מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- כמויות...טלי26/04/2011
מנותחי שרוול ותיקים וחדשים שלום, שמי טלי ואני נותחתי ניתוח שרוול לפני כ-חמישה שבועות, ב-15.3, עד עכשיו ירידה של 13 ק"ג, בתחילה כמויות אוכל היו מזעריות מעדן שמתפרס על יום שלם (אוכלת בתשלומים), בשבוע האחרון הבחנתי כי ישנה עליה משמעותית בכמויות האוכל לדוגמא: בארוחה הצלחתי לאכול קציצת קבב ביתית וחצי שיפוד פרגית ללא שום תוספת האם זה נורמלי? או שיש סיבה לדאגה, והקיבה מתרחבת?
עלי לציין שאני מקפידה להכניס ירקות חלבונים (דג, עוף, בשר) וכמובן פחמימה, כמו כן מקפידה לאכול כל 3 שעות דוגמא לתפריט יומי: כוס נס קפה בבוקר עם חלב דל שומן+סוכרזית, ארוחת בוקר- מעדן 1.5%, ארוחת צהרים-סלט+טונה+פתית, ביניים- פרי, ערב- פתית עם קוטג' וירקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטלי
אפרת עוזיאל26/04/2011קודם כל ברוכה הבאה
לא ניראה לי שיש סיבה לדאגה
רשמת את התפריט שלך וניראה שאת אוכלת בסדר גמור
אני מניחה שאת הקציצה שאכלת והפרגית לא אכלת בבת אחת אלה אם הפסקות בין ביס לביס נכון?
ככה שזה בסדר גמור תחשבי שבמצב רגיל ללא השרוול היינו תוקעות גם סטייק וצלעות כבש וכנפיים וכל זה עם פיתה וסלטים כמובן נכון?
אז זה רק מוכיח לך שהקיבה שלך קטנה והיא בסדר גמור מה שחשוב שתיהיי קשובה לקיבה שלך וכשהיא שבעה תדעי לעצור.
שיהייה בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי-מה שאכלת בשבועיים הראשונים זה
מקס ברנר26/04/2011תפריט לתינוק,עוד לפני ברית המילה.אילו היית ממשיכה לצרוך כמויות כאלה לאורך זמן היית בסיכון גדול !הכמויות גדלות בהדרגה,ועדיין יהיו בערך חמישית ממה שאכלת בעבר,או רבע ממה שאוכל בן זוגך הרזה.
אם תעשי חשבון תגלי שקרוב לוודאי שגם היום את אוכלת בערך 700-800 קלוריות ליום-בערך חצי מחילוף החומרים הבסיסי שלך (אם תקפידי לא לזוז ולא למצמץ )התפריט שלך בסדר גמור.
לנשום עמוק ולהסתכל שנה קדימה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארוחות ממש מאוזנות- תגובה
שולה זק26/04/2011אני חושבת טלי שאת אוכלת יפה מאוד. ארוחות טובות וכמויות סבירות. תפסיקי להיות בלחץ. מותר לך לאכול ואף רצוי. תקפידי גם לשתות ולשלב פעילות גופנית ואת בדרך הנכונה
בהצלחה בהמשך ואנחנו כאן איתך
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)