מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה להילהגי.פי15/03/2011
מה אני עושה לא נכון, ואני אסביר את כוונתי
אני 5 וחצי שבועות אחרי ניתוח שרוול נמצאת כבר שבועיים על אותו משקל (ירידה של 14.5 ק"ג)- שמחה אבל..
אוכלת בבוקר קרקר דגנים עם קוטג ופרוסת עגבניה(7:00)
ב-9:30 מעדן יוגורט 1.5% עד 3%
ב-13:00 ירקות מבושלים עם פיסת בשר וכף פחמימה (הכל בקטנה)
ב-16:00 5 בייגלה עם כף קוטג
ב-19:00 שני קרקרים עם מעט אבוקדו וקוטג או ביצה מקושקשת מעט עגבניה ומלפפון
לעיתים רעבה שותה כ-7 כוסות נוזלים(מים, או מים עם נענע)
הליכות 3 פעמים בשבוע 40 דקות
יש לי תור לדיאטן בעוד שבועיים
נא עזרתך
גילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שהילה תענה - תגובה
שולה זק15/03/2011היי גילה
כמו שעניתי ללילך ולאחרים. לא רק מחוג המשקל קובע. האם בדקת הקפים? אני משוכנעת שאת מרגישה בבגדים שינויי דרסטי, למרות שהמשקל סטטי.
המשיכי להתמיד ואני משוכנעת שהתוצאות במשקל לא יאחרו גם להגיע.
המשך יום נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת מסכנה חודש וחצי
לילך.פ16/03/2011ורק 15 קילו ??????????????????????? תרגעו מייד מה נסגר איתכם מתי פעם אחרונה ירדתם 15 קילו בחודש וחצי.... אפילו להעלות את זה אי אפשר בזמן כל כך קצר!!!!!
אני חודש אחרי עם 8 קילו .... אבל אין לקילוגרמים ברירה הם ירדו "ראס בן ענעם"....אני מחכה להם בסבלנות בפינה....וזה רק נתן לי מוטיבציה להגביר את הפעילות בספינינג....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה להילה - תגובה
הילה כהן16/03/2011הי גילה
הסתכלתי על התפריט , את אוכלת 5 ארוחות בערך כל שלוש שעות וזה מצויין
את אוכלת דברים שאת אמורה לאכול בשלב זה ומתעמלת 120 דקות בשבוע אז הדבר היחיד שאת עושה לא טוב הוא....הציפיות שלך
הירידה במשקל היא בצורת מדרגות יורדים ..נעצרים ..יורדים..נעצרים כך שאת כנראה בעצירה שיכולה להמשך מספר שבועות
מה שאני מציעה מלבד סבלנות והתמדה במה שאת עושה,הוא לכתוב יומן אכילה אותו תביאי למעקב אצל הדיאטן שלך
אם תמשיכי כך אני בטוחה שתראי תוצאות ,סבלנות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)