מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול שורש בשן שנשברה לפני שניםדוד17/09/2013
לפני 20 שנה כילד שברתי שן קדמית. רופא עשה השלמת שן ללא טיפול שורש
לאחרונה רופא השיניים אמר שלפי הצילום השורש מת ויש לבצע טיפול שורש מבנה וכתר
להפתעתי ולהפתעת רופא השיניים הטיפול היה כרוך בכאב עז ולדברי הרופא בגלל שהשורש מודלק חומר ההרדמה לא תופס
אני מבין שהרופא טעה כשחשב שהשורש מת (ברור לי שלא הייתה כאן רמאות כי הוא הופתע מאוד שכואב לי)
האם העובדה שהשורש היה מודלק מלמדת שאכן שהיה צורך בטיפול שורש?
האם שורש מודלק עלול להיראות מת בצילום?
כיצד תיתכן דלקת ללא חר בשן?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול שורש בשן שנשברה לפני שנים - תגובה
ד``ר עדי אריאלי19/09/2013שלום דוד,
במקרה של דלקת בלתי הפיכה השן עדיין חיה ויש לבצע טיפול שורש. חיות השן אינה מאובחנת באמצעות צילום אלא באמצעות בדיקת קור שמבצע הרופא.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטה בחניכייםנטנ17/09/2013
שלום רב.
לפני כמה חודשים כאב לי במקום נקודתי בחניכיים וראיתי שיש לי שם בליטה קטנה וקשה (לא יודעת אם היא הייתה חדשה או לא, יכול להיות ולא שמתי אליה), הכאב עבר אך הבליטה נשארה, היא קטנה וקשה.
רציתי לדעת האם אני אמורה לדאוג, קבעתי תור לרופא שיניים לעוד שלושה שבועות, האם זה משהו מדאיג?
אציין שאני סובלת כבר שבועיים בכאבים בלסת באותו צד, אני לא יודעת אם זה קשור, הכאבים לא קרובים יחסית אבל אמרתי שאני אעלה את זה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטה בחניכיים - תגובה
ד``ר עדי אריאלי19/09/2013שלום,
איני יכול לדעת את מידת הדחיפות על סמך התיאור בלבד.
ממליץ להיבדק בהקדם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צחצוח עם סודה לשתייהויקי17/09/2013
שלום!
רציתי לדעת כמה ימים ברצף מותר לצחצח עם סודה לשתיה לצורך הלבנה וכל כמה זמן ניתן לחזור על סדרת הצחצוח עם סודה לשתייה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צחצוח עם סודה לשתייה - תגובה
ד``ר עדי אריאלי19/09/2013שלום ויקי,
איני יכול להמליץ על טיפול הלבנה כזה מכיוון שהוא לא נחקר דיו, אינו מבוקר ועל כן עלול לגרום לנזק.
כדאי להשתמש במוצרי הלבנה מאושרים שנבדקו והוכיחו שאינם גורמים לנזק, ולבצע את הטיפול אצל רופא שיניים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראש של מברשת שיניים חשמליתדוד16/09/2013
כל כמה זמן צריך להחליף ראש של מברשת שיניים חשמלית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראש של מברשת שיניים חשמלית - תגובה
ד``ר עדי אריאלי19/09/2013שלום עידן,
יש להחליף מברשת כל 3 חודשים בערך.
יש להתייחס גם למידת הבלאי של הסיבים ששונה מאדם לאדם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל מברשת חשמלית מחליפים פחות לא?
דוד19/09/2013בגלל שיש פחות שחיקה במברשת חשמלית אז אפשר להחליף את הראש בתדירות יותר נמוכה, לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל מברשת חשמלית מחליפים פחות לא? - תגובה
ד``ר עדי אריאלי19/09/2013זה תלוי בעוצמת הלחץ שמפעילים המשפיעה על מידת שחיקת הסיבים. אם הסיבים מתכופפים אז יש להחליף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דוד20/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עששתמרינה פורים16/09/2013
בן שלוש וחצי, לא סובל מכאבים, אך 4 השיניים עלינות עם עששת, הנקתי אותו עד גיל שנתיים וחצי, והוא גם רגיל לבקבוק, הרופאים אמרו שזה רק לנקור אותם... בהרדמה כללית, אין דרך אחרת? עד כמה זה משפיע לשיניים בריאות בשלב שיש עדיין שיני חלב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עששת - תגובה
ד``ר גלית כהן16/09/2013אם יש עששת בגיל זה חייבים לטפל. היא תמשיך להתפתח ויהיה צורך בטיפול רחב יותר בעתיד. בגיל כזה מומלץ מאד לפנות למומחה לרפואת שיניים ולהתאים את צורת הטיפול המתאימה.תלוי בשיתוף הפעולה של הילד.לעיתים ניתן לטפל בסדציה, טשטוש וגז צחוק.אבל אכן בגיל צעיר ככ לעיתים קרובות הפתרון היחידי הוא הרדמה כללית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעששת
מרינה פורים16/09/2013תודה רבה, אבל היא(עששת) התפתחה כבר על כל 4 השיניים האלה, אני מקווה מאוד בשבילי וגם בשבילו שלא נצטרך לעקור אותם, ואם כן, האם ילד ימשיך לאכול אוכל קשה? למשל גזר,ותפוחים? לא יפריע לו שחסרות לו שיניים שהוא כבר הספיק להתרגל אליהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול שיניים יקריוסי15/09/2013
שלום, אני בן 21 עשו לי בדיקה וראו שאני צריך 6 סתימות וטיפול שורש בשן טוחנת עם כתר זמני וקבועףוניקוי שיניים עכשיו העלות של הטיפול אחרי ההנחה של הקופת חולים מאוד יקר (4000 שח ) סכום שכרגע אין לי אותו השאלה אם אפשר "לדחות" את הטיפול או של הכתר \שורש או של הסתימות או שחייבים לטפל בזה?
האם צריך להיבדק אצל עוד רופא שיניים בשביל לדעת בוודאות שצריך לעבור את הטיפולים האלה ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקבל חוות דעת נוספת
רן15/09/2013(אני לא רופא אלא מטופל כמוך)
בטח כדאי לברר רופא אחר כדי לקבל חוות דעת... אין לך מה להפסיד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוגי כתרים ?רן15/09/2013
מה עדיף כתר זירקוניה או פרוסרה ? מה ההבדל שניהם ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוגי כתרים ? - תגובה
ד``ר גלית כהן16/09/2013יש הבדל מסויים בשקיפות ובחוזק. ההבדלים קטנים מאד. לכל רופא וטכנאי הרגלים משלהם והם משתמשים בחומרים הנוחים להם לעבודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה שניה
רן16/09/2013תודה רבה על המענה
ומה עדיף כתר (פרוסרה או זירוקנה) בשן מס 24, 26 ו36 ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה שניה - תגובה
ד``ר גלית כהן16/09/2013במיקומים שציינת , וודאי בעמדה 26,36 אין משמעות אסתטית גבוהה, כי השיניים בעומק הפה באזור "מוצל" ואין ככ משמעות להחזר האור שמתקבל מהכתר. הניואנסים הקטנים לא מורגשים במשנן אחורי. באזורים אלו ניתן לקבל תוצאה מצויינת גם עם כתר חרסינה מאוחה למתכת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך דבר אחד שאיני מוכן ל...
רן16/09/2013שוב תודה רבה על המענה...
אגב, אני לא מוכן לקחת כתר חרסינה מאוחה מתכת כי
1) עם השנים, החניכיים נסיגות ורואים מתחת לכתר פס אפור -(לא טבעי ומגעיל !!!)
2) זה אכן נוצר חניכיים להראות כחולות/אפורות...
3)לצערי, יש לי חיוך רחב, גדול ובולט ואפילו רואים את השיניים שלי (16,26,36,46) כי חסרו לי 14,24,34,44 כי נעקרו לי ועשו לי גשר בילדותי :-)
4) עד היום יש לי קצת נסיגת חניכיים בפה שלי...
אני לא מתכוון להתכווח איתך בכלל. אני רק רציתי להבין למה מייצרים זירקוניה ופרוסרה?
רוב מטופלים עשו כתרים זירקוניה או פרוסרה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקירת שן והשתלה באותו? רצוי?ניצה15/09/2013
האם רצוי לעקור שן ובאותו יום להשתיל בורג. רצוי. או מקור לבעיות? בפעם הקודמת חיכיתי עד להגלדה ואח"כ עשיתי השתלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקירת שן והשתלה באותו? רצוי? - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן16/09/2013שני השיטות קבילות .זה על פי שיקולו של הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה תלוי בהרבה דברים
יעל ברזילי21/09/2013אני אמנם לא מומחית להשתלות שיניים, אבל היום, כמו שנאמר לך כאן, שתי השיטות מקובלות. כמו שנכתב בפורום אחר בנושא השתלות שיניים (הפורום של דפי זהב), הכל תלוי גם בנתונים האישיים שלך וגם במיומנות של הרופא. העמסה באותו יום בטוח תחסוך לך כאבים ואי נעימות (המתנה של כמה חודשים כשרק הבורג בפה זה בטוח לא נעים...) והרבה רופאים אומרים שככה גם עצם הלסת בנקודה של ההשתלה תחזקת מהר יותר, אבל מה עדיף? את זה אי אפשר לדעת. תצטרכי לוודא שאת עושה את זה אצל רופא מומחה, ולשאול אותו שאלות כדי להיות רגועה.
כמו שאת בטח שמה לב, אני יודעת הרבה על התחום, וזה בין היתר כי שאלתי הרבה שאלות (אני אמנם מתחום הרפואה, אבל בהתמחות אחרת לגמרי כך שזה לא תורם לי הרבה במקרה הזה...). תשאלי, ורק ככה תרכשי את הביטחון הדרוש.
שיהיה לך בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת חניכיםמרי15/09/2013
שלום, אני נמצאת בשבוע 35 להריון. ליד שן בינה קיים מין כיס, שלפני שלושה . ימים התחילו להופיע כאבים ונפיחות באזור.לפי המלצת ראפא שיניים התחלתי טיפול בקורסודיל.אך מאז המצב רק מחמיר, הכאבים ונפיחות גברו. מה עליי לעשות? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת חניכים - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן16/09/2013אם לא עוזר טיפול מקומי יש צורך באנטיביוטיקה בידיעת הרופא הגניקולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות בשינייםמור15/09/2013
שלום, שמי מור ואני בת 18.5 , בזמן האחרון הבחנתי כי כאשר אני שותה קולה או משקאות ממתוקים , אוכלת שוקולד או שותה מרק חם יש לי רגישות כזאת בשיניים וכאב לכמה שניות ... אשמח אם תייעצו לי איך לטפל בזה .
נ.ב
חשוב לי לציין שכל חיי טיפלתי בשיניים שלי ואחת לשנה בערך אני אצל רופא שיניים לביקור כללי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות בשיניים - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן16/09/2013קודם דרושה בדיקה אצל רופא שיניים.זה יכול לנבוע מנסיגת חניכיים.עששת שמתפתחת או סתימות עמוקות.בנתיים מומלץ להשתמש במשחות נגד רגישות כמו סנסודיין ולהמנע ממזון שגורם לגרוי כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקאות אנרגיהמר15/09/2013
הי,מזה כשנתיים אני שותה משקאות אנרגיה(אקסל\בלו) בערך 3פחיות בשבוע,לאחרונה קראתי על הנזק העצום והבלתי הפיך שהם גורמים לשיניים ומזה 3 שבועות אני לא שותה.
רציתי לשאול אם נזק בלתי הפיך כבר נגרם לשיניים גם אם אפסיק לשתות?
ועד כמה זה באמת חמור, השייניים שלי יכולות להתפורר?אני נורא לחוצה
אלך להיבדק אצל רופא שיניים, תודה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקאות אנרגיה - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן16/09/2013הנזק לא ניגרם מידית.צריך להמנע משימוש יתר ולהבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוי שינים עם גשרlana15/09/2013
היי אני כבר חצי שנה עם הגשר השקוף על השינים, ביו המגשים כל חודש אצל רופא השיניים, השיניים שלי צריכים ניקויי מאבנית ונהיים לא לבנים והמראה שלהם לא כלכך יפה.... חברות המליצו לי לצחצח שיניים עם אבקת סודא ולימון!!??
האם זה בריא לשינים ודווקא לגשר !?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי שינים עם גשר - תגובה
ד``ר גלית כהן16/09/2013כשצריך ניקוי אבנית צריך שיננית. אבנית לא ניתן להמיס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי את התשובה!!
lana16/09/2013השאלה שלי היא האם חומרים כמו אבקת סודא ולימון עלולים לפגוע בגשר ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי את התשובה!! - תגובה
ד``ר גלית כהן20/09/2013אלו אינם חומרים שמיועדים לניקוי שיניים או מכשור אורטודונטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות בשןדליה14/09/2013
שלום
אצלי בוצע טיפול שורש לפני כ 3 חודשים ולפני כחודש כתר זמני
ועדיין יש רגישות בשן
האם זה מקובל
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות בשן - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן16/09/2013לא .יש צורך בבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידה לכתרדליה14/09/2013
שלום
עשיתי בעבר כתרים לשיניים ורופא השתמש בחוט כדי למתוח חניכיים כדי לקחת מידה לכתר
עכשיו הלכתי לרופא חדש והוא אמר שלקיחת מידה לכתר עושים ללא חוט וזה שיטה חדשה
אני מפחדת שכתר יצא קצר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מידה לכתר - תגובה
ד``ר גלית כהן16/09/2013יש שיטות רבות ללקיחת מידה.אם את מאמינה ברופא שלך , זה חלק מהאמון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חור עמוק- יתכן ויבוצע טיפול שורשABCD13/09/2013
שלום לכם,
לשמחתי הרבה אין לי רקע עשיר או בכלל רקע אצל רופאי שיניים אך הדבר יוצר אצלי קצת חשש פחד וחרדה..
לאחר שחשתי כאבים בשן במשך זמן מה ניגשתי לבדיקה והתגלה אצלי חור מאוד עמוק, ממש סמוך לעצב, אך הוחלט לבצע סתימה רגילה ולתת לי לבדוק האם אני ממשיכה לחוש בכאב, במידה וכן יבוצע טיפול שורש.
למיטב הבנתי, אי זו שצריכה להחליט כמה ואם כואב לי, מה שלא משמח מאוד, כי כרגע זה עדיין כואב.
מהו טווח הזמן שהייתם ממליצים להמתין? (הסתימה התבצעה היום- יום ה' ה-12/9)
ושאלה נוספת- האם זה נפוץ מקרים כאלה שבוצעה סתימה קרובה מאוד לעצב ולבסוף נאלצו לעשות טיפול שורש?
תודה מראש,
וסליחה על ההיסטריה שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
דר אלפרן יחיא14/09/2013עששת עמוקה עם כאב מתמשך .לא רגישות,מצביע על צורך ודאי לטיפול שרש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)