מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
מבקשת עזרה באיתור דרכי התקשרות עם ה
חנה26/09/2011איך מגיעים אליהם\? אני מנסה נואשות להשיג טלפון של פר' רובין ןשל דר' רזיאל. לא מצליחה לא דרך בת החולים ולא דרך הממליצים. תקלו על המעוניינים בחשיפת פרטים להתקשרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסור רוביןציפיטפוט10/03/2011
אני יודעת ששאלתי בעבר, אך אני רוצה לשאול שוב אולי עוד אנשים יראו את ההודעה...
אני רוצה לעבור את הניתוח (משקלי 120, גובה 160) מבוטחת בכללית, רופאת המשפחה הפנתה אותי לדר' רובין, אני חוששת, אמרו לי לא לעשות אצלו,
יש מישהו ששמע עליו? מכיר? עשה אצלו ניתוח? אשמח לשמוע פרטים.
המליצו המון על דר' סובחי באיכילוב - אך לצערי הוא שייך למחוז ת"'א ואני למחוז דן
יש אפשרות לעקוף זאת וכן לגשת לסובחי? אם כן איך?
תודה על העזרההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לציפיטפוט
אפרת עוזיאל26/09/2011אני עשיתי אצלו וזה הניתוח השני כי לפני מספר שנים הוא ניתח אותי הוצאת כי מרה.
רופא תותח במיקצועו ומדהים אחד התותחים שיש ממליצה בחום והרבה כאן נותחו אצלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר רובין
נטלי א10/03/2011אני עתידה להתנתח אצלו, לאחר שקיבלתי המוןןןןןןןןן המלצות...
הייתי אצלו ביעוץ, נראה לי שאין לך ממש לחשוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשת עזרה
חנה26/09/2011איך מגיעים אליו ליעוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה, פרופסור רובין
נטלי א10/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור רובין
מוטיס10/03/2011אני נותחתי ביום א' האחרון (6.3.11) אצל פרופסור רובין בתל השומר
יש לי רק דבר אחת לומר לך !!! אם את מחפשת חבר, תומך, ידיד - חפשי רופא אחר
אם את מחפשת מקצוען אמיתי בתחום - אין כמו פרופסור רובין.
פרופסור רובין ידוע בתחום הכירורגיה הלפרוסקופית בכל העולם, במיוחד בניתוחי קיצור קיבה ע"ע שרוול, מעקף קיבה, מעקף תריסריון וכד'...
הוא לא ממש מתחבר חביב וסובלני אבל... סביבי היו מספיק תומכים, חיפשתי מקצוען וקיבלתי תוצאה טובה.
מומלץ !!!
נ.ב. אין בדברי לגרוע מאף אחד מהרופאים הידועים בתחום, יש המון טובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ההיתי ממליצה לך
לילך.פ11/03/2011להתבאס מסובחי... תעשי חיפוש בגוגל ותביני...
אני התנתחתי אצל ד"ר רזיאל מקצוענית מספר 1 תבדקי.. אופציות היא גם מקצוענית וגם נחמדה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצליחה להתחבר לקישור ששלחת
ציפיטפוט11/03/2011לילך - לא כל כך הבנתי מה את מנסה להגיד? שאני לא צריכה להתבאס מסובחי ושאת לא ממליצה עליו?? אשמח אם תוכלי שוב לשלוח את הקישור.. סקרנית לראות מה שלחת.
ותודה לכולם - אתן חיזקתם אותי מאוד....
כל כך שמחה שגיליתי את הפורום הזה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת מנתח - תגובה
שולה זק11/03/20111. לברר לאן הקופה בה את חברה - מפנה אותך ואת מקבלת התחייבות
2. אם יש לך ביטוח משלים לברר מה הוא מכסה ומה ההשתתפות העצמית שלך אם את הולכת למרכז רפואי פרטי ואיזה רופאים עובדים עם הביטוח שלך
3. ביטוח פרטי - לברר את רשימת הרופאים איתם הביטוח עובד.
4. איפה ואצל מי התור המתנה הקצר ביותר.
מעבר לרשום לעיל, כל המנתחים הם מנתחים בכירים, מומחים ומעולים בתחום. מנתחים בציבורי בפרטי כאחד. כשאני כותבת "פרטי" כוונתי במרכזים הרפואיים הפרטיים - מטופלים העומדים בקריטריונים.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפ-להלן התקציר
מקס ברנר12/03/2011לילך הפנתה למאמר מטור הבריאות של "הארץ" משנת 2003.יש שם נתונים על כל מיני חקירות שניהל משרד הבריאות בקשר לניתוחי קיצור קיבה שהסתבכו:בתי חולים שונים ומנתחים שונים.חלק מהפציינטים נפטרו.אחרים סבלו מכל מיני סיבוכים מאד לא נעימים.בעבר היו כאן גולשים שהחומרים האלה "הדליקו" אותם.מקווה שזה לא המצב אצלך.
אם נערכים 3000 ניתוחים כאלה בשנה,הרי בממוצע כל שנה נפטרים 10 בערך-פחות מהאנשים שנופלים מהחלון תוך כדי תליית כביסה או נקיון הבית.
בואי נעצור כאן!מצאי לך מנתח בעל מוניטין שאת חשה עמו בנוח,ומעבר לזה-הכל בידי שמיים.תשקיעי אלף שקל(בהתחשב גם בהחזר שתקבלי מהביטוח המשלים) כדי להפגש עם 3-4 מנתחים ותבחרי לפי טעמך.ד"ר סובחי הוא היום מיקירי הציבור החרדי ומומלץ ע"י המומחים שלהם.הגיוני שאם עשה כמה אלפי ניתוחים חלק נכשלו-אין לאף אחד ערבות נגד זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס אין ספק שאתה צודק
לילך.פ12/03/2011אבל עדיין לא להקל ראש... ולבחור טוב טוב את המנתח האידיאלי שמרגישים אצלו בנוח....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מקס
ציפיטפוט12/03/2011קודם כל תודה על החיזוקים, אני באמת זקוקה להם...
הבנתי שגם אתה נותחת מהשיחות כאן - אפשר לשאול אצל מי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנותחתי אצל ד"ר רזיאל
מקס ברנר12/03/2011לאחר שעשיתי את התהליך שתיארתי לך.
ונכון גם שבשנת 2005 הומלץ לי לעשות ניתוח אולם אז נמנעתי מכך בעקבות הפרסומים שהיו אז אודות מקרי מוות-בעיקר בניתוחי מעקף חוזרים עם פתיחת בטן.הסטטיסטיקה היום יותר טובה-במיוחד אצל מנתחים מובילים שהתמחותם בניתוחים האלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלינק לא עובד, שלח בבקשה לינק תקין
רועי14/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ רובין
אפרת11/03/2011אני נותחתי אצלו לפני כ חמישה חודשיים רופא תותח מקצועי ואלוף .
נכון שהוא לא הכי חברי ונחמד
אבל כמו שנאמר כאן את החברים והתומכים אנחנו מבאים איתנו .
רופא צריך להיות מקצועי
בלב שלא אני ממליצה עליו.
אני ירדתי 34 קג ונהנת מכל רגע אז פרופ רובין תודה לך.............* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אישית חושבת
לילך.פ12/03/2011שזה הכי חשוב בעולם שהנתח מקצועי אבל הוא צריך להיות אנושי קודם כל!!!
אנחנו באים עם חששות ענקיים לניתוח וזאת חוצפה ממדרגה ראשונה שהאדם שאחראי לחיים שלנו לא יתן לנו את כל הביטחון הדרוש ... אני בגלל זה ביטלתי ניתוח אצל ד"ר אניה פייגן!!! והלכתי לעשות אצל הטובה מכולן ד"ר אסנת רזיאל שעוד עשרות מחבריי עשו אצלה!
עובדת עם מכבי וביטוח הראל ... מי שרוצה שתכנס ל מלב"י ותתרשם בעצמה....
לכבי הקישור אולי עדיף שלא תראו..... סתם עצבן אותי לראות כמה מנתחים חלטוריסטים יש בארץ! כך שבאמת צריך לבדוק טוב טוב כל רופא שבוחרים ולא כולם טובים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)