תודות וגם עדכון מהנעשה בעירנו

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• תודות וגם עדכון מהנעשה בעירנו
    מקס ברנר
    28/05/2011

תודה לרים,ליושי,לציפיטפוט ולכל אלו שהתוודו בשבועות האחרונים שאני מחזק,משכיל או סתם משעשע אותם/ן...נעים לשמוע שטרחתך לא לשווא,במיוחד שאני לא מה-"אופטימיים להכעיס "

וכעת לעדכון-מאחר שאני אחד מכם (ולא יועץ חיצוני ) וגם לא מהחניכים המצטיינים שמורידים קילוגרמים כאילו אין מחר.
    בתחילת המסע שלי היה הBMI שלי מעל 48 (ובלשון בני אדם-דגדג מלמטה את ה-150 קילו ).נכון להבוקר הורדתי 10 יחידות BMI !ז"א BMI 38.5.עדיין אני עמוק בתוך הקריטריונים לניתוח בגלל קיום מספר מחלות רקע "מזכות".בשמחה הייתי מעביר אותן,רק שאני לא חושב שמישהו מהמתקשים לקבל אישור לניתוח היה רוצה לקבל "במתנה" ייתר לחץ דם,דום נשימה בשינה,ברכיים שחוקות או סוכרת גבולית !עם הזמן אני מקווה להזדכות עליהן,ולשגר אותן "לקוסמוס". ולא לאף אדם ספציפי.תקבלו עדכון כשארד מ-BMI 35 ואני מקווה שעד ערב ראש השנה הבעל"ט נגיע ליעד.
    ודבר נוסף-נשבר לאשתי מ"מכנסי השק" שאני מסתובב בהם מהימים השמנים.בחלל שהתפנה בהם ,באיזור הישבן והרגליים ,אפשר לארוז ציוד קמפינג למסע של שבוע,אבל מכיוון שאני לא בעניין אין לזה שום שימוש.
    בקיצור-לקחה אותי רעייתי לחנות הידועה של השמנים ברעננה (בלי פרסומת...)וקנתה לי שני זוגות מכנסיים.המידה הקודמת-64.המידה הנוכחית-58.ללמדך שיש תנועה יפה בכיוון הרצוי,אבל אין עדיין סיכון-ל20 הקילוגרמים הבאים-שאוכל לקנות בחנות רגילה בקניון,והאמת-זו גם לא אחת מ-100 הפנטזיות הראשונות שלי לצאת מ"קסטרו" עם שקית !
    אז כל מי שנמצא במסע ארוך כמוני (לדעת המנתחת אתייצב לבסוף באיזור המאה קילו )יוכל וודאי לתרום ולהיתרם מבזאר הביגוד ששולה מתכננת.

הבעיות הוותיקות בעינן עומדות:חיבה למתוקים ורעב בשעות הקטנות,אבל ההתמודדות נמשכת-אף אחד לא הבטיח לנו גן של שושנים !

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקס תודה רבה מכל הלב

אפרת רומי
    28/05/2011

כהתחלתי לקרא את הפורום וכשהתחלתי ללמוד על נושא הניתוח היה נראה כי לאחר הניתוח רבים נוטים לשכוח את כל ההתמודדויות שעברו עליהם ומעלים על הכתב רק את היתרונות וההכרחיות של הניתוח (שעליו אין עוררין לבטח) וכן, שמחתי לקרא את הפיכחון שבדברייך.
    אז כטרייה בדרך אני אשמח אם תמשיך לעדכן בדרכך המזוככת והמעודדת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקסי הקנאה מתחילה לכרסם - תגובה

שולה זק
    28/05/2011

אני רואה שקמו לי מתחרים ואני חשבתי שרק בעיני אתה האחד והיחיד. כנראה בקרוב אצטרף להוציא מהדורה 2 מורחבת ל"עלילות מקס ברנר" חחחחחחחחחח.
    אמנם עד ה- 7.7 יש עוד זמן. מפצה שתגיע מחוייט ומעונב.
    שיהיה שבוע טוב ורק בשורות טובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יא בה יה

יושי
    28/05/2011

איזו ירידה.......... כיף לך!!
    כל כך חבל לי שאני לא יכולה להגיע למפגש לראות את הפרצופים מאחורי המילים - בעיקר איתך , מקס - זה סוווופר מסקרן! כמו ששולה אומרת- הנה יש לך עוד מלא מעריצות חדשות :)
    לי ניראה שבסוף אתה תדגמן לקסטרו.......... ה-ה-ה-ה-ה-ה-ה........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו