רציתי לדעת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• רציתי לדעת
    אורטל
    31/05/2011

מה זה המיפגש הזה ביולי איפה הוא נימצא אם תוכלי לתת לי קצת פרטים מה זה בדיוק אורטל

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רציתי לדעת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רציתי לדעת - תגובה

שולה זק
    31/05/2011

שלום אורטל,
    מאחורי השמות כאן יש אנשים ודמויות....אחת כמה חודשים אנחנו נפגשים - ממפגש למגש כוחנו עולה חחחחח יותר משתתפים.
    המפגש הקרוב כבר מתקרב והוא יהיה ברמת השבים (סוף העולם שמאלה). פרטים מלאים יגיעו בהמשך.
    במפגשים האלה מגיעים גם חברים שטרם עברו ניתוח וזה מאוד מחזק אותם (תשאלי את רותי ואת רוני ).
    מקווה לראותך במפגש
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברוכה הבאה אורטל ושתי הערות

מקס ברנר
    31/05/2011

ראשית-אנו ממליצים על סימני פיסוק.הם בהחלט מסייעים בהבנת הנקרא !

שנית-אין מתכונת אחידה למפגשים.לעיתים יש הרצאה מקצועית,יש הזדמנות לפגוש עמיתים בשלבים שונים ,לפני הניתוח או אחריו ולשאול שאלות.מטבע הדברים יש כיבוד...
    שולה-כמנהיגת הפורום והרוח החיה בו-ולילך.פ שהיא המארחת יגדירו את המתכונת למפגש הבא.
    תנוח דעתך-לא יישאלו אותך שאלות שאינך רוצה להשיב להן,וגם לא תתבקשי להרים את החולצה ולהציג את הבטן...כל אחד מחליט עד כמה להשתתף ולהחשף.
    יש כאן מספיק חברים לדרך שכדאי להכיר !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשולה

אורטל
    01/06/2011

אני אשמח להגיע במידה וזה לא כל רחוק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה בין רעננה להוד השרון

מקס ברנר
    01/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפגשתי שבוי לפני הניתוח עם הפורום

רוני
    01/06/2011

במפגש האחרון בפברואר נכחתי, היה זה שבוע בידיוק לפני הניתוח שלי (תראי בתמונות של רותי הבחור עם אשתו והתינוק) המפגש הזה נתן לי יותר הסברים ועידוד מכל ייעוץ רפואי ו/או חומר שקראתי.
    מאז אני כל יום בפורום קורא ולומד - ולעיתים גם משתף.
    אני יותר מממליץ להגיע.
    מעבר לכך אשמח לייעץ טלפונית ולענות על כל שאלה

יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יום טוב

אורטל
    02/06/2011

ותודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו