מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה בשם רעייתי אלונה שתחייה...דניאל08/01/2011
האם מישהו נתקל בשינוי של טעמים אחרי הניתוח?
אלונה לא אוכלת מאכלים מבושלים, מהטעם הפשוט, "לא טעים עד כדי בחילה"
ואני מדבר על מאכלים שלפני הניתוח היו טעימים לה להפליא.....
הכרתי את התופעה אצלה בעיקר בהריונות, מאכלי עוף יצאו מהתפריט שלה לגמרי, זה תמיד נמשך מספר חודשים לאחר הלידה, והכל היה מסתדר.
אלונה 4 חודשים לאחר שרוול, מרגישה טוב, ירדה 27 ק"ג אבל עדיין אוכלת מרקים גבינות וסלטים, שום דהר מבושל.
בוולפסון, אמרו לי שפגישות עם פביכולוגית שעובדת בשיטה של "דמיון מודרך" או היפנוזה, יכולה לעזור עם זה...
למישהו יש ניסיון קשור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמעתי מכמה מהחברים על זה
מקס ברנר08/01/2011עופר-פתאום אוהב מוצרי חלב !
נעמי-פתאום לא יכולה לאכול ירקות חיים!
אהוד-כבר לא יכול לשתות משקאות חמים!
ושמעתי עוד סיפורים בסגנון.למה בעצם כ"כ חשוב לך לשנות את זה?לא חובה לאכול דווקא מבושל!
מל היא פסיכולוגית.אולי תדע להשכילכם לגבי השיטות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש בהחלט שינוי טעם
עופר08/01/2011זה מתבטא אצל כל אחד שונה.
אצלי באמת מדובר במוצרי חלב אשר לא אהבתי ועכשיו אני אוכל בכיף.
אני לא רואה שום דבר רע בזה, פשוט שתאכל מה שהיא אוהבת...
כל הכבוד על הירידה אלונה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש בהחלט שינוי טעם - תגובה
שולה זק08/01/2011אני למשל לא יכולה לאכו כוסברה, חלב עמיד, אבקת חלב, ואוכל חריף. יש שינויים אבל חיים עם זה מצויין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הכל פסיכולוגי!
מל08/01/2011אני, עכשיו, לא נהנת מקפה. זה לא פסיכולוגי.להבנתי, הקיבה החדשה יש לה ,יישות,חדשה. היא עם האינטראקציה בגוף ה"ישן-חדש" מתקבל משהו קצת או יותר, שונה...זה גם בהליכים מישתנים...הפסיכולוגיה, כמובן ניכנסת כאן-כמו בכל תהליך.יש, כמו שאנחנו יודעים, באכילה הפסיכולוגית.,אם לא הצלחנו להתגבר,(ניראה לי שדני הצליח...) האפשרות לטפולים הפסיכולוגיים, גם ההיפנוזה וכד,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דני
רוזי08/01/2011בקשר לאלונה גם לי יש את זה לדעתי זה יותר נוח לאכול מרקים גבינות וכאלה מאשר אוכל מבושל שלא מלצליח לרדת בקשר לאיפנוזה אתי הפסכולגית עטשה זו מקיסמה עשיתי אצלה איפנוזה למתוקים ואני בדרך שוב לעשות גם ךעישון שמעתי שהיא תותח רק להביא טופס 17 למלחלקת כירוגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי בא לאכול הכל
לי08/01/2011שבוע וחצי אחרי שרוול אכלתי מקרונים היה לי מאד טעים אבל הקאתי הכל אחר כך
אני כל כך חזירה אם אתם אוכלים רק דברים קלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי מתוקה יש לך אומץ
ליאתול08/01/2011איך יכולת אני מחצי ביצה שאמרה לי הדיאטנית כמעט "ומתתי".
את בחורה אמיצה !!!! אבל אני לא הייתי מסתכנת באכילה כזו וגם הבנתי שהקאות עלולות להרחיב את השרוול!!!
אם את צריכה תתקשרי אלי אבל תשמרי על עצמך!!!!!
ממני ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובנוסף אני נותחתי שבוע קודם!
ליאתול08/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא טעים וכמה חבל!
נעמי08/01/2011כמו שמקסי כותב, אני לא אוהבת ירקות טריים, וכל כך אהבתי סלט, לא אוהבת עוף בשום צורה, אולי פרגית גריל, יש שינוי גדול לצורת האכילה, אבל יש כל כך הרבה דברים שאני מכינה ומאד טעימים, אז לא נורא, אלונה תמצאי מה שאת נהנית ממנו. כל טוב, נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע טוב לדניאל ואלונה
שרה מ.09/01/2011אצל חלק מהאנשים הבשריים לא עוברים טוב בשרוול ואני בינהם אולם הדיאטנית שלי מתעקשת שכל פעם אנסה קצת ואכן יש ימים שעובר חלק ויש שלא, ההמלצה שלי לאלונה, פשוט לקחת פרור של עוף ממש קטן מאוד ללעוס טוב טוב ולבלוע, פשוט לא לוותר על הבשריים ולא על שום מוצר מזון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובות
דניאל08/01/2011הבעייה העיקרית שהיא תוצר הלוואי של בעיות הטעם, הינה מחסור בחלבונים מהחי.
היא לא אוכלת לא בשר ולא דגים, ולא שיש לה השפעות טבעוניות כלל וכלל.
גם כדורי המולטיויטמין וגם התחליף הנוזלי , בעייתיים בגלל נושא הטעם.
בהתחלה חשבתי שזה סתם תירוצים לא לבלוע כדור, אבל ראיתי אותה מנסה,
וראיתי איך הכל "עולה" לה והיא פשוט רצה להקיא.
מאז אני לא לוחץ עליה,
אבל אני חושב שהיא חייבת לקבל את "ההשלמות" למה שהיא לא מקבלת דרך המזון.
ורק כדי שאני לא אהפוך פה לסמל "אנורקסי", אספר לכם על התפריט שלי מהיום:
ארוחת בוקר: 09:00 - מעדן דיאט וניל.
10:00 - נס קפה
12:30 - (אצל חברים): מנה יפה של ג'חנון + רסק עגבניות עם תוספת הגונה של סחוג
חתיכת פשטדת כרובית מעשה ידיה של אלונה.
מנת קינוח משולבת מטעימה של כל סוגי הקינוחים שהוגשו.
17:30 - קוביות חזה עוף מבושלות ברוטב מתקתק (מדהים) שנשארו מארות ערב שבת.
קציצת ירק מטוגנת.
עכשיו אלך להכין לי תה מהביל.................
והיום עוד לא נגמר..............
אז עופר, אני מאחוריך, לא אשאיר אותך לבד בקבוצת ה"אוכלים ויורדים"
אפשר לפתוח קבוצה כזאת בפייסבוק, מקסי בטח יצטרף אלינו בעוד חודשיים שלושה....
שבוע טוב לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני למשל
ורד08/01/2011אני למשל מאוד אהבתי מוצרי חלב עכשיו הם עושים לי ממש בחילה :-( הייתי אוכלת קוטג' עם כפית ועכשיו אני לא אוכלת בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דניאל, אין לי נסיון עם דמיון
צנובר09/01/2011מודרך, אבל בהחלט יש לי שינוי גדול בטעמים.
אני, שנורא אהבתי סלט ירקות, כמעט ולא יכול לגעת במלפפון ועגבניה. דווקא מבושלים הולכים טוב אצלי.
החלטתי לחכות לאביב או לקיץ בתקווה שאוכל לחזור לסלטים שאני אוהב (כרגע רק בתיאוריה).
בהצלחה לאלונה וגם לך.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)
.jpg)