טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הי, מישהו יודע להגיד לי כמה ימים אחרי ניתוח חייבים באישפוז? אני מתנתחת בהדסה הר הצופים. ועוד שאלה- ביום שליפני הניתוח מתי יש להתחיל בצום? אשמח לתשובות :)
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום יושי, לא ציינת איזה סוג ניתוח את עוברת. האישפוז בדרך כלל בין 3 ימים ל - 5 ימים ויכול להיות יותר על פי הצורך. צום לפני ניתוח בדרך כלל 12 שעות. מוזר לי שאת שואלת שאלות אלו - לפי מיטב ידיעתי והבנתי - אינפורמציה זו היית אמורה לקבל בבית החולים .. האם יש לך כבר תאריך לניתוח? בהצלחה שולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני משתרוולת בהדסה הר הצופים. ו...לא קיבלתי את האינפורמציה הזו.... אולי כי לא שאלתי?! אני צריכה להגיע מחר בבוקר לביה"ח כדי להרשם- אולי מחר יגידו לי הכל.....?? תודה :)