מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קולגייטסיגלי מהצפון07/04/2009
רציתי לדעת מה דעתכם על מברשת השיניים זיגזג של קולגייט
או מברשת השיניים אקסטרא קלין של קולגיט
מה עדיף
את 2 הסוגים ראיתי באתר של קולגייט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטכניקה חשובה יותר
ד``ר עדי אריאלי07/04/2009טכניקת הציחצוח היא החשובה ביותר ולכן זה לא משנה באיזו מברשת תבחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליכלוך שתקוע בשקע שנשאר מעקירהמ.ר.07/04/2009
שלום,
לפני כ-3 ימים עקרו לי 2 שיני בינה תחתונות.
באחד מהשקעים שנותרו במקום אחת השיניים אני יכול לראות פיסת מזון תקועה.
אני לא מצליח להוציא אותה מאחר והמקום רגיש וכואב והגישה קשה.
האם צריך לעשות משהו בנדון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי מכתשית לאחר עקירה
ד``ר גלית כהן07/04/2009אחרי יומיים כבר ניתן לשטוף את האזור ולגרגר. אם לא עוזר חזור לרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת חניכייםניב06/04/2009
שלום, יש לי דלקת חניכיים ליד 2 שיניים צידיות, יש אדמומיות וכאב עז מאוד כשנוגעים בזה.
הרופא נתן לי "קורסודיל" מן ג'ל שקוף כזה לשים בשיניים. כול אחד אמר לי משהו אחר במרפאה אחד אמר לי שצריך לצחצח את הדלקת עם זה- אבל זה מאוד כואב לי ואני לא יודע אם אני עושה נזק ואחד אמר לי רק לשים את זה.
אם תוכל\י לעזור לי בהקדם אשמח מאוד- מה צריך לעשות לצחצח על הדלקת את הג'ל או למרוח אותו ולעזוב- ואם לעזוב לכמה זמן ומתי לשטוף את הפה?
בבקשה אני מחכה לתשובה,
ניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בגל קורסודיל
ד``ר גלית כהן07/04/2009אחרי צחצוח שיניים יש למרוח את הגל על האזור הרגיש ולעשות מעין "מסאג" לחניכיים הכואבות עם הגל. אם אתה מסתדר עם הטעם, רצוי להשאיר את הגל מס דקות לפני שטיפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי...אבל...
ניב07/04/2009השאלה היא אם לצחצח את האזור המודלק או לא? כאילו לפני ששמים את הג'ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיניים זזותצילה06/04/2009
שלום רב
לאחרונה אני מרגישה שהשיניים הקדמיות התחתונות יכולות לזוז כשאני מצמידה אתם, ואני יכולה להזיז אותם שוב בחזרה בעזרת הלשון. אני זוכרת שגם בצעירותי (בערך בגיל 14) יכלתי לעשות את זה ועכשיו (בת 23 ) זה שוב חוזר. יכול להיות שיש לי נסיגת חניכיים או שזה מההנקה הממושכת (בני בן שנה וחצי ועודני מניקה) .
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיניים ניידות
ד``ר גלית כהן07/04/2009ניידות שיניים קשורה בד"כ למחלת חניכיים. את צעירה מאד לכך.
מומלץ לפנות לבדיקה מקצועית.
אין כל קשר להנקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו בשןטלי05/04/2009
שלום
יש לי על שן תוחנת תחתונה משהו שנראה כמו חור אבל בצד השן ולא מעליה. מה זה נראה לכם? יש כזה דבר חור בצד השן? ואיך מטפלים בזה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עששת בשן
ד``ר גלית כהן07/04/2009עששת בהחלט יכולה להתפתח בצד השן. הטיפול הוא לעשות סתימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקירת שיני בינהנועה05/04/2009
הי,
לפני מספר חודשים התחילו לצמוח לי שיני בינה והרופאת שיניים אמרה שבשלב מסויים אני אצטרך לעקור אותם כי זה יזיז את השיניים האחרות מהמקום...
בכל מקרה שן בינה מצד ימין כבר כמעט יצאה עם הרבה כאבים, ממש שורטת לי את הפה והחניכיים מסביבה ממש נפוחות. והרופאה אמרה שהיא לא יודעת אם יהיה כדאי לעקור כי זה ממש צממוד לעצבים וזה ממש מסוכן...
רציתי לדעת מה הסיכונים... מה יכול לקרות? יש סיכוי גבוה שזה יקרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיני בינה
ד``ר גלית כהן07/04/2009סכנת הפגיעה בעצב תלוייה בקרבה אליו. כשיש התלבטות מבצעים צילום סיטי לפני העקירה. בכל מקרה רצוי שיניים מורכבות לעקור אצל מומחה לכירורגיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לתשובתך מה-4.4 בנושא טיפול חנישיר04/04/2009
שלום
תודה לתשובתך אך ברצוני לציין שמבדיקה בחו"ל נאמר לי כי אין לי אבנית
לכן האם רגישות במרכז החניכיים התחתונות אינה ממקור לבבי שכן במשפחתנו סיפור לבבי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבנית
ד``ר גלית כהן07/04/2009אבנית מצטברת עם הזמן. אם אמרו לך בעבר שאין אבנית אין זה אומר שכעת אין.
רקע לבבי אינו קשור לנסיגת חניכיים או רגישות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופותשיר04/04/2009
שלום
ישנה משחת פלג'יל שמוזרקת לטיפולי חניכיים.
1.מה אפקטיבי יותר הזריקה או כמוסות פלג'יל?
2.ומה השם המדויק של המשחה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מוכרת לי המשחה או הכמוסות
ד``ר גלית כהן07/04/2009אולי הכוונה לפריוציפ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הלבנת שיניים שאלה דחופה???ORAN04/04/2009
שלום רציתי לדעת באופן ממש דחוף לגביי הלבנת שיניים..הלכתי לבדיקה אני רוצה להלבין 4 שיניים קידמיות וגם שבר קטן שניהיה לי על אחת מהשיניים
הרופאה נתנה לי 2 אופציות או
ציפויי מיקרו חרסינה שעולה לשן 450 שקל
או ציפויי לימנייט שעולה 2000 שקל לשן
היא אומרת ששניהם יוצאים יפה והכול רק שהללמינייט יותר חזק וחומר יותר טוב
מישהו יודע על ציפויי המיקרו חרסינה הזה אם הוא טוב?
מחיר סביר?
מחזיק מעמד?
מה המלצתכם?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפוי שיניים
ד``ר גלית כהן07/04/2009אני מניחה שהכוונה לציפוי מחומר מרוכב, קומפוזיט.
השלמות שיניים מחומרים מרוכבים מניבות תוצאות טובות, אך לאחר שנים ספורות עלול להיות שבר של הציפוי, צורך בליטוש וכד. גם הצבע פחות יציב. אך בסה"כ זהו פתרון מצויין, מהיר ומיידי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בדלקת חניכייםשיר04/04/2009
שלום רב,
שאלותי: 1.באינדקס לתרופה רפאפן מצוין כי היא יעילה לטפולי חניכיים על שם וינסנט
ולעומת זאת במקסיפן לא מצוין שהתרופה יעילה לבעיות חניכיים כאשר רופא המשפחה אמר לי כי המוקסיפן יעיל לדלקות חניכיים?מי מבין השניים יעילה יותר לדלקת חניכיים כשלא ידוע סוג החיידק שגורם לדלקת המוקסיפן או הרפאפן?
2 .איזו תרופה יעילה יותר כשלא ידוע סוג החיידק שגורם לדלקת?פלג'יל מוקסיפן רפאפן או דוקסילין?
4.מה המינון של דוקסילין שרצוי לבעיות חניכיים 20 מ"ג 40 מ"ג או 100 מ"ג?
(ידוע כי 20 מ"ג ו-40 מ"ג ניתן לרכוש עם מירשם רק באופן פרטי)
תודה
הערה:היות ובזמן הקרוב אני טסה לחו"ל אודה לך אם תיעץ לי מה הטיפול האופטימלי
באחת מהאנטיביוטיקות או בשילוב של שני אנטיביוטיקות פלג'ל ומוקסיפן ביחד
עד הטיפול שאקבל בחו"ל
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בדלקת חניכיים
ד``ר עדי אריאלי04/04/2009הטיפול בדלקת חניכיים הוא ניקוי אבנית ושמירה על הגיינה אורלית טובה. אין צורך בשום אנטיביוטיקה כדי לרפא דלקת חניכיים ולרוב הריפוי הוא מהיר. כל זאת בהנחה שלא מדובר במחלת חניכיים, שאז רק בחלק ממחלות החניכיים נהוג לתת אנטיביטיקה לפי פרוטוקולים שונים. מכאן שקודם עליך לאבחן את הבעיה אצל רופא שיניים או מומחה למחלות חניכיים ורק אחר כך לטפל. אגב נטילת אנטיביוטיקה ללא ביצוע הסרת אבנית אינה יעילה שכן האנטיביוטיקה אינה מגיעה לחיידקים המצויים בפלאק ובאבנית שעל גבי הורשים והשיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב חניכייםשיר03/04/2009
שלום
לאחר ניקוי שיניים,בשן שממוקדת במרכז החניכיים התחתונות נוצר מרווח בין השן לחניכיים שגורם לרגישות ולהרגשה דלקתית באזור זה של החניכיים התחתונות ,ללא דימום.
אמרתי לרופא השיניים כי קודם לניקוי לא היתה שום בעיה והאם ניתן לעשות סתימה כדי לסתום את החור,תגובתו :זה מבנה השן שלך ואין מה לעשות.
בשנים קודמות לאחר ניקוי שיניים לא נוצרה בעיה בחניכיים.ואילו בשנה האחרונה לפני הניקוי הרופא פיזר את זריקת ההרדמה מעט בכל שן ולאחר הניקוי היה מעט דמום וקו אדום לרוחב החניכיים התחתונות.
שאלותי:
1.האם הבעיה בחניכיים נוצרה עקב זריקת ההרדמה שנינעצה בכל שן בנפרד
או עקב המרווח שנוצר עקב הניקוי?
2.האם לא ניתן לעשות סתימה או כתר כדי לסגור את המרווח בין השן לבין החניכיים?
3.האם בעתיד לא לנקות שן זו כי באופן טיבעי לאחר זמן מה המרווח ניסתם אם אני לא מצחצחת את השן המסוימת הזו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חניכיים
ד``ר עדי אריאלי04/04/20091. זריקההרדמה או ניקוי אבן לא יוצרים בעיית חניכיים. ניקוי האבן יכול רק להועיל.
2. סתימה מבוצעת כאשר יש בעייה בשן, ואילו אצלך מדובר בבעיית חניכיים ולכן אין זה פיתרון מתאים בשלב ראשון.
3.כאשר אינך מצחצחת, נסיגת החניכיים לכאורה משתפרת אך זאת בשל הדלקת והבצקת וזה כמובן לא רצוי.
עלייך לעשות בדיקה מסודרת, טיפול חניכיים מתאים, לשמור על הגיינה אורלית ולעשות ניקוי אבנית מסודר.. אם המרווחים שקיימים או שיווצרו מפריעים אפשר לשקול לבצע ניתוח חניכיים מתאים לשם כיסוי הנסיגות, אבל זאת רק לאחר הכנה ראשונית טובה כפי שציינתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסתימה שהרגה אותי..בנימין03/04/2009
לפני כחודשיים הלכתי לבדיקה שגרתית אצל רופא שיניים והוא אמר לי שצריך
לעשות לי סתימה באחת השיניים האחוריות (הטוחנות).
מאז שהוא עשה לי את הסתימה, כואב לי בשן הזו כאשר אני לועס.
הייתי אצלו לפני כחודש והוא אמר לי שזה קורה לפעמים ושעלולים להיות לי כאבים עד
כחצי שנה.
הבעיה היא שמלבד הכאבים האלה, גם כל הזמן נתקע לי אוכל ליד השן הזו - כשהוא עשה את
הסתימה הוא קיבע את השן עם איזו טבעת מתכת שכנראה יצרה רווח בין השיניים ותמיד נתקע לי
אוכל ברווח הזה.
יש אולי אפשרות לסגור את הרווח הזה ו\או להפסיק את הכאבים בעת הלעיסה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחיסת מזון
ד``ר גלית כהן03/04/2009לאחר סצימה עמוקה תתכן רגיזות של מספר שבועות.
אם זאת, אם נשאר רווח בין שיניים לאחר ביצוע סתימה, נוצרת דחיסת מזון, המתבאת הן בכאב בלעיסה והן בחשש להתפתחות עששת בעתיד. כאב הנובע מדחיסת מזון לא יחלש או יעבור עם הזמן. הוא יחזור בכל פעם שתהיה דחיסת מזון.
אם נותר מרווח שאינו פיסיולוגי מומלץ לחזור לרופא חתיקון נקודת המגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקירת שיני בינה כלואותטל02/04/2009
יצאו לי 2 שיני בהטיה כלואות חלקית בלסת התחתונה.
ואני עומדת לבצע עקירה של 2 השיניים בפעם אחת (בגלל לחץ של זמן מצידי),
מה תופעות הלוואי,וסיבוכים (ח"ו) האפשריים?
והאם בגלל שאני עוקרת את השיניים התחתונות יש צורך לעקור את העליונות (שעוד לא יצאו)?
ויש לי גם שאלה נוספת,
האם זה מומלץ לעקור את 2 שיני הבינה התחתונות בפעם אחת?
ואמרו לי שיכולה להיות ח"ו פגיעה בעצב המונדבולרי, כיצד זה יכול לבוא לידי ביטוי(אמרו לי שזה רק תחושתי,האם זה גם יותר מכך?)?
מה התפקיד של העצב המונדבולרי בכלל?
דרך אגב, אני בת 17,אז האם העקירות האלה עלולות להשפיע על דברים עתידיים?
תודה מראש ושבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקירת שן בינה תחתונה
ד``ר גלית כהן03/04/2009עקירת שיני בינה תחתונות מצריכה בד"כ עקירת העליונות באותה הפגישה או בעתיד הקרוב, בשל בקיעת יתר של העליונות.
לעיתים יש סיכון לפגיעה בעצב, במקרים אלו רצוי לעשות בדיקת סיטי.
פגיעה בעצב היא תחושתית בלבד ואינה מערבת יכלת תנועה, אך אין להקל את הראש בכך, זו הפרעה ניכרת. אם יש קרבה לעצב מומלץ לפנות למומחה לכירורגיה פה ולסת ולתכנן נכון את הטיפול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה,
טל04/04/2009הסרת לי הרבה חששות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערב טוב!מיכל01/04/2009
במהלך ארחת הערב (סלט) הרגשתי שאחת מהשיניים שלי נשברה. חתיכה קטנה ממנה נשארה לי על הלשון. הרגשה לא נעימה! האם כל כך בקלות נשברת שן?מדובר לא על שן קידמית. ממה זה נובע? האם זה אומר שהשיניים שלי לא בריאות\ חזקות מספיק? אשמח לתשובה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר שן
ד``ר גלית כהן01/04/2009קורה ששיניים נשברות. בד"כ זה קורה כשיש קיר דק של שן בלי תמיכה טובה. כמו שן עם סתימה גדולה, שן לאחר טיפול שורש וכד'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה!
מיכל02/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיטת צחצוח שונה... האם זה בסדר?דניאל01/04/2009
שלום,
לפני מס' חודשים התחלתי לצחצח את השיניים בשיטה אחרת ורציתי לדעת אם זה בסדר. בתחילה, אני מצחצח למטה, שוטף פעם אחת את הפה, שוטף את המברשת ושם עוד משחה, ומצחצח את הלמעלה, ושוטף. האם זה מזיק לשיניים? יותר טוב? יותר רע?
תודה, תומר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צחצוח שיניים
ד``ר גלית כהן01/04/2009לא משנה איזו לסת מצחצחים קודם. חשובה צורת, טכניקת הצחצוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהי הטכניקה?
דניאל02/04/2009מהי הטכניקה המומלצת? בסיבוב? ישר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדרכה בצחצוח רצוי לקבל משיננית
ד``ר גלית כהן03/04/2009לפחות פעם אחת מומלץ לקבל הדרכה לצחצוח נכון משיננית שתתאים את השיטה והאמצעים לשיניים שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)