ניתוח טבעת בסורוקה אצל אובנת ....

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח טבעת בסורוקה אצל אובנת ....
    אירמה
    23/05/2011

שלום לכולם. אני מתכוננת לניתוח טבעת בסורוקה אצל מנתח בשם אמנון אובנת .
    קיבלתי עליו המלצות חמות....אך בפורומים אני לא רואה שאנשים כותבים על הניתוחים
    שעברו אצלו ?????????
    האם אני יכולה להיות רגועה?????????ולהמשיך בתהליך ??...אשמח לקבל את חוות דעתכם הכנה על המנתח אובנת..

תודה אירמה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה טבעת .... - תגובה

שולה זק
    23/05/2011

כל המנתחים הם מתנחים טוסים. שאלתי למה טבעת? האם קיבלת הסבר על כל סוגי הניתוחים? האם בדקת שאכן ניתוח טבעת מתאים לך ? להרגלי האכילה שלך? הפרעות האכילה?
    בפורומים בדרך כלל משוחחים על התהליך של הניתוח לפני אחרי, הרגשות רגשות והתנהלות. הפורומים לא נועדו לעצמת המנתחים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני נותחתי אצל אובנת אבל שרוול

ליאתול
    23/05/2011

הייתי מיועדת לטבעת ואז דיברתי עם דר' דוחנו שמנתח עם אובנת והוחלט על שרוול .

היום אחרי 5 חודשים אני ממש מרוצה ולא הייתי מוותרת על הניתוח.

ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח טבעת אצל אובנת בסורוקה

אירמה
    24/05/2011

תודה על תגובתכם המהירה. הגובה שלי -162 סמ ...המישקל שלי כרגע 97.5 קג.
    כבד לי כואב לי הגב ונימאס לי מהניסיונות הכושלים להרזות.

את כל הבדיקות כבר עשיתי במרץ . מחכה לתור לפגישה עם הכירורג ב 22.6.11 ????
    עיקוב קטלני בגלל הדרכה לא נכונה במכבי. אני יכולה לעשות את הניתוח רק באוגוסט בגלל העבודה\עיקוב\תור לכירורג ..בנוסף לכל התחילו לצערי את השביתות בבתי החולים...מקווה שהכל יסתיים במהרה לשביעות רצון כולם.

לגבי השאלה: למה טבעת??? התשובה : 1. בדיוק בגלל כל מה שאני קוראת בפורומים על חששם של המנותחים לאחר הניתוחים האחרונים..לא מוכנה לקחת סיכון ככ גדול.. 2. הטבעת ניקראת " ניתוך הפיך\נקודת חזור" ניתן לשלוט במצב....
    והוא הכי פחות מסוכן...
    תודה על סבלנותחם.. אירמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח טבעת אצל אובנת בסורוקה - תגובה

שולה זק
    24/05/2011

אירמה,
    חששות זה טבעי ואנושי.
    קראת גם את התגובות של המנותחים אחרי?
    קראת גם על כל מנותחי הטבעת שעברו ניתוח חוזר להוצאת טבעת והפיכת הניתוח לשרוול או מעקף, בגלל בעיות שהטבעת גרמה ואו השמנה חוזרת?
    ניתוח הפיך????????? אז למה שתעשי ניתוח בכלל?? אני אהווה לך "ניתוח וירטואלי. תלכי לדיאטנית, שלבי פעילות גופנית, שני הרגלי אכילה ותראי שתצליחי יפה מאוד במשימה. כל שבוע נדבר חצי שע בטלפון ומבטיחה לך לשבת על הוריד יותר מטבעת וללא הקאות ו"תקיעות".
    שמעתי על הוצאת טבעת בגלל בעיות ולא בגלל שזה "הפיך" והמנותח החליט שהוא מסתדר לבד.
    מאחר והניתוח נדחה לך, ממליצה קצת להתעמק בחומר וכן לקבל הסבר מהמנתח על כל סוגי הניתוחים. כמו כן - את מוזמנת למפגש הפורום ב- 7.7, דבר שיתרום לך רבות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו