מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה דחופהיושי01/05/2011
אני חולה :( יש לי דלקת בגרון ואני צריכה לקחת אנטיביוטיקה.
הניתוח שלי אמור להיות עוד 11 יום. מה יהיה? מישהוא יודע אם זה יהיה בעייתי לקבל אותי לניתוח? אני בלחץ אטומי!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
שולה זק01/05/2011היה לנו כבר מקרה דומה בעבר. לקחת אנטיביוטיקה ולהבריא. גוף חולה הוא בכושר התנגדות ירוד ואם יהיה לך חום ואנגינה סביר להניח שהניתוח ידחה. שיקול הרופאים מה לעשות באותו יום, בהתאם למצב הכללי.
החלמה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, עוד שאלה קטנה
יושי03/05/2011אני עכשיו לוקחת אנטיביוטיקה ומאמינה שעד יום הניתוח (שבוע מהיום)כבר אבריא... אבל האם זה יהיה בעייתי לניתוח שהייתי ב 10 ימי אנטיביוטיקה..???
אני ממתינה כבר כמעט חצי שנה לניתוח- והוה הגיע , אז אני כל כך בלחץ שזה לא יתקיים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, עוד שאלה קטנה - תגובה
שולה זק03/05/2011אני מקווה שתבריאי עד אז וכלום לא יהווה בעיה לניתוח. בתקווה שלא תהיה שביתה והניתוחים יתקיימו כסדרם
רפואה שלמה ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי היתה דלקת גרון
מירה03/05/2011שלום,
גם לי היתה יומיים לפני הניתוח דלקת גרון ולקחתי אנטיביוטיקה , כל עוד אין חום והמצב הגופני תקין , לא סביר שיבטלו לך את הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה- זה מעודד
יושי03/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)