התרגשות גוברת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• התרגשות גוברת
    מור
    03/03/2011

עוד 18 יום אני עוברת את ניתוח השרוול וכל יום שעובר ההתרגשות והפחד מתעצמים אשמח לדעת מה קורה כשאני מגיעה לבית חולים מה התהליך עד שאני נכנסת לניתוח עצמו תודה לעונים [ :

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התרגשות גוברת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אים זה בציבורי אז.....

ליאתול
    04/03/2011

מגיעים ומוציאים מדבקות זיהוי.
    במחלקה עושים בדיקות דם + שיחה עם רופא (כל מיני שאלות)
    מוצאים לך חדר.
    (כל זה לילה קודם לניתוח)
    מותר לאכול ולשתות עד השעה 12 בלילה.
    חשוב באותו לילה להתרחץ בחומר חיטוי ורוד שנמצא במקלחות ביה"ח.
    למחרת בבוקר (במידה והניתוח אכן מוקדם בבוקר) מתרחצים שוב בחומר הורוד ולובשים חלוק חדר ניתוח וכובע. (כמובן להוריד תכשיטים וכו')
    ומשם לוקחים אותך לחדר המתנה לניתוח שם המנתח והמרדים ישוחחו איתך שוב.
    ומשם "הופ" לניתוח את ישנה ומתעוררת ואת אחרי .....
    מקווה שעזרתי לך.
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודע איך זה בבתי חולים אחרים אבל

שלומי
    04/03/2011

בבית חולים שאני הייתי בו זה הולך ככה:
    הגעתי יום לפני הניתוח לבית החולים שם עששו לי "טקס" קבלה שכלל פתיחת תיק אישפוז לאחר מכן מדידת לחץ דם,חום,דופק,שיחה עם האחות.
    לאחר מכן החדרת הוופלון(אינפוזיה) ע"י רופה שכללה שיחה קצרה איתו.
    לאחר מכן מכיוון שהייתי לחוץ מאוד קיבלתי כדור הרגעה להורדת הלחץ.
    ואז בשעה 12 בלילה ניכנסתי לצום אסור לאכול ולשתות כלום עד דלא ידע.

לילה טוב הגיעה הזמן לישון.... אותו לילה היה קצת קשה להרדם בגלל שעדיין הייתי לחוץ אבל שטויות היה שווה כי חברים שיגעו אותי כל הלילה.

יום הניתוח:
    הכנה לניתוח לגברים זה גילוח וניקוי הבטן ואז קילבתי איזה נוזל דרך הוריד ושלושה כדורים כדור אחד לכאבים לאחר הניתוח, אחד לבחילות, ואחד טישטוש הביאו לי חלוק מעצבן שפתוח מאחורה ככה שכל המזוודה האחורית חשופה :)

הלבישו לי על הרגליים סוג של גרביים כאלו שעושים מסא"ג ומזרימים את הדם כמו שצריך והופ יורדים לחדר הניתוח.
    שם בחדר המתנה לניתוח באים אחיות רופאים ומרדימים שמדברים איתך כל מיני דברים שאתה לא זוכר בגלל הטישטוש רושמים דברים בתיק והופ לחדר ניתוח עצמו.
    בתוך החדר ניתוח מכינים אותך ומחברים לך כל מיני דברים שאני קראתי להם קבליי התנעה ומתחילים בפועלת ההרדמה לאחר 2 דקות הרגשתי סחרחורת החדר מסתובב לי והופ התעוררתי בחדר התאוששות

שיהיה לך בהצלחה תעברי את זה בקלות ותחשבי אך ורק על החיים אחרי הניתוח החיים החדשים

מקווה שעזרתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

מור
    04/03/2011

אמרו לי שעושים חוקן זה נכון !?!?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפי מיטב ידעתי ...

שלומי
    04/03/2011

לא עושים חוקן

לי בכל אופן לא עשו (או שכן שהייתי רדום ואני לא יודע?)

לא עושים חוקן עד כמה שאני יודע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    04/03/2011

לא עושים חוקן לפני ניתוח בריאטרי
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מור...

לילך.פ
    04/03/2011

חס וחלילה ... לא עושים חוקן ובטח לא עושים שום דבר כשאת רדומה.... חוץ מהניתוח!
    היות ויום לפני את בצום נוזלים ומחצות את בצום הקיבה ריקה מתוכן ולכן אין שום צורך בחוקן. אם את רוצה לקרוא את הסיפור שלי (עברתי ניתוח לפני כשבועיים) תעשי חיפוש תחת השם שלי לילך פ. ותקראי את היומן שכתבתי.... מפורט... אשמח לעזור בנוסף
    ואל תפחדי הכל שטויות ..... אני שבועיים אחרי ואני מאושרת עד הגג... ועדיין לא התחלתי לראות תוצאות.... אבל אני כל כך שמחה שגמרתי עם הפחדים המפגרים של לפני...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר. מחג'נה אלוף

ג'וזפין
    06/03/2011

שלום לכולם, אני חדשה כאן ורוצה מאוד להודות לדר.מחג'נה על הכל.
    עברתי ניתוח ב28.02 ברמב"ם ודר.מחג'נה היקר טיפל בי נהדר!!!!
    יש לי 2 בעיות :
    1) לא יכולה לסבול מעדנים ויוגורט(דברי חלב) אני אוכלת לבן ובא לי להקיא (אני יודעת שחשוב אז אני מנסה כל פעם אבל זה לא הולך)יש תחליפים בשלב זה?
    2)והמולטיויטמין שהדיאטנית המליצה למציצה, מתפוררת בפה ואני משתעלת מזה כל היום
    ניסיתי נוזל אבל לא מסוגלת לשתות את זה,
    נשמע שאני מפונקת אבל אני לא ,זה ממש בעיה אצלי.
    מאוד אשמח לתגובות ושיהיה לכולם בהצלחה!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש ויטמינים בסוכריות ג'לי, יומי.

ליאתול
    06/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לג'וזפין

גי.פי
    06/03/2011

גם אני נותחתי ע"י ד"ר מחאג'נה.
    הומלץ לי ע"י הדיאטנית לקחת סוכריות גומי של ילדים יומי - ויטמנים.
    לגבי דברי חלב נסי קוטג' 5% אני משלבת אותו עם אבוקדו מעוך, עם עגבניה מגורדת, עם ביצה מקושקשת.
    כמובן לא הכל ביחד, ואני מדברת על כמויות מזעריות ביותר (כף).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו