מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת הריון BETA-HCGפופיק09/12/2010
הי ,
עשיתי בדיקת דם לצורך בדיקת הריון התוצאה המופיעה היא 1579.5 mIU/mL
מזה אומר ???
הצעת ייעול למרפאות , פשוט תכתובו כן הריון לא הריון .
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון BETA-HCG - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/12/2010בהחלט הריון! כנראה שבוע 5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהbeta
רועי12/09/2012שלום רב
אישתי עשתה בדיקת דם של הריון
וקבלנו תשובה של IU BETA 8401
האם זה הריון ? ואם כן איז שבוע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרקה נגד סרטן הרחם.אתי09/12/2010
שלום רב :))
אני רוצה לעשות את הזריקה נגד סרטן הרחם, אני בת 18 ורציתי לדעת.
יש הבדל בין הזריקה שאישה בתולה מקבלת לבין אישה שלא בתולה??
והשאלה השניה היא שאם זה הכרחי לומר לרופא נשים שלי אם אני בתולה או לא.
תודה מראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרקה נגד סרטן הרחם. - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן10/12/2010קודם כל - חיסון נגד סרטן צוואר הרחם, ולא סרטן הרחם. אני בד"כ ממליץ על חיסון ששמו CERVARIX . בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה
אתי10/12/2010לא ענית לי על השאלה...
האם יש הבדל בין זירקה לנשים שהן בתולות לבין כאלה שלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות סרזט והנקהסיגל09/12/2010
שלום,
אני חודש לאחר לידה והתחלתי ליטול הגלולות סרזט בגלל הנקה.
השאלות:
1. יש לי שחלות פוליציסטיות האם הגלולות יכולות לגרום לאקנה ושיעור יתר?
לפני ההריון נטלתי גלולות דיאנה בגלל שחלות פוליציסטיות
2. האם הגלולות סרזט גורם להפסקת החלב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות סרזט והנקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/12/2010סרזט ומיקרולוט הינן הגלולות היחידות המומלצות בהנקה. הן מכילות פרוגסטרון בלבד. שכיחות האקנה ושיעור יתר איתן מזערית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורשרון09/12/2010
שלום.
אני בת 20. לוקחת גלולות "יסמין" כ-3 שנים (עם הפסקות פה ושם).
מאז ומתמיד היה לי מחזור סדיר אך דל (כיומיים)
בחודשיים האחרונים המחזור שמגיע עם סיום חפיסת הגלולות הנו של מספר שעות בלבד.
החודש לא קיבלתי מחזור בכלל (בדקתי הריון והתשובה שלילית).
האם התופעה הגיונית? מה עלי לעשות בנידון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/12/2010תופעה שיכולה לקרות עם גלולות, את צריכה לקבל שבוע תוספת של כדורי אסטרוגן בנוסף לגלולות כדי להצמיח מחדש את רירית הרחם שהפכה להיות מאוד דקה בעקבוחת הגלולות
תופעה טורדנית אבל לא מורידה מיעילות הגלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותאנה09/12/2010
אני לוקחת גלולות דיאנה לסידור המחזור
אני מפסיקה את הכדורים ביום שבת ותמיד מקבלת ביום חמישי
האם זה בסדר? או שצריכה לקבל אחרי יומייים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן09/12/2010זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור
אנה10/12/2010חשבתי קיבלתי מחזור אבל מסתבר שלא, יש לי כאבי בטן חזקים ויש לי הפרשות כאלה של קבלת מחזור, אבל מחר אני מתחילה חפיסה חדשה ועוד לא קיבלתי מחזור
למה זה???? משו לא בסדר?
החפיסה שאני אתחיל זה החפיסה ה4 של הגלולות ותמיד קיבלתי בשבוע ההפסקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים בהריוןלירן09/12/2010
הי.אני בשבוע החמישי ויש לי כבר 3 ימים דימומים לא כבדים אבל בכל זאת דימומים.הרופאה שלי שלחה אותי לעשות בדיקת דם ועדיין אין תוצאה.אמרו לי שזה טבעי שיש דימומים אבל -לכמה זמן זה טבעי שיש דימומים והאם עליי לצפות שזה יחזור מדי פעם בהמשך? איך אני יודעת אם הייתה לי הפלה ומה אני אמורה להרגיש אם באמת הייתה הפלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים בהריון - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין09/12/2010לפי בדיקת על קול ובדיקת דם ניתן יהיה לוודא את מצב ההריון או הפלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה לבדיקהגל09/12/2010
אני בת 26 נשלחתי לבדיקה עקב ארועים חוזרים של כאבי בטן ועלייה בערכי CA125. להלן תוצאות הבדיקה:
בשחלה הימנית נראה ממצא מעוגל מוגבל היטב בממדים 3.3X2.9 בעל אות גבוה בT1 ונמוך בT2 חשוד לאנדומטריומה. לא נראו ממצאים דומים נוספים בסמוך לשלפוחית השתן. רחם בכפיפה אחורית. לא נראו קישורי לימפה פתולוגיות באגן. שלפוחית השתן בטווח תקין- משיכה כלפי מעלה באזור הפונדוס יתכן שריד אורכו (מה זה אומר???) לציין אות גבוה בT2 והיצרות המרווח בגובה S3-S4 שינויים ניווניים? ארטריטים? לקורלציה קלינית.
אשמח לדעת מה התשובה אומרת!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לבדיקה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין09/12/2010לא ניתן לפענח תשובות הדמיה ללא בדיקה קלינית
נא לפנות לרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה..לי09/12/2010
שלום
לא היה לי ווסת 5 חודשים אחרי לידה
הרופא רשם לי דידרוגסטון 2 כדורים 5 ימים
קלחתי יומיים והיום קיבלתי ווסת
מה לעשות?
האם להמשיך עם הכדורים?
או כבר היום לקחת את גלולה הראשונה??
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה.. - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין09/12/2010יש להשלים את הטיפול לפי המלצת הרופא הטפל
בבהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי פוסטינוראיציק09/12/2010
שלום,
רציתי לדעת האם לאחר קיום מספר פעמים של יחסי מין באותו יום יש לקחת פוסטינור אחד כשמחליטים להפסיק לאותו יום או שמא אחרי כל משגל צריך לקחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי פוסטינור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין09/12/2010יש לשקול שימוש אמצעי מניעה אחר
באשר לפוסטינור מספיק מינון אחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה, תעזרו!!! כי אין לי למי לפנותמאיה999109/12/2010
שלום רב,
ביום חמישי שעבר אני והחבר שלי קיימנו יחסי מין ללא אמצעי מניעה והוא גמר בפנים.
לא דאגתי כי אני בדרך כלל מקבלת מחזור תוך 26 יום וזה היה כמה ימים לפני המועד המשוער של המחזור (הייתי אמורה לקבל או ביום ראשון השבוע או גג - ביום שלישי)
אבל כבר יום חמישי ואני עדיין לא קיבלתי!!!
קניתי ערכה לבדיקת הריון ונבדקתי - כרגע זה מסמן שלילי אבל עדיין כתוב שב שהבדיקה לא נותנת מענה שבוע אחרי!!
האם ייתכן שאני בהריון???
בבקשה, תעזרו לי!!! כי אין לי למי לפנות......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה, תעזרו!!! כי אין לי למי לפנות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן09/12/2010שלום רב,
בלי לחץ בבקשה. הסיכוי שנכנסת להריון די נמוך האפ בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר לידהענת09/12/2010
שלום
אני שבועיים לאחר לידה
מתי אמורים לעבור הכאבים מהתפרים???
אני עדיין סובלת מהם
(תפרים בחיץ)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר לידה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין09/12/2010תלוי גודל החתך בד"כ תוך שבועיים חל שיפור ניכר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסיםמוריה09/12/2010
שלום
מאוד מקווה שתוכלו לעזור לנו..
אני כשלושה חודשים אחרי לידה. מניקה מלא ולוקחת פתילות גלוון (לא רציתי לקחת גלולות בגלל כל התופעות לווי וכו') בכל מקרה לפני שנכנסתי להריון הינו נשואים שנה. וכבר במשך השנה הזאת זה הפריעה אבל עכשיו זה יותר בולט. בעלי גומר מאוד מהר. אז בלי הפתילות אין זמן מסויים שצריך לחכות. אבל עם הפתילות זה גורם לכך שהוא מחכה ומחכה ואז כשעוברת רבע שעה, וכבר אפשר, הוא גומר בשניה ואפילו לא מרגיש כלום מרוב שזה מהר.
זה דבר ראשון, חוץ מיזה אני לא מצליחה לגמור אף פעם מה שגם מתסכל והוא גם ממש רוצה ומשתדל. רציתי לשאול אם יש טיפים כל שהם שהוא יגמור יותר לאט וגם לעזור לי..
חשוב לומר שבעלי לא יסכים בחיים ללכת למשהו או משהוא כזה.. הוא מאוד מובך מהעניין
אשמח לתשובה מהירה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין09/12/2010נא להפנות את השאלה לאתר הילם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדבקות אוורהאוורה09/12/2010
שלום, השבוע התחלתי לשתמש במדקות אוורה. שמתי את המדבקה הראשונה ביום הראשון של המחזור כפי שכתוב בהוראות ורציתי לדעת אם זה בסדר שהמחזור ממשיך כרגיל? כי בעבר הייתי משתמשת בגלולות, וכאשר לקחתי גלולה ביום הראשון של המחזור זה הפסיק אותו מיד. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדבקות אוורה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן09/12/2010זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת גלולות יסמין אחרי הפלה תרופתיב09/12/2010
שלום
אני נשואה + 1, לפני יומיים קבלתי כדורי ציטוטק לאחר שלפני כן קיבלתי מפיג'ין. לשמחתי הדימום פחת מהיות הראשון ואני מרגישה טוב מאוד.
מתי אפשר להתחיל לקחת יסמין? קבלתי מהרופא לפני יומיים אחרי ההפלה ולא ברור לי מתי להתחיל את הגלולות?
האם יש סכנה כלשהי מבחינה הורמונלית לגוף ישר להתחיל גלולות עכשיו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לכתוב
ב09/12/2010ההפסקה היתה בתחילת שבוע 7
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה בטרימסטר הראשוןלירן08/12/2010
שלום.אני נמצאת בשבוע החמישי להריון.נאמר לי ע"י הרופאה שלי שאסור לטוס בזמן הזה ושהיא לא ממליצה לי לעשות זאת בגלל שינויי האטמוספירה.אני צריכה את הטיסה הזאת כמו אוויר לנשימה ומפחדת.האם זה נכון? אני יודעת שלא מומלץ לטוס בחודש השביעי אבל לא ידעתי על ההגבלה הזאת.מדובר בטיסה ארוכה בת 12 שעות ישירה מקנדה לישראל.האם הטילטולים של הטיסה גם מסכנים אותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיסה בטרימסטר הראשון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/12/2010אם הכל תקין עם ההריון אין מגבלה,אך הייתי מציעה לך לחכות עד שתסיימי טרימסטר ראשון או לפחות עד שבוע9 ואז לנסוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)