ד"ר אחמד מתי יתגשם החלום??!!!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• החלוםםםםם סוף סוף מתגשםםםם

הנא
    28/04/2011

יש לי תאריךךךך 5-5-11 אני לא מאמינהההההההההההה אני מתה שיגיע כבר היום הזהההה... אני עוברת ניתוח מעקףףף אצל הרופאאא מס 1 בעולם ד"ר אחמד מחאגנה.. יש לי שאלה למי שעבר ניתוח כזה... אני טסה לחו"ל חודש אחרי לטיול האם אתם חושבים שיהיה לי קשה? יש לציין שאחרי הניתוח הוצאת טבעת אני אחרי שבוע הייתי מתפקדת כרגיל... וכמה אתם חושבים שארד במשקל בחודש הזה? :-) אני רוצה רק 10 ק"ג :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר אחמד מתי יתגשם החלום??!!!
    הנא חורי
    01/04/2011

בוקר טוב לכולם
    אני הבחורה שאז סיפרתי לכם שד"ר אחמד הציל לי את החיים..אני כול יום מודה לאלוהים ששלח לנו בנאדם כזה לעולם...אתם ממששששש לא מבינים איזה בנאדם הוא!!! איזה סבלני,תומך ורק נותן ונותן...ולבסוף אישרו לי קופת חולים אחרי הרבה מאמץ את הניתוח שלי למקף ותנחשוווו מי המנתחח??? מי הוא אלה ד"ר אחמד הקוסם??רק הוא..האמת היה קצת קשה אבל חברה כול אחד גם אם הוא בקופת חולים כללית ומאזור אחר הוא יכול לקבל איזה רופא שהוא רוצה אבל העניין צריך קצת מאמץ אבל זה שווההההה כי זה חייםםם ומוות ואת הדבר הזה שלי אני לא אתן לאףףף רופא בעולםםם חוץ מד"ר אחמד..
    האמת אני כול יושנת בלילות מחכה רק שדינה או ד"ר אחמד יתקשרו ויגידו לי מחר הניתוחחחחחח...ואווו מתי יתגשם החלוםםם???מתיי....האמת אני עם עליה של 20 ק"ג מאז הוצאת הטבעת :-( ואניי ממששש סובלת מזה ...לא הולכת לעבודה לא יוצאת עם חברים אפילו ארועים משפחתיים לא הולכת...:-( מי שהרגיש וחיי כרזה לא יכול לרגע להיות שמן...אזזז בבקשה ה' תעזור לי שהחלום יתגשם מהרררר :-(

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רק את עוזרת לעצמך - תגובה

שולה זק
    01/04/2011

אנחנו תומכים ועוזרים לך בהחלטתך להביא את השינוי בחייך.
    לגבי התור -
    מאחר ואת שייכת לקופת חולים כללית, לא אשת בשורות אני עבורך. הכללית מחוז חיפה וגליל מערבי לא חתמו עדיין על הסכמים עם בתי חולים ובכללם גם רמבם. מאחר ואת ציינת שאת בכלל מאזור שלא מפנה לרמבם, הבעיה כפולה ומכופלת. יכול להיות שתצטרכי להמתין הרבה זמן לתור לניתוח, במיוחד עכשיו אם השביתה של בתי החולים הממשלתיים תצא לפועל..
    לא ציינת איזה ביטוח יש לך מושלם או פלטיניום.
    את יכולה לברר את האפשרות לעבור את הניתוחע"י דר' מחג'נה בבית חולים אסותא בלב המפרץ, תמורת השתתפות עצמית.
    מאחלת לך בהצלחה ושבמהרה תהיי אחרי
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

הנא חורי
    01/04/2011

אני יש לי פלטינה..והבנתי שאי אפשר לעשות באסוטה עם השתתפות עצמית.. :-(
    יש לי תאריך כבר 11-5-2011 אבל אני מודאגת לעלות עוד 20 ק"ג עד אז :-( אני חולמת שחדר ניתוח יתפנה בקרוב ואעשה את הניתוח לפני התאריך הזה :-)
    מי יודע אולי יתגשם החלום :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי - תגובה

שולה זק
    01/04/2011

מהידע שלי, ניתן לעשות באסותא עם פלטיניום בהשתתפות עצמית של 1500 ש"ח + עלות הסיכות שמזה מקבלים החזר של 80 או תשעים אחוז.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר אחמד

הנא חורי
    01/04/2011

מה שהבנתי כאן מהפורום שאני יכולה לעשות את הניתוח בבית חולים אסוטה ושאני אשלם השתתפות של 1500 ש"ח??זה באמת אפשרי? ואז איך הולך לגבי תאריך לניתוח?!
    יש לי פלטינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי - תגובה - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    02/04/2011

הניתוח המיועד הינו מעקף קיבה. עלות ההשתתפות הינה גבוהה ואני מעדיף לבצע את הניתוח ברמב"ם היה ( SLIPAGE) קשה של הטבעת הקודמת
    סבלנות וכמו שאומרים הסבלנות לרוב משתלמת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר אחמדדדד

הנא חורי
    03/04/2011

אני ממששששששש סובלת ד"ר אני לא יכולה יותר אני רק עולה במשקללללל ואני לא יודעת מה לעשות רק אם אני לא אוכלת כלוםםם כול היום אז אני לא עולה במשקל..
    בבקשה ד"ר אם יש שינויים בתאריך תודיע לי אני רק מחכה לזה
    בבקשההה ד"ר
    תודהה מכוללל הלבבב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו