מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תגובה בצקתית חריפהענת16/03/2012
לפני כשנה ביצעתי עקירת שן כלואה. כבר בשעות שלאחר הניתוח שמתי לב שהנפיחות באזור העקירה גדולה מאוד. בשעות הלילה התגובה הבצקתית היתה כה גדולה (כללה את כל הלחי עד אזור העין ואת כל הצד של הצוואר) עד שנאלצתי ללכת למיון מתוך חשש אישי שהבצקת תפגע ביכולת שלי לנשום. בנוסף, הבצקת לוותה בחוסר יכולת לפתוח את הפה אך ללא עדות לדלקת זיהומית.
בבית החולים נתנו לי אנטיביוטיקה לוריד והשאירו אותי להשגחה.
כיום, לאחר דחיקת הקץ, הגיע הזמן בו אני צריכה לבצע את אותה עקירה בצד השני של הפה ואני מגיעה לניתוח עם הרבה יותר חששות. כמה שאלות לי אלייך בבקשה:
בהעדר דלקת מדוע לדעתך התגובה הבצקתית היתה כה חריפה?
האם ייתכן כי התגובה הבצקתית תגבר בניתוח העתידי (כמו אלרגיה שהתגובה אליה מתגברת עם החשיפה לאלגרן)?
והכי חשוב- מה אני יכולה לעשות או מה אני יכולה לבקש שהרופאים יעשו כדי להנמיך את הסיכוי לסיבוך שכזה בעקירה העתידית?
מחכה לתשובתך
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד``ר עדי אריאלי25/03/2012לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_כירורגית_פה_ולסת_סרטן_הפה_והלוע' id=link]כירורגית פה ולסת, סרטן הפה והלוע[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בשן שעברה טיפול שורש ללא אבחנהרויטל15/03/2012
ד"ר שלום,
אני בת 37, לפני כ-28 שנים עברתי טיפול שורש עם מבנה בשן טוחנת, 36. לפני כעשר שנים הוספתי כתר. לאחרונה התחלתי לסבול מכאבים סביב השן ובאזור החניכיים הצמוד אליה לאחר האכילה. תחילה היה מדובר בתחושת עקצוץ וגרד, ועתה מדובר בכאב שמלווה אותי שעות ואפילו ימים שלמים עד שחדלתי לאכול בעזרתה. ראו אותי מספר מומחים לטיפולי שורש אשר בדקו, נקשו על השן, ראו צילומים שבהם נראית דלקת מינורית והם חושבים שזה לא ודאי שמדובר בבעיה בשורש. מצד שני רופאי חניכיים ורפואת הפה שוללים כל הסבר שנובע מהחניכים. היום היה אמור להיות לי ניתוח אפיסקטומי ולמרות שבאתי מוכנה מנטאלית, הרופא אמר שאינו שלם עם הניתוח וקבע לי ביקורת לקבלת החלטות בעוד חודש. באופטימיות רבה אכלתי על השן והנה שוב כאבים. אני מיואשת ואובדת עצות. סובלת מהשן כבר 8-9 חודשים ואיני רואה כיצד בעייתי נפתרת. רציתי לשאול -
1. מה דעתך על המקרה? האם אתה מכיר מקרים דומים מהספרות שבהם הסימפטומים לא תואמים את מה שהרופאים מצפים למצוא ועדיין מדובר בשורש השן?
2. האם שווה בכלל לנתח במצב כזה?
3. האם ניתוח אפיסקטומי שלא צלח עלול לפגוע בסיכויים להיקלטות שתל בשלב מאוחר יותר, במקרה ויש לעקור את השן?
תודה
רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע אינכם משיבים לי?
רויטל19/03/2012האם זו סיבה לדאגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב בשן שעברה טיפול שורש ללא אבחנה - תגובה
ד``ר גלית כהן24/03/2012אין ספק שמדובר במקרה ספציפי ולא שגרתי, מחייב בדיקה כדי לתת חוו"ד ולא מספיק הסבר (לא מקצוועי) שלך, פני לבדיקה אצל רופא שאמין עליך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר אריאלי שלום רבנבו15/03/2012
יש לי שאלה (גילוי נאות-אנחנו מכירים לכן בחרתי לשאול אותך).
בני בן שנה והוא משתמש במוצצים הישנים-מגומי, הוא איתם הרבה במהלך היום-
הוא נרגע כשהמוצץ בפה שלו.
רציתי לדעת אם המוצץ יכול לגרום לו לשיניים עקומות?
האם עדיף לנסות ולהחליף לו את המוצצים לסיליקון "האורטודנטיים"?
(למרות שלבטח זה יהיה קשה כי הוא ממש אוהב את מוצצי הגומי).
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב שלום, אשמח לתשובה בדחיפות
נבו18/03/2012לדעתי השיניים הולכות והופכות עקומות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי היקר אשמח לקבל תשובה בדחיפות
נבו24/03/2012תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי היקר אשמח לקבל תשובה בדחיפות - תגובה
ד``ר עדי אריאלי25/03/2012עניתי מיד כשראיתי- התשובה בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי היקר אשמח לקבל תשובה בדחיפות - תגובה - תגובה
ד``ר עדי אריאלי25/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סתימההילה בן ברוך15/03/2012
שלום אני בת 15 ובחיים לא היה לי צורך לבקר אצל רופא שיניים עד היום , יש לי חור ואני רוצה לדעת אם כדי לעשות סתימה צריך להרדים את הפה עם מזרק או אפשר עם משחה \ גז צחוק ? ואם סתימה זה כואב בזמן הסתימה או אחרי הסתימה בבקשה תענו בקרוב תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סתימה - תגובה
ד``ר גלית כהן16/03/2012בדרך כלל שמים משחת הרדמה ואחרי מרדימים את האזור ע"י זריקה.
הטיפול לא כואב לאחר ההרדמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתגובה - סתימה
הילה בן ברוך16/03/2012יש לי פוביה ממחטים.רציתי לדעת אם אני יכולה לבקש מהרופא שיעשה לי טיפול בלי זריקת הרדמה אלה רק את המשחה ? או שה לא אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה
קרן16/03/2012המשחה רק מרדימה את החניכיים כדיי שלא תרגישי את הדקירה של המחט היא לא יכולה להרדים את השן. זריקה מרדימה את השן והיא הכרחית כדיי לחסוך לך כאבים בזמן הטיפול. זו זריקה של כמה שניות בסך הכל ולכן חבל שתפחדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתגובה - סתימה - תגובה
ד``ר גלית כהן24/03/2012המשחה מרדימה רק את החניכיים עמ שלא תרגישי את הזריקה. רק אם משחה לא ניתן לבצע טיפול ללא כאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתר זמני שנפליעל15/03/2012
נפל כתר זמני של 4 שיניים מקדימה יום ראשון יש לי תור לרופא שיניים בלי קשר לנפילה של הכתר
רציתי לשאול אם יש איזה דבק בייתי שניתן לקנות מבתי המרקחת שאני אוכל להדביק את השיניים עד יום ראשון??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתר זמני שנפל - תגובה
ד``ר גלית כהן16/03/2012נסה משחת שינייםרגילה, לבנה, לא גל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתר זמני שנפל - תגובה
ד``ר גלית כהן16/03/2012נסה משחת שינייםרגילה, לבנה, לא גל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכתשית יבשהענבר14/03/2012
שלום. לפני כשבוע נאלצתי לעקור 2 שתלים עקב זיהום שהתפתח בהם. תהליך העקירה היה ארוך וטראומטי והיה מסובך לעקור אותם. אני על אנטיביוטיקה מאז. העניין הוא שבשלושה ימים האחרונים החל כאב חריף יותר, כמו חור בשן, במקום בו נעשו העקירות. זה כאב כרוני שלא חולף ואני נאלצת לקחת כ-5 משככי כאבים ביום. יש לי רק בעוד יומיים בדיקה אצל הרופא אך מקריאה באינטרנט הבנתי שישנה תופעה שנקראת מכתשית יבשה ואני חוששת שזה תואם את מה שיש לי. חשוב לציין שאני מעשנת סיגריות. כיצד אפשר לטפל בתופעת המכתשית ובכלל - האם זה נורמלי לקחת כ"כ הרבה משככים? יש טיפול אחר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכתשית יבשה - תגובה
ד``ר גלית כהן16/03/2012העישון בהחלט לא תורם,
את צריכה לפנות לרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת חניכיים שלא עוברתיעל14/03/2012
שלום רב,
מזה מספר ימים אני סובלת מחניכיים מודלקים מאוד עקב צמיחת שן בינה. הכאבים חזקים מאוד, קשה לי לפתוח את הפה ולישון. אתמול התחלתי לקחת אנטיביוטיקה (דלסין,
4* 150 מ"ג ביום, לחמישה ימים. אני רגישה לפניצילין וגם מניקה.). לקחתי כבר חמישה כדורים ועדיין איני חשה בשום שיפור. האם זה נורמלי שיקח זמן עד שהנפיחות תרד, או שכבר הייתי צריכה לחוש בשיפור? האם המינון נכון?
תודה מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת חניכיים שלא עוברת - תגובה
ד``ר גלית כהן16/03/2012המינון נכון, עבר רק יום המתיני עוד קצת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הארכת כותרתמינה13/03/2012
שלום
אני צריכה לעבור הארכת כותרת לפני כתרים ב 2 שיניים
רציתי לדעת כיצד זה מתבצע? האם חשים בכאב במהלך הטיפול? או אחרי וכמה זמן בערך זה אורך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הארכת כותרת - תגובה
ד``ר גלית כהן16/03/2012הטיפול אורך כחצי שעה. מבוצע בהרדמה מקומית ולא מרגישים כלום. יכול לכאוב לאחר הטיפול , אבל תקבלי תרופות מתאימות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סתימת אמלגםליאת11/03/2012
היתה לי סתימה ישנה אמלגם שקצת התחילה לכאוב לי והרופאה אמרה לי שיש סדק וצריך להחליפה, זוהי שן תוחנת שאני בעיקר לועסת בה והרופאה שאלה אותי איזה סתימה אני רוצה אמלגם או לבנה ולא ידעתי מה ליבחור רק ידעתי שהאמלגם מחזיקות יותר מעמדוסתימה לבנה מחזיקה 3-4 שנים ובגלל שאני מאוד פחדנית מטיפולים אני רוצה שהיא תחזיק מעמד הרבה זמן לכן בחרתי באמלגם אבל אחרי שקראתי כתבות באינטרנט נחרדתי בגלל הכספית וחשבתי שעשיתי טעות האים הייתי צריכה לבחור בסתימה לבנה?
האם רוב הרופאים היום משתמשים בלבנות בגלל הכספית והאים האדים של הכספית מסוכנת בתוך השן?
ועוד שאלה אומרים שכשמחליפים סתימת אמלגם הרופא צריך לעבוד בזהירות שהמטופל לא ישאף את הכספית ואני לא הרגשתי כול כך זהירות מיצד הרופא האים היא הייתה צריכה לשים לי מסכה? אפילו הייתה לי חתיכת אמלגם בפה שהיא לא ראתה ואני הוצאתי אותה לבד
האים אני חוששת מידי בכל הקשור לכספית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סתימת אמלגם - תגובה
ד``ר גלית כהן16/03/2012הכספית משתחררת מהסתימה רק בשלב דחיסת האמלגם, וגם זה בכמויות זעירות באמלגם המעורבב במכשיר ערבוב (המכשירים שנמצאים בשימוש היום) . בזמן סילוק האמלגם יש חתיכות של אמלגם, כספית לא יכולה להשתחרר.
אין חשש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה עולה הלבנת שיניים?מיכאלה11/03/2012
אני יודעת שיש הרבה סוגים, אבל בגדול, מה טווח המחירים של הלבנת שיניים אצל רופא פרטי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה עולה הלבנת שיניים? - תגובה
ד``ר גלית כהן16/03/20121000-4000 ש"ח תלוי בסוג ההלבנה , והבדלים בין מרפאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות חשובות בשבילי..מעיין10/03/2012
שלום, רציתי להגיד קודם שאני בת 18 וכבר כמה שנים לא הייתי אצל רופא שיניים,
פעם אחרונה שהייתי אצל רופא שיניים ניראלי היה לפני 5 6 שנים, שעשיתי טיפול שורש ועקרו לי שן, ועד היום לא סבלתי מכאבים ולא כלום..
רציתי לשאול איך אפשר לדעת בוודאות ב100 אחוז שיש חור בשן?מבלי ללכת לרופא שיניים
כמה פעמים טוב לצחצח שיניים? וכמה זמן לצחצח אותם?
האם אפשר להחליף את הצחצוח במסטיק אוורביט? לא קבוע אבל כשאין אפשרות לצחצח שיניים.
אני חושבת שיש לי חור בשן העליונה אבל אני לא בטוחה ואמרתי לאמא שלי שעם אני ילך לרופא הם יגידו שיש חור בשביל לקחת את הכסף,
והלבנה כמה עולה בערך? והאם זה עושה את השיניים לבנות לבנות?
אשמח לקבל תשובות לשאלות שלי, תודה רבה:)ושבוע טוב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות חשובות בשבילי.. - תגובה
ד''ר שרון מרקו-כהן10/03/2012שלום רב
את לא מצפה לתשובה רצינית לשאלות לא רציניות...
רק רופא שיניים שבודק את השיניים, רואה אותן בפה, ובודק את צילום הרנטגן יכול לאבחן מוקדי עששת (חורים).
צחצוח שיניים חיוני להורדת רובד החיידקים, מה שכמובן מסטיק לא יכול לעשות.
מקווה שתצליחי להחליט את ההחלטה הנכונה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טוחנות עם סתימות מחוברות.שמעון פרס08/03/2012
שלום.
יש לי שיניים טוחנות עם סתימות ישנות מעל עשור. רובן מחוברות. דרך אגב למה מחברים סתימות לשיניים ככה?. לאחרונה עקרתי שם. השן לידה נשארה עפ סתימה וללא קיר. הסתימה קשה ואין בצילום סטטוס מקביליות.עדות לבעיה בשן. האם.רצוי לעשות כתר? או יש שיטה אחרת לסגור אותה. הולכים להתקין לי שתל במקום השן שנעקרה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טוחנות עם סתימות מחוברות. - תגובה
ד''ר שרון מרקו-כהן09/03/2012שלום רב
לא מקובל לבצע סתימות מחוברות, אלא אם רוצים לקבע את השיניים זו לזו. אם יש צורך לשחזר את השן - ניתן לבצע שיחזור ישיר או מילואה. אם אין חסר ניכר של חומר שן, או איבוד חיות, לרוב אין צורך לבצע כתר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שן קדמית-די דחוף....דנית 2807/03/2012
שלום
יש לי צמרמורות וכאב בשן הקדמית האם יכול להיות שיש חור בשן הזו ואיך יודעים שיש חור? אני לא רואה שיש משהו .
יכול להיות שזה דלקת? איך בודקים את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שן קדמית-די דחוף.... - תגובה
ד''ר שרון מרקו-כהן09/03/2012הולכים לרופא שיניים שיבדוק
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול פרוטטיאלי06/03/2012
ד.נ.
האם יש הבדל בין "מבנה ישיר" לבין "מבנה לא יצוק" (המותקן בעקבות טיפול שורש)? אם כן, מהו? בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פרוטטי - תגובה
ד''ר שרון מרקו-כהן09/03/2012מבנה לא יצוק, הינו מה שמכונה מבנה ישיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש חמור בפהאורני05/03/2012
אני סובלת מזה כשנה מיובש קיצוני בפה.
לקחתי וולבוטרין נגד דיכאון ולפני כחודש הפסקתי.היובש בפה לא עבר ועדיין חמור מאוד.
האם זה יכול להיות עדיין מהשפעת הוולבוטרין?אם לא מה זה יכול להיות?
לא קבלתי שום טיפול מיוחד ולא עברתי ניתוחים. האם יש טיפולים בטיחים לכך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש חמור בפה - תגובה
ד``ר גלית כהן06/03/2012יכול להיות עדיין כתוצאה מהשפעת התרופה.
נסי רוק מלאכותי, כפתרון ביניים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובש חמור בפה - תגובה
ד''ר שרון מרקו-כהן09/03/2012ביוטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)