מקס - חדר כושר...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מקס - חדר כושר...
    לילך.פ
    29/01/2011

תשמע לי מקסי... בארץ שלנו הלא מבורכת בגשמים אפשר בהחלט ללכת בחוץ רק צריך להיות החלטיים ולקבוע ימים ושעות קבועות של הליכה... את הכסף תשקיע באייפוד ממולא בקונצרטים טובים... ופשוט תתחיל ללכת 3 פעמים בשבוע.... תתחיל חצי שעה כל פעם... אבל אל תוותר לעצמך! אם אתה יודע שקשה לך בהתחלה להכנס לתהליך (למרות שאיך שהספקתי להכיר אותך כשאתה רוצה משהו אתה עקבי) אז תיקח מדריך כושר אישי פעמים בשבוע - לא אמור לעלות יותר מ - 120 ש"ח לשעה !!!
    ואם אתה מסוגל להיות עקבי פשוט תתחיל ללכת ותראה שאתה מגיע לתוצאות מדהימות תוך כדי הליכה רגועה +....

בהצלחה יודעת שתצליח!
    לילך

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקס - חדר כושר...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין דבר העומד בפני הרצון והמטרה

שולה זק
    29/01/2011

בוקר טוב לולוש
    כמה שאת צודקת בדבריך בכללי ובפרט לגבי מקס.
    תראו את נעמי שלנו - שבחיים לא האמינה שהיא תהיה במכון כושר. והיא כן!!!!מתעמלת על פי תכנית ומתמידה.
    כך שמקס היקר לנו ושלנו - אני בטוחה שתמצא את הדרך הנכונה והמתאימה לך לפעילות גופנית - שגם תהנהוגם תתמיד.

לא אחת ציינתי כאן בפורום ובשיחות עם חברים - שצריך לעשות רק מה שיכולים ואוהבים ומראש יודעים שמתמידים. ואז ההצלחה מובטחת.
    אני למשל כנראה בטראומות "ילדות" ממכוני כושר, כך שויתרתי מראש (למרות נסיונות כושלים) ומצאתי את השחיה ואת הצעידה שבהם אני מתמידה ומצליחה.
    ליאור שלנו למשל - רוכב על אופנים. אבל איזה אופניים!!!!! כל סופ"ש (כמעט) קורע את הרי הצפון במשך שעות..
    כך שמקסי יקירי.....תתחיל להזיז את תרי"ג אבריך, על מנת שלא תחליד לנו חחחחחח
    בהצלחה ושוע טוב
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילך-לתוכנית הליכה אני עומד להכנס

מקס ברנר
    29/01/2011

רק שהיא לא תתחיל מחצי שעה-אני רחוק מאד מהליכה רצופה של 30 דקות.נתחיל ב-10 ןנוסיף קצת כל שבוע.היעד-להגיע עד פסח (אמצע אפריל)ל-40 דקות.
    העניין עם חדר כושר שהצוות ב-מלב"י רוצה שאתחיל בקרוב גם בתרגילי כוח כדי למנוע דלדול שרירים מוגזם במהלך ההרזיה.
    כששקלתי 150 קילו לפני 8 חודשים,אחוזי השומן שלי היו קרוב ל-50%-ז"א ש"מסת הגוף הרזה" (שלד,שרירים וכו')היתה כמעט 80 קילו.אם ארד בשנה 40 קילו-חצי בשומן וחצי בשרירים-זה לא ייחשב להישג גדול.לכן ההתעקשות על פעילות בונת שריר !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצאתי מכון!

מקס ברנר
    29/01/2011

שמציע חודש חברות-ללא התחייבות לשנה כנהוג-עם מספר אימונים אישיים.אבדוק את זה אחרי שאקבל אישור לתחילת פעילות.אם הולכים שלא בשעות העומס-אפילו עוצמת המוסיקה נסבלת! (בין 18:00-20:00 כובשים את המקום צעירים בבגדים צמודים, חובבי מוסיקה קולנית ומעצבנת.שומר נפשו יירחק).
    ואם אשרוד את החודש בשלום-אולי נמשיך איתם.
    עד כה השיא האישי שלי ב-50 השנים האחרונות-שני ביקורים רצופים באותו מועדון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו