מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשבר לי חלק משן שיש לי בה סתימהסיון14/12/2011
הי,
היום נשברה לי חתיכה משן שיש בה סתימה, כך שחלק מהסתימה חשוף. האם יש דברים שעלי להימנע מהם (למשל שתיה חמה) עד שאצליח לקבוע תור לרופא?
יש סיכוי שתהיה פגיעה בסתימה ואאלץ להחליפה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשבר לי חלק משן שיש לי בה סתימה - תגובה
ד``ר גלית כהן15/12/2011רוב הסיכויים שיהיה צורך בהחלפת הסתימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתליםניר14/12/2011
רציתי לברר לגבי שתלים, יש הבדל וסוגים והאם שתל זול יכול לעשות נזק עתידי?
איך אני מברר היות ויש לי הזדמנות לעסקה זולה שכוללת שתל+מבנה+כתר.
תודה מראש לעונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתלים - תגובה
ד``ר גלית כהן15/12/2011הבדלי המחיר בשתלים נובעים ממספר גורמים:
סוג השתל, צורתו ( צורות שונות מתאימות לצרכים ומיקומים שונים), הציפוי שלו, צורת החיטוי וכד...
הרופא המבצע את ההשתלה והכשרתו: רופא שיניים כללי שעושה גם שתלים או רופא מומחה בכירורגיה פה ולסת או חניכיים שהכשרתו בתחום הכירורגיה נרחבת בהרבה. במקרים פשוטים אולי כל אחד יכול להסתדר, במקרים מורכבים נחוץ יותר ניסיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגביי טיפול בכתריםאדיר14/12/2011
שלום לכם יש לי 2 כתרי חריסנה מקדימה בפה כבר 12 שנה הבעיה היא שכבר כמה שנים שיש מין פס שחור מאליהם ונסיגה קלה ובזמן הצחצוח יש דימום רק מהאזור שלהם הרופא אמר שאם הזמן החיידקים יכולו את השורשים שלהם ואז אני יאבד אתן השן שצריך להחליף אותם אבל אין לי שום כאבים שם וגם מביחנת אסתטיקה הם די יפים הבעיה שזה כבר כמה שנים כך ולא קרא לי כלום הם לא נפלו או נשברו השאלה האם אפשר להמשיך במצב הזה ללא החלפת כתרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגביי טיפול בכתרים - תגובה
ד``ר גלית כהן15/12/2011אם אין עששת (הרופא שבדק אותך יכול צלענות על שאלה זו) ואם אין מבחינתך הפרעה אסתטית, אזי הכתרים יכולים להמשיך ולתפקד בפיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניית עצםאבי14/12/2011
אני זקוק לבניית עצם בנוסף לשתל. קיבלתי שתי הצעות, אחת של בניית עצם ממני (מהחלק האחורי של החניכיים). הבנתי שזה כולל ניתוח והטיפול עצמו הוא יותר מסובך, כואב ויקר.
קיבלתי הצעה נוספת של בניית עצם מהחי (בקר). הבנתי שיש סיכוי שהעצם תידחה.
מישהו יכול לפרט את היתרונות והחסרונות של כל שיטה ואיזו שיטה עדיפה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד``ר גלית כהן15/12/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_כירורגית_פה_ולסת_סרטן_הפה_והלוע' id=link]כירורגית פה ולסת, סרטן הפה והלוע[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי פהענת13/12/2011
היום נאמר לי כי בתוכנית רדיו אמר רופא שיניים, כי ממחקרים אחרונים הסתבר שהשימוש במי פה יכול להזיק לגוף כיוון שהם נספגים בדם דרך החניכיים עם חומרים לא רצויים. מאחר שאצלנו נוהגים להשתמש באופן קבוע במי פה (כולל הילדים) רציתי לדעת האם קביעה זו מוכחת מדעית. והאם רצוי להמשיך להשתמש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי פה - תגובה
ד``ר גלית כהן14/12/2011ישנם מי פההמיועשים לשימוש ממושך ןישנם כאלו המומלצים לשימוש מוגבל בלבד. אם אתם משתמשים במי פה המתאמים לשימוש רציף, אין בעייה ואף מומלץ להמשיך וךהשתמש בהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מברשת חשמלית לבן שנתייםעירית11/12/2011
אני ובעלי כבר שנים משתמשים במברשת חשמלית...האם לבן שנתיים כדי לקנות גם? ומהי המברשת המומלצת, אם בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מברשת חשמלית לבן שנתיים - תגובה
ד``ר גלית כהן14/12/2011ישנן מברשות לילדיםהמותאמות לגיל. מברשת חשמלית לא מתאימה לגיל שנתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בכתר שלי רואים את הברזל מתחתיוחגית10/12/2011
עשו לי צילום והכל בסדר מלבד זה, כמה אפשר לדחות עד שאעשה כתר?
מלבד זאת יש לי כתרים שעשו לי לפני מס' שנים והם לוחצים לי ועושים לי סימינים כחולים מסביבם האם יש משהו לעשות מלבד להחליף את הכתרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכתר שלי רואים את הברזל מתחתיו - תגובה
ד''ר שרון מרקו-כהן10/12/2011אין צורך להחליף כתר, רק משום שנחשפה המתכת. הבעיה היא אסתטית בלבד.
כתרים אינם ״לוחצים״ והסימנים הכחולים אינם נובעים מלחץ של הכתרים. כתרים שאינם מותאמים היטב, עלולים לגרום לדלקת חניכיים, וזו סיבה להחלפתם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתליםלינדה10/12/2011
תודה על המאמר מעניין שאלותי - דעות שונות בין רופאי השיניים לגבי החלטה על טיפול כגון שתלים או פרוטזות וכ"ו . למי להאמין ומה כדאי? מה הסיבה שהמחירים כל כך יקרים? [האוכלוסיה שזקוקה לרב הם פנסיונרים] מצפה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתלים - תגובה
ד''ר שרון מרקו-כהן10/12/2011לגבי כל בעיה יש מספר אופציות טיפוליות. כשחסרות שיניים רבות ניתן להשלים את התיפקוד על ידי שיקום נשלף (תותבת), או שיקום קבוע (על גבי שתלים).
הסיבה ששיקום על גבי שתלים הינו יקר, היות שהוא כרוך בעלויות רבות של שתלים, חלקי שתלים, עצם, ומעבדה על הכתרים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיאיר09/12/2011
יש לי שיניים מאוד צהובות.. ושאלתי את הרופא שיניים שלי אם זה בגלל שלא צחצחתי שיניים וטיפלתי בהם.. והוא אמר: "ממש לא, זה גנטי. למי שיש שיניים צהובות זה רק גנטי".
שאלתי אותו בנוסף, אם שיניים צהובות יכולות להיות בגלל שתייה של קולה וכאלה.. והוא שוב אמר: "שיניים צהובות זה רק גנטי, שום דבר אחר לא גורם לשיניים להיות צהובות".
השאלה שלי- זה באמת נכון מה שהוא אומר? שיניים צהובות רק בגלל שזה גנטי?
או שמי שלא מצחצח ומטפל בשיניים ושותה הרבה קולה זה גם יכול להפוך לו את השיניים לצהובות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר עדי אריאלי09/12/2011שלום יאיר,
צבע השיניים הפנימי משתנה מאדם לאדם ונקבע כמו כל תכונה אחרת בגוף. הצבע יכול להשתנות לאורך השנים גם בתלות בהרגלים כמו עישון או בצריכת מזונות כמו תה, קפה, יין וכו'.
ניתן לשנות את הצבע הפנימי של השן באמצעות טיפול הלבנת שיניים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע לאחר עקירה כירורגית, עדיין כאביעל08/12/2011
ערב טוב. לפני עשרה ימים עברתי עקירה כירורגית בשן בינה בלסת התחתונה (שן מספר 38), עפ"י הכירורג, היה מדובר בעקירה קשה (של שן בעלת שלושה שורשים בשלוש תעלות ובנוסף, כל השורשים כלואים בעצם). קיבלתי טיפול של שבוע ימים באנטיביוטיקה וביום שלישי האחרון, הסירו לי את התפרים. אני עדיין סובלת מכאבים עזים וחדים המופיעים לסירוגין הן במקום העקירה והן בשן הטוחנת שליד השן שהוסרה. כאבים נוספים מופיעים בשן הטוחנת בלסת העליונה (ממש מעל מקום העקירה), ייתכן שהכאב מקרין לכל האזור השמאלי של הלסת? במידה וכן, האם זה תקין אחרי שבוע וקצת? אחרי כמה זמן של כאבים אמורה להידלק לי נורה אדומה?
ואם כבר בעניין שאלות עסקינן :), החלל שהותירה אחריה השן שנעקרה, כמה זמן הצפי שיתחיל להיסגר? (בזמן אכילת סוגי מזון בעייתיים כמו אורז, סלט, פתיתים וכד' אני ממש סובלת, זה ממש נתקע בתוך החור ורק ע"י גרגור של מים בפה ניתן להוציא החוצה את שאריות המזון) אני קצת חוששת מזיהום היות ואני לא יכולה לחטא את המקום ע"ב שעתי, ומדובר בפתח גדול יחסית ועמוק, למיטב הבנתי. לתשובתך אודה, סופ"ש נפלא! יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד``ר עדי אריאלי09/12/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_כירורגית_פה_ולסת_סרטן_הפה_והלוע' id=link]כירורגית פה ולסת, סרטן הפה והלוע[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליעת חלקיקי סתימת אמלגםשאלה08/12/2011
האם בליעת חלק של סתימת אמלגם שנשברה או שאריות שלא נשאבו על ידי הרופא עלול להיות מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליעת חלקיקי סתימת אמלגם - תגובה
ד``ר עדי אריאלי09/12/2011שלום,
הכל עניין של כמויות. בוודאי שבליעה של אמלגם אינה בריאה ורצוי להמנע ככל שניתן. כמות של חלקי סתימה הינה ככל הנראה מזערית וחסרת משמעות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהשיר08/12/2011
ברצוני לדעת יש לי מחר לעבור 2 טיפולי שורש בשינים קדמיות ורציתי לדעת האם ההרדמה של השייניים הממש קידמיות מרדימה גם את האף והנחיריים והאם זה לא מקשה על הנשימה כי בכל הטיפולים עד כה לא הורדם לי ממש הקטע הקדמי אלא לידו וזה טיפה השפיע על קצה האף ואם זה כן מרדים אז איך בעצם נושמים ?אציין יש לי בעיות סינוסיטיס בצד אחד והאם יהיה קשר ואלרגיות למינהם לא ידוע על אלרגיה להרדמה והאם הטיפול הזה אמור להיות יותר כואב מכל שאר השיניים סליחה אם השאלה קצת מוזרה אני פשוט בהליך טיפולי ארוך ומייגע וכרגע הגיע תורם של השיניים הקדמיות ואני חרדתית וקצת חוששת תודה על תשובתכם המהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד``ר עדי אריאלי09/12/2011שלום שיר,
אלחוש באזור הקדמי העליון מרדים גם את האף ולעיתים אפילו את הלחיים העפעפיים התחתונים. ההרדמה אינה משפיעה על הנשימה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוים בשינייםמירב06/12/2011
לפני כחודש היתה לי תאונת עבודה ונפגעתי בראש בחלק השמאלי. רוב הזמן חשתי נוקשות במפרק לסת שמאל. נבדקתי על ידי רופא פה ולסת שעשה לי צילום פנורמי ולדבריו הצילום תקין ואין שברים. בימים האחרונים אני חשה שינויים בשיניים כאילו לוחצות אחת על השניה בעיקר בשתי הקדמיות.
כמה זמן לאחר מכה יכול להיות שינויים בלסת / שיניים ?
תודה
מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוים בשיניים - תגובה
ד''ר שרון מרקו-כהן07/12/2011שלום רב
יתכן שהשיניים הם במפרק, לא בלסת או בשיניים. לכן יתכן שהשיניים לא ניסגרות כמו בעבר ולכן הלחץ. כדאי להבדק שוב, וכדאי לבצע צילום סטטוס, לא פנורמי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינויים
מרב08/12/2011תודה על תשובתך
מה יראה צילום הסטטוס. הרי אין צילום קודם אצל רופא הפה ולסת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינויים - תגובה
ד''ר שרון מרקו-כהן09/12/2011את מתלוננת על בעיה בשיניים. כדי לראות את השיניים בצורה טובה, צילום פריאפיקלי (כפי שנעשה בצילום סטטוס) מדגים טוב יותר את השיניים (בעיקר הקידמיות) מאשר צילום פנורמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקים בטיפולגלעד05/12/2011
שלום רב,
לפני שבוע הגעתי בעקבות כאבים חזקים בלסת התחתונה לטיפול חירום,
איבחנו אצלי דלקת בשן והכינו אותי לביצוע של טיפול שורש מכיון ומדובר בשן שכבר עברה "סתימה עמוקה" בעבר ובנוסף נתנו לי מרשם של אנטיביוטיקה מוקסיפן פורטה 500 לשבוע כל 8 שעות כדור.
כעבור יומיים הכדורים הורידו לי משמעותית את הכאבים והכאב נשאר ממוקד בשן הדורשת טיפול.
יש לציין שטיפול השורש שנקבע לי היה כשבועיים אחרי שקיבלתי את המרשם וכאשר
נגמרו לי הכדורים שאלתי אם אני צריך לקבל עוד לקראת הטיפול ומסרו לי שאין צורך.
כלומר שבוע לפני הטיפול ללא אנטיביוטיקה .
היום עברתי את הטיפול הכל עבר בסדר עד שלב "הפצירה" שברגע שהמחט נגעה בעצב הרגשתי כאב בילתי סביל שדרש ממני להפסיק לשניה את הטיפול,
(דבר זה התרחש מספר רב של פעמים במהלך הטיפול.)
הבנתי שלפעמים במקרה של דלקת יש כושי להרדים ב100% אבל במידה והאיתי ממשיך לקחת אנטיביוטיקה זה לא היה עוזר יותר לכאבים ולדלקת?
(קיבלתי מספר זריקות במהלך הטיפול אך כלום לא עזר)
עוד שבוע אני עובר המשך טיפול שורש שחולק עקב קושי שלי ושל המטפל:
1.האם אני צריך לקחת אנטיביוטיקה?
2.כאשר ביציעו לי את הסטימה הזמנית גם החדירו תרופה האם היא תעזור לכך שלא יהיו לי כאבים בטיפול הבא?
3.במידה והכאבים כלכך חזקים האם יש דרך נוספת למנוע אותם?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים חזקים בטיפול - תגובה
האנטיביוטיקה לא תעזור לכאבים. לעיתים יש קושי להרדים עצב דלקתי, ולכן הכאב. סביר להניח שבפעם הבאה זה לא יכאב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני פשוט בהלם מהקופת חולים שליעדי מסרי05/12/2011
במשפחה שלנו יש היסטוריה של מחלות חניכיים, שיניים לא חזקות ,חורים וכדומה,אני לא יודעת אם זה גנטי או לא,אבל זה מאפיין אותנו!
בכל מקרה כנראה שהתפתחה לי שוב דלקת בשן בינה, יש לי פוביה מרופאי שיניים ואני עושה טיפולים רק בהרדמה מלאה,קבעתי תור לרופא שישלח אותי לצילום פנורמי ושאז אני אוכל לקבוע תור להוצאה של השן,קבעתי דרך האינטרנט,אבללללללל התור כנראה לא נקלט, יצאתי מהעבודה במיוחד להגיע בזמן,ועוד יש לי כאבים וזה מעצבן,אבל התור לא נקלט,ואמרו שיכניסו אותי בין מטופלים,בסוף חיכיתי שעה וארבעים!!!!!!!!!!1 ולא היה טעם שאחזור לעבודה,זה ממש מעצבן הדברים האלו!
ולשאלתי : האם ניתן לחיות עם דלקות חוזרות בשיני בינה,אם לוקחים אנטיביוטיקה אחת לשנה שנתיים? השן שלי כלואה ואני ממש פוחדת לעבור טיפול עקירה אפילו בהרדמה מלאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם כאן אין תשובה,ממש בא לי
עדי מסרי06/12/2011לעשות כמו בפרסומת של הבנקאות ההיברידית ולשבור את המסך,הטלפון וכל מה שמזכיר לי טכנולוגיה עלק מתקדמת!
מתי תבינו,גם אתם הרופאים,שאנחנו הפציינטים רוצים יחס אישי,כמו שאנחנו רוצים משאר המקומות בהם אנו מקבלים שירות?
אם בנק הבין את הסמר הזה מהלקוח אז רופאים עוד יותר צריכים להבין!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם כאן אין תשובה,ממש בא לי - תגובה
אם השן כלואה לגמרי, לרוב אין דלקות. רק אם היא כלואה חלקית, יש דלקות, אך העקירה פשוטה יותר. על הפחד את צריכה להתגבר (או להתבגר...) בעצמך.
ליחס אישי, כדאי אולי ללכת לרופא שיניים פרטי ולא לקופת חולים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)