מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רגישות בשןויקי31/10/2011
בזמן האחרון שאני מצחצת שיניים יש לי מעין תחושה של רגישות כזאת באחת השיניים
יכול להיות שיש לי בעיה באותה שן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות בשן - תגובה
ד``ר עדי אריאלי01/11/2011שלום ויקי,
איני יכול לענות ללא בדיקה. פני לרופא שיניים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לניבמסי31/10/2011
יש מה לעשות שקורה דבר כזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד``ר עדי אריאלי01/11/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_אורתודונטיה_יישור_שיניים' id=link]אורתודונטיה - יישור שיניים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקירה כירורגית של שן בינהגלית31/10/2011
שלום רב,
אשמח לדעת מהי עלות סבירה לעקירת שן בינה ישרה (לא כלואה) שעדיין לא יצאה.
לידה יש שן כלואה שאותה רוצים לישר בשלב יותר מאוחר.
תודה רבה,
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד``ר עדי אריאלי01/11/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_כירורגית_פה_ולסת_סרטן_הפה_והלוע' id=link]כירורגית פה ולסת, סרטן הפה והלוע[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותאריק31/10/2011
שלום רב,
ברצוני להתייעץ
ביום שישי החלו לי כאבים בחצי מהפנים צד שמאל,תוך כדי כאבים באזור של עקירה כירוגית של שן בינה שעברתי לפני שנתיים,השיתוק בהרגשה של רידום חצי מהפנים,כאב ואי יכולת לפתוח את הפה ממש גדול ואי יכולת לפתוח את העיינים נראה כאילו משהו גורם לי לסגור אותם בכוח.ואני כן מצליח לסגור אותם.יש כאבים במצח חזקים מאד,ובאזור הלחי.כמו נמלים על חצי מהשפה כולל בלחי.באזור הלחי מעלה גם קיים כאב.ואתמול נראה לי שהיה גם מעיין הקרנה לצד השני.באזור של העין היה מעיין כאב.הכאבים של האזור של השן נעלמו עד אתמול שהייתי אצל רופא שיינים.
הרופא שיינים ביצע שני צילומים הוא לא מצא כלום ובדיפקה על השיינים שאמרתי שיש כאב הוא טוען שבשן שליד השן שעוקרה ככל הנראה בטיפול שורש שהיה לפני שנתיים נשאר עדיין שורש ויש דלקת בקצה השורש ואולי צדק.זהו רק חשד והביא לי אנטיבוטיקה.משם הלכתי ישירות לרופאת משפחה ואמרתי לה שמיום חמישי יש לי חצי פנים משותקות וכמו מורדמות והרגשה שהן נפוחות .וכאבי תופת יש לי .כולל הראש ומאחורי הראש אבל רק בצד אחד חוץ מהמצח שכולו כואב.היא אמרה שזה יכול להיות
פציאליס .אבל היא נוטה ללכת עם הרופא למרות שלא הבינה למה הוא אבחן אותי בצורה זו אם בצילום לא ראו כלום.ולגבי הפצילאיס היא אמרה לי כל עוד אין לך פנים נפולות אין לך את זה.אבל אולי בעוד כמה ימים זה יקרה.רוצה לדעת האם זה נכון? שיכול להיות שיש דלקת או סדק בשורש גם אם כבר עברתי טיפול שורש במקום לפני שנתיים? ובצילום לא ראו כלום?אודה לתגובה
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות - תגובה
ד``ר עדי אריאלי01/11/2011שלום ירון,
איני יכול לענות ללא בדיקה. פנה לרופא המשפחה או למיון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתר בשיניים קדמיות- מומלץ?עומר30/10/2011
שלום, לפני כ 8 שנים עברתי טיפול שורש בשתי שיניי הקדמיות.
במהלך השנה\שנתיים האחרונות הם משחירות, וזה רק מחמיר.
רציתי לדעת אם חייבים לעשות כתר בכדי להעלים את הבעיה?
או שישנה אופציה אחרת?
ובכלל, ממומלץ לעשות כתר במקום כ"כ קריטי?
תודה:) עומר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתר בשיניים קדמיות- מומלץ? - תגובה
ד``ר עדי אריאלי01/11/2011שלום עומר,
במקרים של צבע כהה בשיניים בעקבות טיפול שורש ניתן לעיתים לעשות הלבנה פנימית אך יש מקרים בהם הצבע הכהה חוזר לאחר מספר חודשים ואז אין מנוס מביצוע כתרים או ציפויי חרסינה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה לא חייב כתר
ערן03/11/2011הייתה לי אותה הבעיה, שן (אחת) קדמית שהשחירה בעקבות טיפול שורש שבוצע לפני 15 שנים.
שני רופאי שיניים המליצו לי לעשות כתר. רופאה שלישית המליצה על חידוש ונקיון איזור הסתימה.
עשיתי את טיפול הנקיון, זה לקח עשר דקות ואפילו לא היה צורך בהרדמה. התוצאות מעולות. הטיפול היה לפני שבועיים כך שאני לא יודע לגבי הטווח הארוך, אבל בהתחשב בהפרש עלויות וזמן טיפול - לדעתי שווה לנסות את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה לא חייב כתר - תגובה
ד''ר שרון מרקו-כהן06/11/2011נכון, כל מקרה לגופו. באופן כללי, כדאי לנסות ראשית אופציות שמרניות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן לוקח לעשות סתימה?שאלה30/10/2011
הייתי היום בבדיקת שיניים במרפאת השיניים באוניברסיטת תל אביב, ונאמר לי שאני צריך לעשות מספר סתימות, וכל סתימה יקח כשעתיים.
כמה זמן יקח אצל רופא רגיל? (סתימה לבנה)
רציתי גם לציין לשבח את הסטודנטים שם שגילו אצלי בעיות ששני רופאי שיניים לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה זמן לוקח לעשות סתימה? - תגובה
ד``ר עדי אריאלי01/11/2011שלום,
אין זמן קבוע. הזמן תלוי בסוג השחזור, בהיקפו וברופא המבצע.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחיקה מצחצוחערן29/10/2011
האם טיפול בפלואור אצל שיננית מחזק את האמייל גם מפני שחיקות שאינן קשורות בעששת- כמו צחצוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחיקה מצחצוח - תגובה
ד``ר עדי אריאלי01/11/2011שלום ערן,
הפלואור אינו מחזק את השיניים באופן מכני אלא מולקולרי מפני השפעות חומצה ולכן אין לו השפעה על מידת השחיקה של השן.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לטיפול שורשאביטל29/10/2011
שלום דוקטור רציתי לדעת , בקשר לטיפול שורש האם הוא כרוך בכאבים ?\
יש לי עוד מעט טיפול שורש 4 תעלות , אמרו לי שהעצב נפגע אני מניחה שזה למה צריך לעשות טיפול שורש.שמעתי על הרדמה,האם אני לא ארגיש כלום ? אני דנטופובית גדולה מאוד,ורציתי לדעת מה ניתן לעשות בנידון.תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר לטיפול שורש - תגובה
ד``ר עדי אריאלי29/10/2011שלום אביטל,
הטיפול מבוצע תחת הרדמה מקומית ולרוב לא אמור לכאוב. הליך ההרדמה עצמו כן יכול להיות כואב מן הסתם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח צילוםאבי29/10/2011
שלום רב,
אשמח לעזרה לפיענוח הצילום, הרופא שמטפל בי אמר לי שיש לי 7 סתימות שצריך לעשות, הרופא שצילם אותי בבית החולים אמר לי שלדעתו יש לי רק חור בשן בינה שצריך לטפל.
כך שאני באמת עובד עצות:(
ממש אשמח לעזרה בפיענוח, אגב, חור בשן בינה זה משהו שאפשר לטפל בו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קישור לקובץ באיכות גבוהה - תגובה
ד``ר עדי אריאלי29/10/2011שלום אבי,
צילום פנורמי אינו מתאים לאבחנה של עששת.
מעבר לכך זהו פורום שמטרתו לענות על שאלות ולייעץ ואינו מחליף בדיקה מסודרת במרפאה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול שורשאלא28/10/2011
שלום עברתי טיפול שורש בשן הקדמית והשן הפכה לצבע שחור וזה נורא מפריע לי איך אפשר לטפל בה ולתקן את הצבע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול שורש - תגובה
ד``ר עדי אריאלי29/10/2011שלום אלא,
ניתן לבצע הלבנה פנימית של השן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת חניכייםמרב27/10/2011
שלום,
אני בת 44. יש לי מס' מוקדים של דלקת חניכיים באזור של שיניים טוחנות.
אני משתדלת להקפיד על שימוש בקיסם שיניים וכן בביקור אצל שיננית,
אבל הדלקת לא עוברת.
מה אני יכולה לעשות עוד כדי לטפל בדלקת? האם שטיפות במי מלח עשויות לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת חניכיים - תגובה
ד''ר שרון מרקו-כהן27/10/2011שלום רב
שטיפות מי מלח לא תעזורנה. כדאי לבצע בדיקה אצל רופא שיניים או רופא חניכיים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עוד ניתן לעשות...
מוטי09/11/2011בס"ד
שלום מרב :-)
אחת מן הטכניקות הותיקות בעולם רפואת השיניים הקרוייה: " אורל איריגיישן "
(Oral Irrigation ), תסייע לך מאוד בריפוי הדלקת ואף בנקיון והיגיינה מעולים של
השיניים והחניכיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומר הרדמה בטיפול שיניים והריוןויקה26/10/2011
שלום,
אני בחורה בת 32. מאז מעולם עשיתי טיפולי שיניים שכוללים סתימות, טיפולי שורש, כתרים, עקירה כירורגית וכו'.
בפעם האחרונה, לפני קצת פחות משנה עשיתי סתימה רגילה ופשוטה. הרופא הזריק לי חומר הרדמה לשן, אבל החומר השפיע עליי בצורה לא טובה:
הרגשתי זרם וכואב עולה לי לראש, דפיקות לב שלי עלו בצורה מאוד מאוד מפחידה, גשתי שאני עומדת להתעלף (כניראה משהו עם לחץ הדם), ראיתי כוכבים בעינים, והרופא המטפל אמר כי צבע העור שלי נהיה צהוב. כמובן שממש נבהלתי. גם הרופא שלי לא נשאר אדיש, ניראה לי שגם הוא נבהל קצת. בכל מקרה הזריקה לא הרדימה לי כלל את המקום. אלא אם אני זוכרת נכון הרדים את הצד השני בכלל, וגם בקושי.
עכשיו סיבה שאני שואלת היא:
היום אני בהריון, חודש שמיני. בקורס הכנה ללידה נאמר לנו אם היו בעיות בטיפולי שיניים מסוגים כאלה, אזיי אי אפשר לקחת אפידורל, כי אולי יש רגישות לאחד החומרים.
אני ממש מפוחדת לחשוב כי אצטרך לסבול את כל הכאבים ללא משכחים.
האם אפשר לדעת מאיזה חומרים מורכבת זריקת הרדמה המקומית בטיפולי שיניים? אני זוכרת כי היה שם אחד המרכיבים - אדרנלין, ואולי קודאין.
האם יש עוד מרכיבים אחרים?
אודה למענה כי רופא שיניים לא ממש רצה לשתף אותי בזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומר הרדמה בטיפול שיניים והריון - תגובה
ד``ר עדי אריאלי29/10/2011שלום ויקה,
התגובה שאת מתארת יכולה להיות תגובה לאדרנלין שבחומר השחזור. לאדרנלין אין רגישות שכן זהו חומר אנדוגני שקיים אצל כולנו. מנגד יתכן שכן הייתה לך תגובה אלרגית ואז צריך לעשות טסטים אצל אלרגולוג לבדיקת התגובה שלך לחומרים המשמרים שקיימים בחומר האלחוש. עקרונית, לרוב מומלץ בחודש שמיני להריון לבצע רק טיפולי עזרה ראשונה או טיפולים דחופים שאינם סובלים דיחוי עד לאחר הלידה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוט דנטלי או משפריץ מים?עדן26/10/2011
אני כמעט ולא משתמש בחוט דנטלי כי אני לא מנקה טוב וגם אין לי ממש סבלנות לזה.
הבנתי שקיימת אלטרנטיבה אחרת וטובה פי כמה מחוט דנטלי. אני לא יודע איך לקרוא לזה אז פשוט אני יקרא לזה "משפריץ מים" שזה הפעולה שהמכשיר הזה עושה בעצם.
ראיתי שתי דגמים נבחרים של המוצר הזה ואני מתבלט ולכן אני צריך את עזרתכם:
מוצר ראשון של חברת פיליפס שעולה 90 דולר והוא נקרא Philips Sonicare Airfloss
מוצר שני של חברת waterpik שעולה 60 דולר והוא נקרא Waterpik® Ultra Water Flosser
נוטה לכיוון של הפיליפס כיוון שיש לי מברשת שיניים שלהם שפשוט עושה פלאים.
מחכה להמלצתכם.
תודה מראש,
עדן.
אגב אם זה משנה אני עוד מעט בן 19 והשיניים שלי במצב תקין, אף פעם לא היה לי גשר ונכון לעכשיו אני סובל טיפה מריח בפה מחוסר שימוש בחוט דנטלי \=* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוט דנטלי או משפריץ מים? - תגובה
ד''ר שרון מרקו-כהן27/10/2011שלום רב
סילון המים המושפרץ לא מגיע לכל המקומות שאביזר אינטר דנטלי מגיע. אם אין לך סבלנות לחוט, אולי עדיף שתשתמש בקיסם, המצריך פחות מאמצים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קומפוזיט פרונטליערן26/10/2011
שלום,
הבחנתי שיש לי שחיקה קלה בחותכת הימנית באיזור הפרונטלי. 2 שאלות:
1-האם אפשר עקרונית לבצע קומופזיטים באזור זה?
2- האם ציפוי פלואו אצל השיננית מחזק משמעותית את השן?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומפוזיט פרונטלי - תגובה
ד``ר עדי אריאלי29/10/2011שלום ערן,
עקרונית אפשר לבצע שחזור קומפוזיט במשנן קידמי ובלבד שסגר השיניים מאפשר זאת ובלבד שמדובר בשחזור שאינו נרחב מדי.
טיפול הפלואוריד אצל השיננית תורם לעמידות השן בפני עששת ויש לכך חשיבות רבה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחות שיניים.שלומי26/10/2011
היי שלום לכולם.
שלום רב לכולם.
אה..אני רציתי לשאול ולבקש חוות דעת על האם אני מצחצח נכון וטוב.
אני מצחצח פעמיים בערב לפני השינה ובבוקר.
עכשיו בערב לפני שאני הולך לישון אני משתמש בקולגייט טוטאל של ההלבנה+שטיפת פה אלמקס
ובבוקר שאני קם אז אני מצחצח באורביטול+מי פה.עכשיו יש לי שני סוגים של אורביטול:
1) אורביטול וויטנינג אלפיין פרש +אורביטול שטיפת פה להלבנה
2) אורביטול טריפל אקשן+מי פה טריפל אקשן.
עכשיו באורביטול אני משתמש פעם בראשון ופעם בשני כולל המי פה שלהם.
אז רציתי לשאול האם אני מצחצח נכון..ואם זה טוב?
מחכה לתשובה ויום טוב.
שלומי כהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחות שיניים. - תגובה
ד``ר עדי אריאלי29/10/2011שלום שלומי,
למשחת השיניים יש חשיבות, אך לטכניקת הציחצוח חשיבות רבה יותר. עלייך לנקות גם האזורים שבין השיניים באמצעות חוט, קיסם או מברשת מתאימה בהתאם להוראות הרופא והשיננית.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)