שאלה דחופה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    יושי
    01/05/2011

אני חולה :( יש לי דלקת בגרון ואני צריכה לקחת אנטיביוטיקה.
    הניתוח שלי אמור להיות עוד 11 יום. מה יהיה? מישהוא יודע אם זה יהיה בעייתי לקבל אותי לניתוח? אני בלחץ אטומי!!!!!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה - תגובה

שולה זק
    01/05/2011

היה לנו כבר מקרה דומה בעבר. לקחת אנטיביוטיקה ולהבריא. גוף חולה הוא בכושר התנגדות ירוד ואם יהיה לך חום ואנגינה סביר להניח שהניתוח ידחה. שיקול הרופאים מה לעשות באותו יום, בהתאם למצב הכללי.
    החלמה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, עוד שאלה קטנה

יושי
    03/05/2011

אני עכשיו לוקחת אנטיביוטיקה ומאמינה שעד יום הניתוח (שבוע מהיום)כבר אבריא... אבל האם זה יהיה בעייתי לניתוח שהייתי ב 10 ימי אנטיביוטיקה..???
    אני ממתינה כבר כמעט חצי שנה לניתוח- והוה הגיע , אז אני כל כך בלחץ שזה לא יתקיים....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, עוד שאלה קטנה - תגובה

שולה זק
    03/05/2011

אני מקווה שתבריאי עד אז וכלום לא יהווה בעיה לניתוח. בתקווה שלא תהיה שביתה והניתוחים יתקיימו כסדרם
    רפואה שלמה ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי היתה דלקת גרון

מירה
    03/05/2011

שלום,
    גם לי היתה יומיים לפני הניתוח דלקת גרון ולקחתי אנטיביוטיקה , כל עוד אין חום והמצב הגופני תקין , לא סביר שיבטלו לך את הניתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה- זה מעודד

יושי
    03/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו