מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת בשיני בינהאלונה19/04/2009
שלום רב,
במשך יותר מחודש סבלתי מכאבים בשיניים בצד שמאל, לפני כשבוע פניתי למרפאת שיניים לברור הכאב לאחר שלא חלף ואף החמיר (הכאב כולל כאבים בבלוטות הלימפה שבאזור, כאבים ברקות, בפנים ובהרגשה כללית מאוד לא טובה), ובבדיקת שיניים אובחנה דלקת בשן בינה התחתונה מצד שמאל, ניתן טיפול אניביוטי לשבוע ימים ונשלחתי לביצוע צילום פנורמי וסטטוס, לאחר 4 ימים שבתי למרפאה כשברשותי הצילומים והרופא שבדק אותי (לאחר 4 ימי אנטיביויקה) אמר שהדלקת היא גם בשן בינה העליונה באותו צד ושיש רקמה דלקתית בכל האזור + השיניים המדוברות מצופות מוגלה גם מבחוץ, המליץ להמשיך את האנטיביוטיקה ולהגיע לעקירות של השיני בינה + טיפול ניקוי אבן.
היום אני כבר אחרי 7 ימים מהאנטיביוטיקה (אריתרומיצין 500 MG שלוש פעמים ביום), הייתי אמורה לעבור היום ניקוי אבן ובעוד 4 ימים עקירה של שתי השיניים, אך פניתי לרופאת משפחה שלי היום עקב נפיחות באזור, עדיין כאבים ללא שיפור וחולשה כללית והרגשה לא טובה, הרופאה נתנה המשך טיפול באנטיביוטיקה שונה, זינט 500 MG פעמיים ביום, ואמרה שבשום פנים ואופן לא אעבור את הניקוי אבן בזמן דלקת מכיוון שהטיפול יכול לגרום לכך שהזיהום יעבור לי לשאר הפה ויכול להדביק לי את כל השיניים.
האמת שזה נשמע לי הגיוני ולכן רצתי למרפאת שיניים וביטלתי את התור להיום ודחיתי גם את העקירות לעוד 3 שבועות כדי שבטוח הדלקת תעבור לפני העקירה.
השאלות שלי הן -
1. האם כדאי להמתין באמת עד שהדלקת תעבור לפני כל הפרוצדורות האלו (ניקוי אבן, עקירות) או שהיה ניתן לבצע את הכל בשבוע הזה.
2. מה הסיבה שהדלקת הזו כל כך עקשנית ושבוע של אנטיביוטיקה לא מזיז לה?
3. האם זה מסוכן ויכול להסתבך איכשהו או שלהתאזר בסבלנות וזה יעבור?
4. האם לעקירות של שיני בינה מספיק כירורג או שעליי לבקש הפניה לפה ולסת בבי"ח? אני פוחדת להסתבך עם זה לאור כל העיניין
תודה! וסליחה על האורך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בשיני בינה
ד``ר גלית כהן20/04/2009את סחבת את המצב כחודש לפני שפנית לטיפול ולכן יתכן והאנט הראשונה לא השפיעה והיה צורך באנט חזקה יותר, או ליתר דיוק מכוונת יותר לסוג החיידקים שהתפתחו באזור.
רצוי לדחות עקירות עד ששלב הדלקת החריפה יחלוף על מנת לקבל הרדמה מספיק טובה.
אין מצב של "הדבקה" בניקוי האבן. נהפוך הוא, כל עוד לא נעשה ניקוי יש מצבור חיידקים מזהם. אך נח וקל יותר לעשות ניקוי ללא דלקת. ואם למטופל נוח יותר , גם לרופא נוח ותר. טיפול זה מצב של שיתוף פעולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טעם חמוץ מהשינייםמיכל19/04/2009
בוקר טוב,
אימי סובלת מתופעה בלתי מוסברת ומציקה ביותר אשר בה יש לה טעם חמוץ שנובע מהשיניים. אין מדובר ברפלוקס אלא בתחושה בפה בלבד. כל מה שהיא אוכלת או שותה טעמו נעשה חמוץ. המצב ממש בלתי נסבל. אף אחד לא יכול לעזור או לייעץ והיא חסרת אונים ממש. תופעת לוואי היא שהשיניים מתקלקלות בשל החמוציות למרות שהיא בטיפול צמוד ומתמיד של רופא שיניים.
מאוד נעריך כל עצה או רעיון כיצד לטפל בתופעה האיומה הזה.
המון תודה,
טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי לפנות לרופא מומחה בריריות
ד``ר גלית כהן20/04/2009או בלוטות רוק.
למשל למחלקות לרפואת הפה בהדסה ע"כ או באונ' תא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
מיכל20/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כואב לימאיר18/04/2009
הארכת כותרת וכתר זמני
בבקשה שאלה
בוצע לפני חודש
שן 26
כרגע עדיין על הזמני מה שקורה שאחרי חודש יש לי כאבים אני כבר לא יודע אם זה השן או הניתוח של הארכה . זה קורה לאחר האוכל.
הרופא אמר שנדחס אוכל לשן וצריך לנקות- ניקיתי כמה אפשר לנקות. למחרת בבוקר כבר אין כאבים עד לארוחה הבאה.
מה אפשר לעשות? מה הרופא יעשה. האם זה רגישות טבעית. או רשלנות חלילה של הרופא בניתוח של הארכת כותרת.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחיסת מזון
ד``ר גלית כהן19/04/2009מה שאתה מתאר נשמע כמו דחיסת מזון. כנראה יש אזור בין 2שיניים עם מרווח פתוח גדול מדי ובו קוראת הדחיסה.
אם אכן זה המצב רצוי לסגור את נקודת המגע כבר בכתר הזמני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחבטות בבחירהת כתרדוד17/04/2009
שלום רב,
אני בתהליך של טיפול בשתי השיניים הקדמיות,
ההתחבטות שלי מאיזה סוג כתר לבצע את הכתר זרקוניה או מבסיס זהב?
הרופא שלי אמר שהוא חושב שכדאי מבסיס זהב כי זה החיבור הכי טוב לשן, זה אומנם פחות ברמה אסטטית מזרקוניה שיכול עם הזמן להכינס מים , רוק ויכול להסב לו נזק, אני מבקש לקבל המצלה ממשהו שיכול להיות אובייקטיבי
מודה לכם מראש,
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתרים מזירקוניה או זהב
ד``ר גלית כהן19/04/2009יש שיקולים רבים בבחירת סוג הכתר. אך אם הכתר מבוצע טוב ונכון, לא יהיה דלף בין אם מדובר בזהב, זירקוניה או כל כתר אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש במי פה לאורך זמןאורית16/04/2009
שלום רב,
אני בת 34, ובבדיקה אצל רופאת השיניים מסתבר שעליי לבצע מס' סתימות וכן עקירה של שן בינה, רופאת השיניים המליצה על שימוש במי פה בתוספת פלאוריד בנוסף כמובן לציחצוח.
ברצוני לשאול מס' שאלות: האם שימוש במי פה לאורך שנים אינו בעייתי? (אני מניחה שבמי פה ישנם תרכובות כימיות שונות) האם זה עלול להצטבר כרעלים בגוף?
ולגבי שן הבינה לעקירה: הרופאה אמרה שמצב השן ממש לא משהו (לא הבנתי מה לא טוה בשן)ורצוי לעקור אותה, אך אינני מרגישה שום כאב, ואשמח להימנע מהעקירה. האם במצד שבו אין שום כאב עדיין מומלץ "סתם כך" לעקור שיניי בינה ?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי פה
ד``ר גלית כהן19/04/2009מי פה מותאמים לשימוש, חלקם גם לשימוש מתמשך, ואין בהם רעלים.
שיני בינה נמצאות לעיתים במנח הגורם נזק לרקמות או שיניים סמוכים ולכן צריך לעקור , גם אם אין כאב. כל מקרה לגופו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הלבנת שינייםשלומית15/04/2009
שלום רב,
מעוניינת לעבור הלבנת שיניים אודה לכם אם תענו לי על מס' שאלות שקשורות לכך:
1. מהי השיטה שנותנת את התוצאות הטובות ביותר להלבנת שיניים (מלבד ציפויים)?
2. האם טיפול הלבנת שיניים בלייזר במרפאה עדיף מהלבנה ע"י סדים בבית כאשר יש נסיגת חניכיים?
3. האם הרופא המטפל יכול להמחיש לי לאיזה גוון יגיעו השיניים בסוף הטיפול?
4. האם שיטת הלבנת שיניים בלייזר היא שיטה אגרסיבית יותר (פוגעת יותר בשיניים?) מטיפול בסדים בבית . והאם תופעות הלווי שלה קשות יותר ?
5. האם יש תופעות לווי נוספות מלבד הרגישות לחום או לקור תוך כמה זמן חולפת רגישות זאת והאם ניתן למנוע אותה ע"י טיפול מקדים?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלבנת שיניים
ד``ר גלית כהן19/04/2009בהלבנה בלייזר ובהלבנה בסדים מגיעים בערך לאותן התוצאות. הדרך שונה.
בטיפול נכון בכל השיטות אין כל נזק.
הרופא לא יכול לדעת ובודאי לא להדגים לאיזה צבע ניתן להגיע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיננית וכתריוסי13/04/2009
שלום רב,
האם לאחר הדבקת כתב קבוע אפשר לעשות שיננית , מספר ימים מאוחר יותר ?
האם צריך להודיע זאת לשיננית קודם לטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי שיננית לאחר כתר
ד``ר גלית כהן14/04/2009אין בעיה לעשות ניקוי שיניית לאחר הדבקת כתר. צריך להמשיך לתחזק את השיניים באופן הרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמחויות ברפואת שינייםלי11/04/2009
שלום,
אני סטודנטית לרפו"ש בהדסה ורציתי לדעת האם ניתן להתמחות בתחומים השונים ברפו"ש באונ' ת"א? אני יודעת שמסלול הלימודים לתואר נסגר, אך האם גם מסלולי הלימוד להתמחות נסגרו אף הם?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פני בשאלה זו ישירות לאונ
ד``ר גלית כהן12/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביצוע עקירהטלי11/04/2009
שלום
האם רופא שיניים שהוא לא כירורג, רשאי לבצע עקירות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רישוי לבצע טיפולי שיניים
ד``ר גלית כהן12/04/2009אין הגבלת עיסוק לפי התמחויות ברפואת שיניים. כל רופא שיניים רשאי לבצע כל פעולה שהיא, פרט לטיפולים בהרדמה כללית, שרק הם מחוייבים לביצוע ע"י מומחה.
יש עקירות מסובכות שהרופא או המטופל מרגישים שרצוי שיבוצעו ע"י מומחה, אך אין מניעה חוקית שכל רופא יבצע כל עקירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב חזק לאחר סתימה בשןרוני10/04/2009
ד"ר שלום,
לפני כחודש ביצעתי 2 סתימות בשינייםאחוריות סמוכות זו לזו למטה בצד שמאל, לאחר הסתימה היה לי כאב עז בעת לעיסה ביקרתי אצל הרופא הוא עשה שיוף והורדת גובה אך לא עזר בסופו של דבר בשן אחת הוא הוציא לי את הסתימה ושם במקומה סתימה זמנית,אך לא עזר עבר כחודש לאחר ביצוע הסתימות ועדיין יש כאב חזק בעת לעיסה (כיום אני אוכלת רק בצד השמאלי)הרופא עשה לי צילומים ואמר שאין צורך בטיפול שורש שכן השן בריאה לחלוטין ואינו יודע מה לעשות איתי והדבר היחידי שנותר לעשות זה טיפול שורש לשן למרות שהיא בריאה בכדי לנתק את העצבים בה.
האם הוא צודק, הדרך היחידה זה טיפוול שורש לשן?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב לא ברור משן
ד``ר גלית כהן12/04/2009יש לזכור שלעיתים קשה להגיע לאבחנה מדוייקת. ובמיקרים כאלו בודאי קשה לי לענות לך בהתחשב בכמות האינפורמציה שנתת.
יכול להיות שצריך טיפול שורש, יכול להיות שמדובר בסדק ואז לא בטוח אם טיפול שורש וכתר יעזרו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיית סתימות
אני10/05/2009האם עשיית סתימות כואבת ?
האם זה כאב נסבל או ממש כואב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצוע סתימות
ד``ר גלית כהן12/05/2009הטיפול אינו כואב כלל שכן הוא מוצע תחת הרדמה מקומית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בלסת לאחר טיפול שורשאפרת09/04/2009
שלום רב, לפני כשבוע עברתי טיפול שורש בשן האחרונה משמאל בלסת התחתונה.
הטיפול הוא בעקבות שן שבורה ולא חור עמוק
לאחר הטיפול כאבה לי השן ומאז הלסת מאוד כואבת ואני לא מצליחה לפתוח פה גדול אלא ממש קטן.
בנוסף אני מרגישה כי הסתימה גבוהה מדי.
האם כאב הלסת הוא טבעי לטיפול בשן זאת או שמא נפגע עצב בטיפול?
תודה רבה,
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בלסת לאחר טיפול שורש
ד``ר גלית כהן09/04/2009ראשית אם הסתימה גבוהה מדי יש לחזור למרפאה וללטש אותה. סתימה גבוהה יוצרת "טראומה אוקלוזלית" באזור ויכולה לגרור כאבים במפרק . יש לזכור שבסיום הטיפול, בעת הכנת הסתימה הזמנית, יתכן וסגירת הפה לא היתה נכונה בשל ההרדמה ולכן נותרת לעיתים סתימה גבוהה מדי. זה פשוט מאד ללטש את הגובה העודף.
לעיתים, בלי קשר לגובה הסתימה הזמנית, יש כאב לאחר טיפול שורש . לאחר שבוע רצוי לחזור לרופא , כי בחלק מהמקרים יש צורך במטילת אנטיביוטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף עזרה בבקשה=]בן 1608/04/2009
שלום לכם בעקבות טיפול אורטונדנטי שחיכתי לו שנים (עקב מצב כלכלי) עברתי היום שניי עיקרות בשיניים הרבעיות אך מאז שעברתי את העקירה שהייתה ב 12 בצהריים השן הרביעית בצד ימין לא מפסיקה לדמם לרגע למרות שהרופא אמר לי שיעבור בצד שמאל עבר אבל צד ימין רק מדמם אני לא יורק אלה בולע בעקבות הוראות הרופא אשמח לעצות או לעזרה יומטוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר עקירה
ד``ר גלית כהן09/04/2009יש ללחוף על המקום עם גזה כ-20 דקות. אם הדימום נמשך, ובעיקר אם יש מעין פולסים של דם יש לחזור לרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיני בינהדני07/04/2009
שלום אני בן 25 , יש לי כנראה 2 שיני בינה בלסת עליונה ,ובתחתונה לא יצאו.
לא חייב לצאת כל 4 שיני הבינה מה שלרוב האנשים יוצא? אני זוכר את עצמי מאז ומתמיד עם קליקים בלסת תחתונה, יכול להיות בזמן שיצאו 2 שיני הבינה העליונות ובתחתונה לא יצאו?
האם מומלץ לעקור את שיני הבינה?(זה קצת מעצבן בצחצוח שיניים קשה להגיע אליהן וכנראה הלסת לא סמטרית בגללן)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיני בינה
ד``ר עדי אריאלי07/04/2009שיני בינה עוקרים רק אם יש כאבים כתוצאה מזיהום או כאשר יש סיכון לגרימת נזק לשיניים הסמוכות. לגבי האי סימטריה עליך לעשות בדיקה מסודרת אצל רופא שיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוק בן שנהטופז07/04/2009
שלום רב, אני אמא לתינוק בן שנה שעדיין לא בקעה לו אפילו שן ראשונה. רציתי לדעת האם זה נורמאלי והאם יש סיבה לדאגה? תודה, טופז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שן ראשונה
ד``ר עדי אריאלי07/04/2009זה אכן חורג מעט מן הנורמה, לרוב קורה בגיל חצי שנה, אך לא להלחץ. פשוט לקחת את הילד לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקיעת שיניים
ד``ר גלית כהן09/04/2009ישנם פערים גדולים מאד בבקיעת שיניים חלביות וקבועות כאחד.
שנה הוא באמת קרוב לסף העליון, אך עדיין אין סיבה לדאגה.
אם את רוצה לדעת בוודאות, ניתן לפנות למומחה לרפואת שיניים לילדים ולבצע צילום שידגים את השיניים במקומן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב כ-4 ימים אחרי עקירה, סביר?מורן07/04/2009
שלום,
עקרו לי 2 שיני בינה תחתונות ביום שישי האחרון. (עקירה רגילה)
האם הגיוני שבשני הצדדים עדיין יכאב? הכאב מורגש גם כשאני לא אוכל/שותה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב לאחר עקירה
ד``ר עדי אריאלי07/04/2009יכול להמשך גם יותר זמן. אולם, כדי לשלול אפשרות לזיהום עליך לחזור לרופא שבצע את העקירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)