מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עקירה כירורגית בזמן שפעתאור07/11/2011
בעלי חולה בשפעת המאופינת בחולשה, חום גבוה, כאבי ראש, בחילות.
הרופא פקד עליו מנוחה ולא נתן לו שום תרופה.
יש לו תור למחר לעקירה כירורגית (שן בינה שנרקבה).
זוהי העקירה הראשונה בחייו.
האם זה בסדר לבצע אותה בזמן השפעת או שכדאי להמתין?
אנו חוששים שמא העקירה תחמיר על מצבו מבחינת חולשה וחום. כשהחום שלו עולה יש לו נטייה לעלות מאוד ובזמן זה הוא רועד וחש חולשה נוראית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקירה כירורגית בזמן שפעת - תגובה
ד``ר גלית כהן09/11/2011אם אין דחיפות בעקירה (כאבים עזים או דלקת) אין שום סיבה לבצע עקירה במצבו ורצוי להמתין להחלמה מהשפעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לעקור את כל השיניים?י.06/11/2011
שלום רב
קודם כל אציין כי אני מטופל אצל רופא השיניים שלי (שהוא גם מנתח חניכיים) שנים רבות ואני סומך עליו במאה אחוז.
ואולם מכיוון שמדובר בתכנית קריטית ולא במקצת בלחץ חברתי הומלץ לי מאוד לקבל חוות דעת נוספת.
צרפתי צילום אחרון.
התכנית:
א. לעקור את כל השיניים העליונות.
ב. 3 שתלים +3 דולדרים, ותותבת עליונה
השאלה שלי:
האם לאור מצב השיניים והעצם אין מנוס מהעקירות הנ'ל? ואולי "למשוך" ולשמר אותן.
אודה לחוות דעתכם.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה, הנה תמונה גדולה יותר
י.06/11/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעקור את כל השיניים? - תגובה
ד''ר שרון מרקו-כהן06/11/2011שלום רב
במקרה של טיפול כה מורכב, כדאי לערב מומחה בשיקום הפה. מומחה בחניכיים לרוב מבצע רק את השלב הכירורגי, ולא את התכנון השיקומי והביצוע שלו.
קיימות מספר אופציות טיפוליות - משיקום קבוע נסמך שתלים ועד שיקום נשלף. על מנת לקבוע כמה עצם נותרה, יש לבצע צילום סי טי לאחר עקירות השיניים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעקור את כל השיניים? - תגובה
ד''ר שרון מרקו-כהן07/11/2011שלום שוב
על מנת להבהיר את תשובתי הקודמת: אין מנוס מלעקור את השיניים בלסת עליונה. בנוסף, נראה שיש לעקור גם מספר שיניים מלסת תחתונה.
לא ניתן לבצע 3 דולדרים על 3 שתלים.
כמו כן, קיימות אופציות שיקומיות נוספות שצריכו כירורגיה שונה - תלוי בעצם הזמינה (לפי סיטי), ביכולת הכלכלית וברצון המטופל
חשוב מאוד שהרופא המשקם יקבע את התוכנית השיקומית. השתלים הינם אמצעי ולא מטרה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חור בשןאני06/11/2011
שלום ותודה מראש על התשובה.
חור בשן מתחת לגשר. האם אפשר לטפל דרך הגשר או שחיבים להוריד ולהחליף את הגשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חור בשן - תגובה
תלוי במיקום העששת, בגודל, ובעיקר אם ניתן לגשת אליה עם הגשר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות לאחר שימוש בפרודונטקס..יניב05/11/2011
עברתי טיפול אצל שיננית לפני מספר ימים,יש לי דלקת בחניכיים,בבית מרקחת המליצו לי על המשחה הזו,לאחר שימוש של שלושה ימים אני רואה שיפור בחניכיים עם זאת יש רגישות בשיניים.
השאלה היא אם הרגישות נובעת מטיפול אצל השיננית או משימוש במשחה?
קראתי שהסודיום הוא יכול להיות גורם לרגישות.
*השימוש במשחה היה בשילוב עם משחת קולגייט שבתמונה
*בכל צחצוח השתמשתי קודם בקולגייט בשביל הרעננות ולאחר שטיפה השתמשתי בפרודונטקס.
*השימוש היה כשלושה ימים 2-3 פעמים ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות לאחר שימוש בפרודונטקס.. - תגובה
הידע של הרוקחים במרכיבי משחות השיניים ובאופן פעילותן הינו מוגבל ביותר, ומונע בעיקר מטעמים מיסחריים. שום משחה לא מסלקת דלקת חניכיים. רק ניקוי מקצועי וציחצוח קפדני יעילים בכך.
הרגישות נובעת אולי מחשיפת שורש השן שארע לאחר שהחניכיים הנפוחים התכווצו וירדו. הדלקת פחתה, כפי נראה, בעיקבות סילוק האבנית, והציחצוח שלך.
על מנת, לטפל ברגישות השיניים - יש לגשת לרופא שיניים ולבדוק מה הסיבה לכך, ולשלול בעיות של עששת, שגם י עלולה לגרום לרגישות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי,תודה רבה לך.
יניב06/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב וריח רע באזור כתרמ.04/11/2011
שלום רב,
לפני כשנתיים בוצע טיפול שורש על 2 שיניים סמוכות מלמעלה, לאחר טיפול השורש רופא השיניים שם כתר כפול על 2 השיניים.
לאחרונה, התחלתי להרגיש כאב דיי חזק בחניכיים באזור הכתר, בנוסף כשהייתי מעביר במקום חוט דנטלי הוא היה מאוד מסריח. רופא השיניים סירב תחילה להוריד את הכתר בטענה ש"הוא נראה מושלם", אך לאחר כחודשיים של כאבים וריח רע מהאזור, התעקשתי על הורדת הכתר.
אתמול הוא הוריד לי את הכתר, הכאב במקום נחלש, מה שכן, כשאני נוגע באזור החניכיים שהיה מתחת לכתר, עדיין יש קצת ריח רע. מה יכולה להיות הסיבה לכל מה שתיארתי?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי להוסיף
מ.04/11/2011אני בן 24, בריא. שומר על הגיינת פה (צחצוח 2-3 פעמים ביום, שטיפת פה כמה פעמים ביום וחוט דנטלי), מעבר למה שתיארתי, אין שום בעייה אחרת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב וריח רע באזור כתר - תגובה
ד''ר שרון מרקו-כהן07/11/2011שלום רב
הסיבה לריח ולכאב הן דלקת חניכיים חריפה לאזור. הסיבה לדלקת החניכיים יכולה להיות: שוליים לא מושלמים של הכתר, מתאר לא נכון של הכתר, נקודת מגע רופפת בין הכתר לשן, או דחיסת מזון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צחצוח ישניים בבוקריובל04/11/2011
שלום,
אני נוהג לצחצח שיניים בבוקר רק לאחר שאני שותה קפה.
כולם מסביבי אומרים שזה לא טוב לעשות כך, אך אני טוען שחשוב יותר לצחצח שיניים אחרי השתיה ולא לפניה כי בלאווכי אני מצחצח שיניים לפני השינה.
אז מה נכון לעשות? לצחצח שיניים בבוקר עוד לפי השתייה או רק אחריה וא]ילו אחרי ארוחת בוקר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צחצוח ישניים בבוקר - תגובה
לא משנה אם לפני או אחרי. העיקר לצחצח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלורהקסידין לאסריפעת04/11/2011
שלום רב,
רופא השיניים המליץ לי על מריחת הג'ל לאחר צחצוח בשל רגישות בשיניים.
מהי הכמות אותה יש למרוח? (כמו משחת שיניים, עד לכיסוי מלא של החניכיים, אחר?)
שנית - האם יש הגבלת זמן בשימוש? ראיתי שבשטיפת פה מהסוג לא מומלץ להשתמש לאורך זמן, האם רלוונטי גם לג'ל?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלורהקסידין לאסר - תגובה
ד``ר גלית כהן09/11/2011הכמות המומלצת קטנה, פחות ממשחה על מברשת.
רצוי להגביל את השימוש הרצוף לכ-10 ימים ע"מ למנוע צביעה של השיניים.
אם מדובר באיזור אחורי, פחות קריטי נושא הצביעה ולכן מגבלת הזמן פחות משמעותית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים במהלך טיפול שורשניב03/11/2011
עשיתי מספר טיפולי שורש בפה. במהלך הטיפול בכל אחת מהשיניים הרגשתי כאב לא מבוטל, ולעיתים אפילו בלתי נסבל, אך ורק כאשר נעשה הטיפול עם המחטים שמושחלות לתעלות השורש. מדוע אני סובל מכאבים, גם כאשר ניתן לי אלחוש כנגד הכאב? מה אפשר לעשות כדי שלא יכאב לי? וכיצד ניתן לדעת בוודאות שהרופא אכן מטפל בתעלות השורש?
בתודה מראש,
ניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים במהלך טיפול שורש - תגובה
ד``ר גלית כהן09/11/2011לא אמור להיות כאב במהלך הטיפול, אלא אם כן ישנה דלקת חריפה. במקרה זה בד"כ מפצלים את הטיפול לשתי פגישות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רוק לא נעיםגיא03/11/2011
שלום רב,
יש לי ריח לא נעים של רוק מהפה.
כשאני שותה מבקבוק הפיה שלו עם ריח לא נעים אחרי כמה שעות.
גם אחרי צחצוח שיניים, אחרי חצי שעה חוזר לי ריח לא נעים.
אני מטפל בקביעות אצל שיננית ורופאי שיניים, ונאמר לי שיש לי דלקת חניכיים.
האם זה נובע מזה ?
אני מנקה את הלשון כל בוקר ומצחצח שיניים פעמיים ביום.
מה ניתן לעשות בכדי להתמודד עניין הריח.
אני מכיר אנשים אחרים שלא משתמשים בחוט דנטלי וקיסמי משולשים ואין להם כזה ריח.
האם אני אצטרך להשתמש בחוט דנטלי וקיסמים כל הזמן בשביל להתמודד עם הבעיה ?
תודה ראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח רוק לא נעים - תגובה
ד''ר שרון מרקו-כהן03/11/2011שלום רב
נראה שאתה כותב שאתה עושה את כל מה שצריך. מן הסתם, התוצאה היא שמשהו לא נעשה כראוי, אם יש דלקת חניכיים. גם המונח ״דלקת חניכיים״ הינו כללי מדיי, וקשה לכן לאתר, מבלי לבדוק, מה מקור הבעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערב טוב,עדי03/11/2011
שלום,רציתי לדעת במידה ויש לי שבר בשורש, שן 46, כיום יש כתר משולב על שן 46+47. הומלץ ע"י רופא השיניים לעשות עקירה לשן 46 ועל זה שתל עם מבנה וכתר. במידה ואני משאירה את השן במצב הקיים- מה הסיכון? ולפי ניסיונכם מה העלות הכוללת של טיפול? והאם שתל מהווה סיכון כלשהו בהליך הטיפול/שיקום/קליטה?..
אשמח לתשובה בהקדם
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערב טוב, - תגובה
ד``ר גלית כהן09/11/2011אם קיים שבר בשורש, חייבים לעקור אתהשן. חוסר טיפול יגרום לספיגת עצם, נזק לשיניים הסמוכות ואח"כ יקשה על שיקום ע"י שתל.
לכל טיפול ישנן סכנות/סיבוכים הקשורים לו. הקושי תלוי במיקום, קרבה לעצבים ןכד. הרופא המטפל יסביר מה הסיכונים בכל מקרה לגופו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד''ר בקשר לעקירהאביב02/11/2011
שלום לך,
שלשום עקרו לי 2 שיני בינה - אחוריות עליוניות. באחת היה קל ובשניה הרופא ''נאבק'' שעה ארוכה. למחרת בבוקר הלחי התנפחה לי מאוד. קיבלתי מהרופא התורן אנטיביוטיקה אוגמנטין. עד כה הנפיחות נשארה אותו הדבר.
שאלותיי אליך:
א. האם לדעתך הנפיחות כבר הייתה צריכה לעבור? אם לא, מתי לדעתך היא צריכה לעבור?
ב. ממה הנפיחות? ממוגלה? מה יש בלחי שהיא כ''כ נפוחה?
ג. האם אפשר לשאוב את זה עם מזרק?
ד. לאיזה רופא עליי לפנות במידה והנפיחות לא עוברת ותוך כמה זמן? [אין לי כוונה לחזור לרופא שעקר לי את השן, כי הוא טיפוס מאד לא סימפטי]
בתודה
אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לד''ר בקשר לעקירה - תגובה
מקור הנפיחות לרוב הוא מנוזלים שהגוף מזרים למקום הפצוע, כדי להחל את תהליך הריפוי. לכן, אין מה לשאוב. אם יש כיסוי אנטיביוטי אין חשש מהתפתחות אבצס. אם הנפיחות לא תחלוף תוך שבוע, כדאי לגשת שוב לרופא שביצע את העקירה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחזור טיפול שורשמאיה02/11/2011
יש לי שן שבוצע בה טיפול שורש ממש מזמן. מעל 10 שנים.
בקופת חולים מאוחדת שם אני מטופלת הרופאה לא הצליחה להחליט אם כדאי לעשות שחזור של הטיפול או לעקור ולעשות שתל.
בגלל אי הודאות התייעצתי עם רופא נוסף והוא אמר לי שאינו רואה סיבה לביצוע של שחזור הטיפול.
יש לציין כי בתקופה האחרונה היתה דלקת בשן שטופלה באנטיביוטיקה.
עברתי גם ניתוח חניכיים באותו איזור בשנה שעברה במסגרת קופת חולים. גם לגבי הניתוח הרופא הפרטי אמר שלדעתו אין צורך בניתוחי חניכיים אלא במקרים יוצאי דופן.
בקיצור, אין לי מושג מה לעשות. זה מאוד מבלבל.
אודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחזור טיפול שורש - תגובה
ד``ר גלית כהן09/11/2011כמובן שתשובה המתאימה לך מחייבת בדיקה, אך ככלל, אנטיביוטיקה מטפלת בדלקת בשן באופן נקודתי ואינה פותרת בעייה.
הצורך באנטיביוטיקה מרמז בדרך כלל על קיום בעייה המצריכה המשך טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלתי טיפול כתר לפני כ7 חודשים ולאספיר02/11/2011
ולא סיימתי , זאת אומרת שהשן הזמנית עדיין בפה שלי במקום הקבועה .. למזלי השן הזמנית לא נפלה .. [ שן קדמית]
השן הקבועה מוכנה מלפני 7 חודשים בערך , השאלה שלי אם בזמן שעבר האם השן עדין תקנית ואפשר פשוט להחליף אותה בזמנית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלתי טיפול כתר לפני כ7 חודשים ולא - תגובה
יש לגשת לרופא שביצע את הכתר, למדוד אותו ולהחליט. רוב הסיכויים שלא ארעו שינוייך, אך את זאת יש לבדוק בפועל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הלבנת שינייםמודאגת01/11/2011
שלום רב,
האם הלבנת שיניים בשיטת LED
זאת שיטה מורכת וטובה?
או שיק שיווקי של מרפאות שיניים פרטיות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלבנת שיניים - תגובה
ד``ר עדי אריאלי01/11/2011שלום,
שיטת הלבנה באמצעות מנורת LED היא שיטה מוכרת ובטוחה, כמובן בתנאי שמבוצעת בידי הרופא ולפי הכללים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי עקירת שןחי01/11/2011
אני אחרי עקירת שן טוחנת ורציתי לדעת כמה זמן אמור להיות כאבים ונפיחות
תודה מראש
חי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד``ר עדי אריאלי01/11/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_כירורגית_פה_ולסת_סרטן_הפה_והלוע' id=link]כירורגית פה ולסת, סרטן הפה והלוע[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)