהצלחה קטן עלייך ..........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)