מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רפואת שינייםצפריר20/03/2009
שלום, השנה אני אגיש מועמדות בפעם הראשונה לרפו"ש באוניברסיטה העברית האם העובדה שאני ארשם לרפואת שיניים בלבד (מבלי להרשם לרפואה כללית למרות שיש לי נתונים גבוהים) עלולה לפגוע בי בטענה שלא יכול להיות שאדם ירצה להיות רופא שיניים אבל לא ירצה ללמוד רפואה כללית ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפואת שיניים
ד``ר גלית כהן24/03/2009אין דברים בגו. מבחינה מסויימת אולי יכול אפילו לעזור . הנחישת ללמוד רק רפואת שיניים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקירת שן עם קומדיןלאורה19/03/2009
שלום רב, אני מטופלת בקומדין (PT בסביבות 2.5) עקב החלפת מסתמים ושורש האאורטה. אני זקוקה לעקירה וניקוי אבן. האם אני יכולה לבצע את הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומדין
ד``ר עדי אריאלי23/03/2009יש לבצע בדיקת INR ומומלץ לבצע את העקירה אצל מומחה פה ולסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיפוש רופאת שינייםרחל עידן19/03/2009
שלום הייתי רוצה לחזור ולהיות מטופלת אצל רופאת שיניים שטיפלה בי בעבר.משום מה איני מצליחה למצוא אותה בבזק, כדי להתקשר אליה. האם יש דרך נוספת לאתר אותה? האם היא חייבת להיות רשומה בהסתדרות רופאי השיניים? תודה רבה רחל עידן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיפוש רופא שיניים
ד``ר גלית כהן24/03/2009לא כל רופאי השיניים חברים בהסתדרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתסכלנתי18/03/2009
שלום, באחת השיניים האחרונות יש לי סתימה גדולה, כסופה כבר כמה שנים. לפני בערך כשנתיים שתיתי קולה והרגשתי כאבים חדים. הייתי אצל רופא שיניים אחד והוא עשה לי סתימות קטנות מהחלק החיצוני של השן- לא עזר.רופא שיניים בצבא הוציא את הסימה "ניקה" והחזיר אחרת אחרת.יש לי רגישות אדירה בשן-מה שאומר שהצד של הפה ממש משותק- לא יכול לאכול כלום- קור, חום ,חמוץ וכו'. בצילומים שעשו אמרו שהשורש בריא ובסדר ולכן אין צורך בטיפול שורש, והרגישות תעבור. אני ממש מתוסכלת מהמצב אני אוכלת רק על צד אחד- ימין(שגם בו יש לי בעיה במפרקי הלסת).סנסודיין לא עוזר.מה אני אמורה לעשות? לבקש טיפול שורש בכוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות לאחר סתימה
ד``ר עדי אריאלי18/03/2009לאחר ביצוע סתימה יש לעיתים רגישות שעלולה להמשך אפילו עד מספר חודשים. הרגישות מתבטאת לרוב בלעיסה או ברגישות לקור ואם זה המצב צריך להתאזר בסבלנות וזה חולף. אם מדובר בכאבים ספונטניים או כאבים חזקים בתגובה לקור/חום או בלעיסה, יש לבדוק האם מדובר בדלקת לא הפיכה של מוך השן, ואם כן לבצע טיפול שורש. את האבחנה צריך לקבוע רופא השיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטה ליד התפרים אחרי עקירהרוני15/03/2009
שלום, ביום חמישי עברתי עקירה כירורגית של שן שוכבת כלואה. יש לי תפרים שאני אמורה להוציא ביום חמישי הבא. שמתי לב היום שהופיעה לי מין בלוטה צמודה לתפרים. האם יש לי סיבה לדאוג? או לחכות ליום חמישי? יכול להיות שזה לא קשור? גם הופיעו לי פצעים בפה, הנחתי שזה בגלל רגישות לחומרים מהניתוח. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטה בחניכיים
ד``ר גלית כהן18/03/2009אמנם קשה לענות ללא בדיקה, אך נשמע שמדובר בבליטה שנוצרה מהתפרים ואחכ תסתדר מעצמה עם הריפוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול שורשטלי ג.15/03/2009
שלום רב בחודש 12/08 עברתי טיפול שורש , מאז ועד היום אני מרגישה כאב בשן, השן מתנדנדת, לא יכולה לאכול בצד של השן הזו, מבקשת לדעת האם ניתן ?מותר?רצוי לבצע המשך טיפול בשן זו כלומר מבנה או כתר?. מה ניתן לעשות? לתשובה אודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצלחת טיפול שורש
ד``ר גלית כהן16/03/2009אין טעם לשקם את השן ע"י מבנה וכתר, אם השן כ"כ רגישה. יש לחזור לרופא ולבדוק את השן. אין 100% הצלחה בטיפולי שורש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבליטה בחניכיים
ד``ר גלית כהן18/03/2009אמנם קשה לענות ללא בדיקה, אך נשמע שמדובר בבליטה שנוצרה מהתפרים ואחכ תסתדר מעצמה עם הריפוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפרלקס ואילחוש מקומיציפ15/03/2009
לפני כחודשיים התחלתי ליטול כדורי ציפרלקס (אסציטלופראם) 10 מ"ג מידי בוקר. היום הייתי בבדיקה שגרתית אצל רופא שיניים (כמידי חצי שנה..), והוא מצא חור, מה שיצריך סתימה רגילה, כנראה (לדבריו). ציינתי בפניו שאני נוטלת ציפרלקס, והוא לא הכיר את הכדור. האם יש בעיה בשילוב בין האילחוש המקומי לבין הציפרלקס? האם עליי לקחת את הכדור אחרי הטיפול, אולי ולא לפניו? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בעיה
ד``ר גלית כהן16/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפרלקס והרדמה
רותם16/03/2009אני נוטלת ציפרלקס מעל לשנתיים ועברתי שלושה או ארבעה טיפולי שיניים כבר שכולם כללו הרדמה מקומית. מניסיוני, לא היו שום תופעות לוואי מהאינטראקציה בין החומרים הכימיים. אגב, אני חייבת לציין לטובה את הרופא שלי , ד"ר נתיב מהכללית, שבפעם הראשונה שסיפרתי לו שאני נוטלת ציפרלקס וכמו הרופא שלך, הוא לא ידע במה מדובר, הוא הרים טלפון לרופא משפחה ושאל, עוד באותו רגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרותם תודה רבה!!! וד"ר לוי,
ציפ20/03/2009אני הבנתי שהשילוב בין התרופה הנ"ל לבין לידוקאין דוקא עשוי להעלות את הסיכון להתקף אפילפטי, וכי יש להשתמש באילחוש המקומי בזהירות. יש דברים בגו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה, ד"ר כהן...
ציפ20/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סחרחורות אחרי טיפולרון14/03/2009
הי,יומיים לאחר טיפול שיניים שבו הוזרקו לי 3(!) זריקות הרדמה,צנח לחץ הדם שלי והתחלתי להרגיש סחרחורות בעיקר בזמן שאני קם וגם סמשך היום מלווה בחולשה. עברתי בחיי הרדמות בטיפולים אבל מעולם לא הרגשתי סחרחורות כאלו. האם ייתכן שהוזרקו לי כמות כזו של זריקות שיכולות לגרום לתופעה? אם כן,מה עושים כדי להיפטר מההשפעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 3 זריקות הרדמה
ד``ר גלית כהן15/03/20093 זריקות הרדמה הן כמות סבירה ביותר, אפילו אם אתה רזה ביותר.
בכל מקרה השפעת החומרים פגה תוך שעות ספורות ולא נותרת יומיים.
פנה לנוירולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למי אפשר לדווח?אני13/03/2009
שלום לכם, טופלתי אצל רופא שיניים שאמור היה לעשות לי סתימה פשוטה. הגעתי אליו כשלא היו לי שום כאבים... אחרי שעברה ההשפעה של ההרדמה, התחלתי להרגיש כאבים חזקים בכל פעם שאכלתי בשן שליד השן שבה הוא עשה לי סתימה. כשהסתכלתי במראה ראיתי מעין פס שלא היה שם קודם. בקיצור, כפי הנראה הוא פגע לי בשן הסמוכה תוך כדי טיפול. הגעתי אליו אחרי יומיים והסברתי לו שיש לי כאבים בשן הסמוכה. בלי להסביר לי כלום הוא הוציא מיד את המכשיר ע"מ לקדוח שוב בשן בה הוא עשה לי סתימה. כששאלתי אותו מה הוא מתכוון לעשות, הוא אמר לי שכנראה הסתימה גבוהה מדי וזו הסיבה לכאבים, תוך שהוא מתעלם מכל הנסיונות שלי להסביר (כשאני על סף דמעות) שמדובר בשן השניה. הסתימה שהוא עשה מרגישה לי עכשיו נמוכה מדי, השן השניה כואבת, והוא מתחמק מהנסיונות שלי לדבר איתו. חשוב לי מאוד שתגידו לי למי אפשר לדווח על כך, כדי שכמה שפחות אנשים יפגעו מהטיפול הלקוי שלו. בנוסף, אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על רופאי שיניים טובים מאזור המרכז. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין זה הפורום המתאים לבקשתך
ד``ר גלית כהן15/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על הקצעת חניכייםאלעד13/03/2009
שלום , ביקרתי אצל רופאת חניכיים להערכה פרויודנטית (לבדוק את מצב הניכיים)בעקבות הפניה ממומחה פה ולסת אליו הגעתי בשביל סד לילה עקב חריקות שיניים. הבאתי לה צילום סטטוס ואחרי בדיקה ושאלות שהיא שאלה אותי, היא אמרה שאין לי ממש דלקת אבל יש קצת נסיגה גנטית והיא ממליצה על ביקורים תכופים אצל שיננית (כל חודשיים שלושה), על הסד לילה שכבר קיבלתי, וגם על "הקצעת שורשים". מכיון שזהו טיפול פולשני ויקר מאד (2500 שח בקופת חולים אצל המומחית), ואני מאד מפחד ממנו, הייתי רוצה לדעת האם אפשר לקבל חוות דעת שניה מרופא שיניים רגיל (כללי) או אצל מומחה אחר בתחום הפה, וגם האם אפשר לעשות את זה במרפאה פרטית יותר בזול ובמקצועיות רבה יותר, בהרדמה מלאה? ואיך בכלל עושים את זה בלי לקרוע את החניכיים ? איך אפשר להגיע מתחת לשורשים כשכל החניכיים שלי סגורות? אני מקבל צמרמורת רק מלחשוב על זה......... מצד שני אני מפחד שינשרו לי השיניים בגלל הנסיגה.. מה עושים? תודה רבה מראש אלעד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקצעת שורשים
ד``ר גלית כהן15/03/2009חוות דעת של מומחה לחניכיים מקצועית יותר מחוות דעת של רופא כללי בנושא חניכיים. אם את רוצה פני לייעוץ אצל מומחה לחניכיים נוסף.
הקצעות הן טיפול מקובל וכלל לא פולשני. אם אתה חושש, תמיד ניתן לעשות טיפולים בטשטוש או בהרדמה.
אבל ראשית חייבים קודם להגיע לתוכנית הטיפול הנכונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בחוד השורשיעל12/03/2009
ד"ר גלית כהן שלום רשמת בתשובה לשאלה של אחד הקוראים לפני מספר ימים : במקרה של כשל טיפול שורש בדכ אין ביטוי של חום סיסטמי, לא חייב להיות כאב עז. האבחנה בצורך בחידוש נעשית עי רופא שיניים. אם יש כשל של טיפול שורש אפשרויות הטיפול האפשריות הן חידוש טיפול שורש, אפיסקטומי (קטוע חוד השורש) או עקירה. לא תמיד כל האפשרויות רלוונטיות. אני סובלת מכאבים מתחת לטיפולי שורש שבוצעו לפני שנה וחצי. רופא השיניים אומר של יכול להיות שטיפול השורש נכשל היות וכשלון טיפול שורש מוביל לדלקת והדלקת תביא למצב של התפשטותה מחוד השורש לכלל השורש ובסופו של דבר לעקירתה. אולם רופא שיניים אחר שנבדקתי אצלו בדעה אחרת. הוא בדעה שטיפול השורש נכשל. התפתחה דלקת בחוד השורש שגורמת לכאבים אולם הדלקת יכולה להיות במקומה מבלי להתפשט במשך שנים. ממשיכה לגרום לכאבים מציקים. ואפשר לחיות עם הכאבים האלו בלי טיפול חוזר כל החיים מבלי שהשן תיפגע, או הדלקת תתפשט עד כדי עקירה. מי לדעתך צודק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בחוד השורש
ד``ר גלית כהן15/03/2009אי אפשר לאבחל ללא בדיקה וצילום.
אך ככלל אם יש אזור מודלק לא משאירים אותו ללא טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הלבנת שיניים ...טל11/03/2009
כמה עולה הלבנת שינייםפלוס מינוס ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפורום לא עוסק במחירים
ד``ר גלית כהן15/03/2009המחירים משתנים מאד לפי סוג ההלבנה, מס הלסתות, המרפאה , מצב השיניים וכד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול שורש בניבחביב10/03/2009
לפני כשנה עשיתי שני טיפולי שורש בניבים התחתונים אצל מומחה לטיפולי, ולאחר מכן התקינו לי כתרים. מאז יש לי כאבים בשיניים האלו. יש שבועות שאין כאבים כלל. יש שבועות שהכאבים חזקים ויש שבועות שהכאבים עמומים. רופא השיניים אומר שלא ייתכן והטיפול כשל, כי אם הייתה מתפתחת באזור דלקת, בסופו של דבר הייתי מתעלף מכאבים, החום היה עולה והאזור מתנפח. כמו כן הוא אומר שהוא לא מזהה חריג בצילום של השן, וגם אם יש שם דלקת זה תהליך טבעי ולא אמור לגרום לכאבים חזקים ואולי אני רגיש יותר מאחרים האם ייתכן שתחת השן מתפתחת דלקת שמתחזקת ונחלשת לאורך הזמן ? האם טיפול שורש בניב שונה מטיפול שורש רגיל ? מה בכלל יכול לגרום לכאבים כאמור ואיך יוצאים מהפלונטר הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול שורש בניב
ד``ר גלית כהן15/03/2009אין הבדל בין טיפול שורש בניב או בכל שן אחרת.
אני מציעה לפנות למןמחה לטיפולי שורש שעשה את הטיפול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוראות לאחר עקירהמיכאל10/03/2009
שלום לפני יומיים עקרו לי שן, השן עברה טיפול שורש לפני שנה וחצי ושורשה נסדק. הרופא עקר ללא בעיות מיוחדות וביצע סוג של סתימה (מצע רך וחום ובנוסף חומר אנטיבקטרילי) הוא נתן לי הוראה לא לשתות חם ביום הראשון ולא לגרגר בציחצוח גם ביום הראשון. רציתי לדעת מה אני צריך לעשות בימים האלה שלאחר העקירה מבחינת שטיפות במי מלח או דברים אחרים/איסורים אחרים, יש לצין שאין לי כאבים או דימומים. תודה מראש מיכאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוראות לאחר עקירה
ד``ר גלית כהן10/03/2009עדיף לקבל את ההוראות מהרופא שעקר את השן, כי כל מקרה הוא מקרה בפני עצמו. ככלל לאחר עקירה רגילה אין מגבלות משמעותיות לאחר יומיים. מי פה מסיעים לריפוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול שורשעידן09/03/2009
שלום,אני בן 28, בריא בד"כ, התחלתי אתמול טיפול שורש בפעם הראשונה. כאשר אחרי זריקות ההרדמה והכל כשהרופא התחיל לקדוח,הרגשתי כאבים קלים, אמרתי לו והוא הוסיף לי עוד הרדמה למקום.המשכנו בטיפול כשאז הרגשתי כאבים אדירים בשן ,הרגשתי מחנק,בחילות ,היזעתי בכל הגוף והרגשתי שאני על סף עלפון. ביקשתי להפסיק או לדחות את הטיפול מכיוון שלא הייתי מסוגל נפשית ופיזית להמשיך. הרופא שם לי סתימה זמנית, ואמר לי לחזור להמשך טיפול תוך ימים ספורים, ואמר שהכאבים הם מכל הזיהום (העששת אני חושב) ושקשה להרדים שם. השאלה שלי היא האם אני חייב להמשיך לסבול כך גם בפעם הבאה ? או שניתן להרדים את המקום בצורה יסודית יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב במהלך טיפול שורש
ד``ר גלית כהן10/03/2009כשיש דלקת בשן אכן קשה מאד להרדים את השן. כנראה הרופא שם על העצב חומר שירגיע את העצב ובטיפול הבא ניתן יהיה להרדים ביתר קלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)