מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משחות שינייםשלומי כהן22/01/2012
שלום לכולם.ערב טוב.היי.
שלום.היי.רק רציתי לשאול האם משחת השיניים אקווה פרש היא טובה??
כי רשום שיש בה פלאוריד..
אני עד עכשיו השתמשתי בקולגייט טוטאל..ויש לי ריבועים בפה.
וגם מדי פעם השתמשתי במשחת שיניים אורביטול.
מחכה לתשובה והמשך ערב טוב.
שלומי כהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחות שיניים - תגובה
ד``ר גלית כהן30/01/2012אקווה פרש משחה טובה, כמו גם האחרות שציינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחות שיניים
קרן10/02/2012היי שלומי,
מכיוון שיש לך ריבועים בפה (מטופל אורטודונטי) יש חשיבות רבה לשמירה על ההגיינה וכן על סוג המשחה. יש 2 מחלות בפה: מחלת חניכיים (נגרמת מחיידקים הנמצאים בד"כ על קו החניכיים. הגבול בין החניכיים לשן) ומחלת השיניים (עששת הנגרמת מחיידקים מזנים אחרים. פלואוריד הינו חומר המגן על השיניים אך לא על החניכיים). מטופלי אורטו' נוטים לפתח דלקות חניכיים (נפיחות של החניכיים, צבע אדום במקום ורוד, נטייה לדימום) וכן נוטים לפגיעה בשיניים (לא כולם! יש השומרים על הגיינה מצויינת) הסיבה: קושי בהסרה יעילה של חיידקים עקב המכשור ליישור שבפה. החיידקים אוהבים לשבת בקו החניכיים ומסביב לסמכים(הריבועים). קיים צחצוח שיניים המיועד למטופלי אורטו' וניתן ע"י רופא השיניים/שיננית. בנוסף, עלייך להיבדק לעיתים קרובות ולשאול את הרופא אם רואה סימנים לדלקת חניכיים (גם אם יש - לא להתרגש. קל לטיפול) או פגיעה בשיניים עקב כמות חיידקים גבוהה. אקווה פרש - מכילה פלואוריד שמאוד עוזר בשמירה וחיזוק השיניים אך לא מטפלת בחניכיים. קולגייט טוטל - גם מכילה פלואוריד וגם חומרים למניעה וטיפול בדלקות חניכיים. אורביטול - קיימים מספר סוגים. חלקן מונעות עששת בלבד (מכילות פלואוריד), חלקן להלבנה, אורביטול אלוורה - גם למניעת עששת וגם לטיפול בחניכיים.
בנוסף, צחצוח שיניים לא מנקה את האזורים הבין שיניים (היכן שחוט דנטלי נכנס) וכדאי לרכוש מוצר לניקוי בין שיני בהמלצה ובהדרכת הרופא/שיננית (קיסמים, מברשית בין שינית, חוט דנטלי מיוחד בשם סופר פלוס של חברת oral B). לשיקולך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםמילי22/01/2012
שלום
אני עוברת טיפולי שיניים במכבידנט
עד כה ביצעתי 2 טיפולי שורש.
בשבוע שעבר היה לי תור לביצוע המבנה, הרופאה אמרה שזה לא כואב אך במהלך הטיפול חשתי בכאב,
היא אמרה שמתחת לטיפול שורש יש חור ( לא הבנתי איך יכול להיות דבר כזה) ואמרה שצריך להשאיר את זה למעקב וייתכן שאצטרך לבצע הארכת כותרת.
סיימנו את המבנה ויומיים לאחר מכן יש לי במקום כאבים חזקים שלא מרפים עם הרגשת דופק בחניכיים.
ממה זה יכול לנבוע?
אני ממש כבר לא יודעת מה לעשות, תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים - תגובה
ד``ר גלית כהן30/01/2012יכול להיות שאכן צריך הארכת כותרת, מחייב בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיניים תותבותניר19/01/2012
האם יש איכות טובה יותר או פחות טובה בשיניים תותבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיניים תותבות - תגובה
ד``ר גלית כהן30/01/2012יש סוגי שיניים שונים. דבר עם הרופא שלך ותבחרו את השיניים המתאימות לך ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיניים תותבות
מלי04/06/2014שלום רב!
אמי בת 75 עשתה לאחרונה שיניים תותבות בלסת העליונה והתחתונה.
התותבת בלסת העליונה נוחה אך בלסת התחתונה היא מתנועעת בשעת האוכל. כן היא בולטת ביותר. הרופא אמר שאין מה לעשות כיוון שצורת הלסת אינה מאפשרת מצב אחר.
לצערי אימי אינה יכולה להרכיב/לאכול.
מה דעתך.
האם קיים מצב שאין אפשרות להתאים תותבת עקב מבנה הלסת?
לאן לפנות? היא מיואשת וגם השקיעה רבות מבחינה כספית.
תודה מראש מלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבן בשן?מאיר19/01/2012
אני מצחצחצ כל ערב ח. דנטאלי ומי פה ממש טקס.
היום הייתי אצל שיננית אמרה הרבה אבן.
מאיפה??
מה הגורמים???
כיצד ניתן להמנע??
אני מאוכז מעצמי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבן בשן? - תגובה
ד``ר גלית כהן30/01/2012כל אחד צובר אבן בקצב שונה.
פרט לכך יכול להיות שאתה משתמש בכל האזרים, אבל לא בצורה נכונה. אני מניחה שהשיננית הדריכה אותך היום.
תראה איך משתפר בעתיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גשר חרסינה או שתליםשי19/01/2012
שמי שי בן -33 לפני מס' שנים עברתי ניתוח חניכיים אצל ד"ר אידו אלט.
לצערי הניתוח עזר לפרק זמן קצר. היום - 4 שיניים קידמיות שלי מתנדנדות ואני מטופל אצל רופא אחר. הרופא ממליץ לי על גשר חרסינה ל 8 שיניים קידמיות למעשה ישארו רק 4 אני מוטרד לגבי המחיר שהוא דורש והוא 9000ש"ח האם זה העלות של גשר חרסינה ואולי במחיר כזה עדיף לעשות שתלים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גשר חרסינה או שתלים - תגובה
ד``ר עדי אריאלי19/01/2012שלום שי,
ההחלטה אם לעשות שיקום על גבי שתלים או גשר על שיניים תלוייה בגורמים כמו, מצב השיניים הסמוכות, כמות העצם הזמינה לביצוע שתלים, אופי הסגר ועוד. אתה צעיר ועלייך לעשות שיקולים כמו סיכויי ההצלחה של כל טיפול במקרה שלך, ומידת שרידותו לאורך שנים (מלבד השיקולים הכלכליים שהם לגיטימיים אך לא היחידים). לגבי העלות אני לא נוהג להמליץ על מחיר כזה או אחר בפורום.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלותנילי11915/01/2012
כשעוקרים שן בינה האם חייב לעקור גם את השן הנגדית לה? ואם כן למה? ומה יכול לקרות אם לא עוקרים ואחרי כמה זמן מהעקירה צריך לעקור גם את השניה ? אם שן בינה מונחת על העצב האם היא מהווה סיכון ? ומה זה אומר בכלל אם היא עומדת על העצב? והאם מומחה צריך לעקור אותה או רופא שיניים רגיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד``ר עדי אריאלי19/01/2012לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_כירורגית_פה_ולסת_סרטן_הפה_והלוע' id=link]כירורגית פה ולסת, סרטן הפה והלוע[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חריקת שינייםאתי15/01/2012
שלום רב,
האם הידוק/חריקת שיניים במשך כמה חודשים יכול לגרום לשרירים תפוסים באופן קבוע מאחורי האוזניים, מעליהן ומתחתן בצורה מציקה? האם טיפול בסד לילה יפתור את הבעיה וישחרר את השרירים התפוסים?
תודה.
אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חריקת שיניים - תגובה
ד``ר עדי אריאלי19/01/2012שלום אתי,
הרגלים כמו הידוק וחריקת שיניים בהחלט עלולים לגרום לשרירים להתכווץ, לכאוב ואף לגרום לקושי והגבלה בתנועות. טיפול בסד לילה עשוי לעזור. אני ממליץ לך להיבדק אצל מומחה לשיקום הפה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מורסה בשן שעברה טיפול שורשמודאג15/01/2012
שלום, התגלתה לי מורסה בשן שעברה טיפול שורש.. הרופא שיניים שהייתי אצלו החליט לפוצץ אותה ולחץ לי בכאב על החניכיים, הרגשתי כאבים עצומים וכולי רעדתי מרוב כאב! האם מותר היה לו לנהוג באופן זה? האם לא צריך זריקה מאלחשת?... הוא הביא לי אנטיביוטיקה אחרי זה, אז בשביל מה הוא פוצץ אותה? כעבור כמה ימים חזרה המורסה לחניכיים.. כאילו זה לא עזר. שאלתי האם הרופא נהג באופן נכון? הוא גם שלח אותי להתייעצות האם לעקור את השן.. :(
תודה,
מודאג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורסה בשן שעברה טיפול שורש - תגובה
ד``ר עדי אריאלי19/01/2012שלום,
לעיתים יש צורך בניקוז המורסה והדבר עוזר לתהליך הריפוי בשילוב עם אנטיביוטיקה.
החלמה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשברה לי השןיוני15/01/2012
שלום לפני כחודש כתוצאה מאכילת דבר כלשהו נשברה לי חלק מהשן הקדמית.
ורציתי לדעת האם השלמת שן ע''י רופא שיניים תפגע לי באמיל של השן?
האם ניתן להשלים את השן השבורה ע''פ טכנולוגיה כלשהי מבלי שהשן תפגע לטווח הרחוק כי אני לא מעוניין לתקן את השן ושהיא תראה בסדר אבל שבטווח של עוד 10 שנים החוזק והלובן של השן תפגע.
מה לעשות?
האם יש פתרון?
האם זה אפשרי לתקן את השן מבלי לפגוע באמיל ומבלי "להלביש" על השן כתר חרסינה או משהו בסגנון שפוגע בשן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשברה לי השן - תגובה
ד``ר עדי אריאלי19/01/2012שלום יוני,
כל טיפול שמשחזר שן דורש הסרה מסויימת של חומר שן כדי שתוצאות הטיפול הסופי יהיו חזקות ועמידות לטווח ארוך. כדי להשלים חסר שן ניתן לבצע שחזור קומפוזיט (השלמה באמצעות סתימה לבנה), למינייט (ציפוי חרסינה) או כתר. ההחלטה על סוג השחזור תלויה בגודל החסר שצריך להשלים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלנה15/01/2012
עשיתי עקירה בשן בלסת תחתונה שן לפני אחרונה חודשיים לאחר העקירה יש לי עדיין כאבים ,הלכתי לופא ואמרתי לו שנראה לי שהוא השאיר לי חתיכת שן אז הוא אמר לי שזה לא שן זה עצם חיתוכית של החניכיים והיא מפריעה לי אז הוא עשה לי הרדמה וליטש שם או משהו כזה.
היום יש לי שם כאבי ם כשאני אוכלת משהו אפילו אם זה לא באותו צד וכשאני שותה חם או קר מאוד כואב לי כמו דלקת תק תק .... כאב שמקרין לאוזן.
מה דעתכם? מה אפשר לעשות במקרה כזה ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד``ר עדי אריאלי19/01/2012לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_כירורגית_פה_ולסת_סרטן_הפה_והלוע' id=link]כירורגית פה ולסת, סרטן הפה והלוע[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת הכתמהחנה14/01/2012
דר' שלום,
הייתה לי הכתמה נרחבת של השיניים הקדמיות כתוצאה משימוש בקורסודיל לאחר טיפול השתלת שן. בטיפול על ידי שיננית היא הסירה את ההכתמה על ידי מכשיר ידני לניקוי אבנית. זה נראה לי פוגע בשיניים. מה לעשות ? האם יש דרך לחזק את האמייל לאחר מעשה ?
בתודה, חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת הכתמה - תגובה
ד``ר עדי אריאלי19/01/2012שלום חנה,
המכשיר המשמש לסילוק אבנית אינו פוגע באמייל, אלא מסיר את האבנית וההכתמה בלבד.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה אל שיני בינהירין13/01/2012
שלום אני ירין ואני בן 26 לפני חמש שנים עברתי 2 עקירות של 2 שיני בינה אחת מהן היתה קלועה לפני השן האחרונה מלמטה בתוך החניכיים ולא גדלה והשן השנייה היתה באותו צד מלמלה גם השן האחרונה לציין כי היא כן גדלה מה שלי מאוד מוזר זה מדוע יצעו לי רק 2 שיני בינה בצד שמאל של הפה ולא 4 כמו לכולם ואני לא יודע מתי השתיים האחרות יגדלו לציין כי עשיתי צילום סטטוס מקיף לפני 3 ימים ואין שום שיניו מי אז הצילום לפני 5 שנים ללא כמבון 2 שיני הבינה שנעקרו אני מפחד שה 2 שיני בינה האחרות שצריכות לצעת יגדלו בשלב מאוחר יותר ואני יצתרך לעבור שוב עקירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםענבל13/01/2012
היי שלום,
שמי ענבל אני בת 22 ואתמול זו הייתה הפעם הראשונה שביקרתי במרפאת שיניים,
עקב פחד מטורף מרופאי שינים עד כה דאגתי לעשות כל חצי שנה שיננית וזהו.
אתמול ביקרתי אצל הרופא כי חשבתי שיש לי המון חורים כי כשאני מסתכלת לפה אני רואה שחור, בבדיקה לאחר הצילום הרופא טען שאין לי כלום שהשחור זה חריצים של השן וזה לא חור, האם זה הגיוני???
ב. אני מטופלת בכללית וכשבררתי על הלבנת שיניים והבנתי שהם מביאים ערכה ביתית להלבנה, מה אתם ממליצים האם הערכה אפקטיבית? או שעדיף לעשות הלבנה בלייזר מכוון שלציפויי אין לי כסף :(
אשמח אם תענו תודה רבה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד``ר עדי אריאלי13/01/2012שלום ענבל,
בהחלט יכול להיות שמדובר רק בפיגמנטציה כהה בשן ולא בחור. במצב כזה לא מבצעים סתימה.
לגבי ההלבנה- ערכות ההלבנה הביתיות יעילות באותה מידה כמו ההלבנות שנעשות במרפאה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקישות שיניים בשינהקרן13/01/2012
הובא לידיעתי כי אני נוקשת שיניים במהלך הלילה.
אני אישית לא הייתי מודעת לכך עד שבן זוגי ציין זאת בפני.
בתחילה, חשבנו כי אני נוקשת בשיניים רק בשלב של לפני ההירדמות, אולם לאחרונה (עקב קושי שלו לישון בלילה לאחרונה) הוא הבין כי אני עושה זאת במהלך כל הלילה...
הוא גם סיפר לי כי פלטתי מעין צווחה קטנה כאילו נבהלתי במהלך החלום.
רציתי לדעת עד כמה זה נפוץ, ממה זה יכול לקרות ומה ניתן לעשות בקשר לכך?
יש לציין כי אני לא מתעוררת עקב הנקישות בלילה, אני לא מרגישה עייפות, כאבי ראש או לסת בבוקר (אני גם לא זוכרת חלומות)
פעם אחת הוא התעורר עקב הנקישות החזקות אולם זה היה מקרה חד פעמי, ולא חשבנו שקיימות נקישות חלשות יותר במהלך הלילה עד עכשיו...
לאן כדאי לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקישות שיניים בשינה - תגובה
ד``ר עדי אריאלי13/01/2012שלום קרן,
חריקה, הידוק או נקישות במהלך הלילה אלו תופעות שעלולות לגרום לנזק במפרק ו/או במשנן, על כן יש להתייחס אליהן ברצינות.
אני ממליץ לך לקבוע פגישת ייעוץ עם מומחה לשיקום הפה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת נטילת אספירין לפני עקירהעמי13/01/2012
בן 60 נוטל 100 מג גודמד ( אספירין ), ביום שני 16.1 תבוצע עקירת שן מספר 37 , האם רצוי להפסיק נטילת אספירין ?
בברכה,
עמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד``ר עדי אריאלי13/01/2012לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_כירורגית_פה_ולסת_סרטן_הפה_והלוע' id=link]כירורגית פה ולסת, סרטן הפה והלוע[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)