מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופהדינה18/03/2013
שלום..
אני ילדתי לפני 7 חודשים , ולא לוקחת גלולות רק משתמשים בקונדומים, לפני שבועיים בתאריך 4/3 שכבתי עם בן זוגי ונקרע הקונדום וגמר בפנים ואחרי 12 שעות לקחתי פוסטינור ולא היה לי דימום בכלל . ובתאריך 12/3 אני חיבת לקבל מחזור ולא קיבלתי ... מה לעשות?????? אני מאוד מאוד מפחדת ולחוצה מאוד ... האם יש סכנה שנכנסתי להריון ????? ואני לא רוצה להכניס להריות ומפחדת לעשות בדיק אני מאוד מאוד מפחדת..
מכווה שתעזרו לי דחוף דחוף .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף
דינה19/03/2013תענו לי בבקשה דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/03/2013פוסטינור יכול לגרום לעיכוב במחזור . אבל בכל מקרה עשי בדיקת שתן להריון לשילה ואם היא שלילית המתיני בסבלנות עד למחזור שיגיע. כדאי להתיעץ עם רופא נשים לגבי אמצעי מניעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לעבור מגלולות QLAIR למינסמיו18/03/2013
שלום, אני רוצה להפסיק שימוש בגלולות QLAIR ולחזור למינס (שהייתי משתמשת בעבר).
הבעיה היא שכבר קיבלתי מחזור לפני 3 ימים (עוד לא התחלתי חפיסה חדשה של קלייר, אני אמורה היום לקחת את הכדור הראשון).
האם אפשרי שהיום אקח כדור ראשון של מינס ואמשיך איתן? (אין לי בעיה לחכות 7 ימים עד שאהיה מוגנת או משהו כזה..).
או שאני צריכה לחכות ששוב אקבל מחזור וביום הראשון לקחת מינס?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפצה!!
מיו18/03/2013מישהו???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעבור מגלולות QLAIR למינס - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר18/03/2013תתחילי היום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קולפוסקופיההדס18/03/2013
שלום,
אני במהלך טיפולי פוריות. כרגע לפני התחלת הטיפול ה-7 (ivf).
במהלך החודשים האחרונים היו לי דימומים שלא בזמן הוסת ואף אחרי קיום יחסים. התבקשתי לבצע בדיקת פאפ ובדיקת קולפוסקופיה. בדיקת הפאפ יצאה תקינה,
ברוך השם, ובכל זאת נשלחתי לבצע קולפוסקופיה.
בעבר עברתי בדיקת צילום רחם שהשאירה לי טראומה קשה מאוד! בתור סובלת מאנדומטאיוזיס אני מורגלת לכאב ובכל זאת הכאב שנלווה לבדיקה ההיא היה איום ונורא!!! כמעט התעלפתי מכאבים.. אני מניחה שהחדרת היוד היא זו שגרמה לכאב הנורא הזה. אני מאוד חוששת מהבדיקה מאחר והבנתי שגם כאן יש שימוש בתמיסת יוד כלשהי.. האם יש איזשהו דמיון בין שתיי הבדיקות הנ"ל? בנוסף רציתי לדעת- אם בדיקת הפאפ יצאה תקינה, האם עדיין יתכן ויש סיכוי לגורם סרטני חלילה..? ועוד שאלה בבקשה, הבדיקה היא בסוף החודש ויתכן ותהייה לקראת שאיבת הביציות, האם החומרים המוחדרים בבדיקה עלולים לפגוע בביציות או חלילה בעוברים?
אודה על תשובה מהירה כי אני ממש חוששת. .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קולפוסקופיה - תגובה
ד''ר יואב פלד18/03/2013אים קשר בין הבדיקות
קוךפוסקופיה לא כואבת כלל
זה כמו בדיקה גניקולוגית רגילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת קולפוסקופיה - תגובה
ד''ר יואב פלד18/03/2013אין קשר בין הבדיקות
קוךפוסקופיה לא כואבת כלל
זה כמו בדיקה גניקולוגית רגילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. אשמח לתשובה לשאר השאלות
הדס18/03/2013אני מודה על התשובה. ולגבי השאלות הנוספות בגוף ההודעה אשמח לקבל גם תשובה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת קולפוסקופיה - תגובה
ד''ר יואב פלד18/03/2013אין קשר בין הבדיקות
קוךפוסקופיה לא כואבת כלל
זה כמו בדיקה גניקולוגית רגילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות ורודותמור18/03/2013
אני ימים ספורים לפני המחזור, וקיימתי יחסי מין לפני יומיים
האם הפרשות ורודות הן סימפטום של עוד משהו חוץ מהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות ורודות - תגובה
ד''ר יואב פלד18/03/2013יש המון סיבות
לא בהכרח הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדבקת אוורה?לילי17/03/2013
הי אשמח לעזרתכם
הייתי אצל רופא נשים אחרי שהשתמשתי בפמינט זמן רב שגרם לירידה בחשק מיני והחליף לי לגלולת "יאז "ובמידה ולא תפתור את הבעיה אז יחליף לטבעת נוברינג.
שמעתי היום על מדבקת אוורה האם היא יכולה לפתור את בעית הירידה בחשק המיני או שיש לה אותן תופעות לוואי של גלולות שגורמות לירידה בחשק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדבקת אוורה? - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר18/03/2013המדבקה מצוינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוורה
לילי18/03/2013מה הכוונה במוצויינת האם היא פותרת בעיה זו או מתנהגת כמו גלולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוורה
דוד מילאטינר19/03/2013מנגון פעולה דומה לךגלולה אבל יותר יעיל.
לילי19/03/2013האם תוכל להתייחס ספציפית לבעיה המדוברת ירידה בליבידו האם יכולה לפתור בעיה זו או פועלת כמו גלולה.??
הרופא רשם לי גלולת יאז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני בהריון?מודאגת17/03/2013
שלום, השאלה שלי היא כזו-
אני נוטלת גלולות כבר למעלה משנה (אורטו-סיקלן), בשבוע האחרון של החפיסה הקודמת הקאתי (ככל הנראה) את הגלולה שלקחתי ואחרי יומיים לא לקחתי גלולה (הגלולה האחרונה בחפיסה). מאז שהקאתי את הגלולה לא קיימתי יחסי מין.
אחר כך הייתה את ההפסקה בין החפיסות, קיבלתי מחזור, וחזרתי לנטול את הגלולה ביום שני (במקום ביום שלישי כיוון ששכחתי את הגלולה האחרונה בחפיסה - ניסיתי לשנות את היום הקבוע בו אני חוזרת לנטול את הגלולות משלישי לשני) ביום שבו נטלתי את הגלולה הראשונה בחפיסה קיימתי יחסי מין, וביום שלמחרת לקחתי פוסטינור והמשכתי כרגיל עם הגלולות, יומיים לאחר מכן קיימתי יחסי מין.
השאלה שלי היא האם יש סיכוי שאני בהריון?
זה מאוד מדאיג אותי ואני אשמח לתשובה בהקדם האפשרי!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תוכלו להגיב? מטריד אותי מאוד.
מודאגת18/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםחנית17/03/2013
הי אני בת27 עשיתי התקן רחמי לפני 3 שנים אחרי לידת בני השלישי אך לאחרונה יש לי כאבים נוראים במפסעות וגם בחזה זה קורה יומים לפני המחזור מה לעשות?במפסעות זה הרגשה של בעמו מאוד שורף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחס פליז
חנית18/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/03/2013איזה התקן? לא ברור אם הכאבים קשורים להתקן אבל כדאי לפנות לרופא נשים לבדיקה כולל אולטראסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותאני אני17/03/2013
מה נקרא היום הראשון למחזור ?היום בו ישנה ההפרשה הדמית הראשונה ?או מתי שמתחיל דימום ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים ???
אני אני18/03/2013?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נובהרינג-ד מתמשכיםתמר16/03/2013
שלום,
אני כשלושה חודשים לאחר לידה, לא מניקה.
לפני כשבועיים קבלתי מחזור והכנסתי טבעת נובהרינג.
מאז הדימומים אינם פוסקים.
לא מדובר על כתמים, אלא ממש על דימום חזק כשל מחזור (מחליפה כל כ4 שעות פד).
האם עדיין מוגדר תחת "דימומי הסתגלות" או שיש מה לעשות עם זה?
אם אמשיך לדמםם כך, מה לעשות כאשר מסתיימים שלושת השבועות? להפסיק לשבעה ימים או להכניס טבעת חדשה ברצף?
אני שומרת נידה ולכן חשוב לי להפסיק לדמם בהקדם!!!
הרופא שלי בחופשה לעוד כשבוע.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נובהרינג-ד מתמשכים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/03/2013המשיכי עם הטבעת למרות הדימומים החזקים מאמינה שבחודש הבא כבר יהיה יותר טוב, את יכולה להשתמש ברצף. התיעצי עם רופא הנשים שלך לכשיחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
תמר17/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותנטי16/03/2013
שלום,
לקחתי שתי חבילות גלולות ברצף.. ואני כרגע לקראת סופה של החבילה השניה, האם אוכל להפסיק את החבילה שלושה-ארבעה ימים לפני הזמן (אני צריכה לקבל מחזור לפני תאריך מסוים) או שזה יצור בעיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/03/2013אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת לא סדירהג'ולי16/03/2013
בס"ד,אני בת 49 וכ - שנתיים הוסת שלי לא סדירה לפעמים אני מקבלת מחזור אפילו פעמיים בחודש , בינואר עברתי ניתוח הסרת פוליפים , וחשבנו שהכל הסתדר , ב - 5/3 קיבלתי שוב מחזור לאחר שב - 15/2 היה האחרון , ודימומים קלים שעד היום לא פוסקים , היום ה - 16/3 , מה עושים ? אני אישה שומרת מסורת ומבחינת חיי אישות אז מזה כ - 5 חוד' שלא היו לי .
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת לא סדירה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/03/2013פני לרופא הנשים שלך להערכה ולהסדרת המחזורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרות אגיסטן עם מוליךד``ר ליאורה אברמוב16/03/2013
שלום. אני בת 34. לאחרונה אחרי גילוי פטריה רופא נשים רשם לי נרות אגיסטן עם מוליך. בעלון המצורף לנרות כתוב כי יש להכניס את הנר לפני השינה עמוק ככל האפשר לתוך הנרתיק. הכנסתי את הנר עם המוליך עמוק ככל האפשר ( כמעט את כולו) עד שזה "נתקע" בפנים ואי אפשר היה להכניס יותר. למחרת הנר כלל לא יצא מהנרתיק. השאלה שלי בבקשה: האם יכולתי לגרום נזק כלשהו לרחם או למשהו אחר בגלל שהכנסתי את הנר עמוק מדי? ולמה למחרת הנר לא יוצא והאם זה בסדר? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נרות אגיסטן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/03/2013הנר אמור להנמס בנרתיק ולכן יכול לקחת כמה ימים עד שתהיה הפרשה שלו. לא גרמת לשום נזק מעצם ההחדרה העמוקה ואת יכולה להרגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה עוד תינוקשני16/03/2013
שלום..
אני בת 27 יש לי ילד בן שנתיים לפני הלידה היה לי מחזור לא סדיר כל 4-5 חודשים בניסיון ראשון להיכנס להריון אז הצלחתי .. אחרי הלידה הסתדר המחזור כל 30-32 ימים אני רוצה עוד תינוק מנסה כמעט חצי שנה לא מצליחה אבל היה לי משהו מוזר מחזור אחרון היה לי ב 01.01 לפני יומיים עשיתי בדיקת דם להריון תוצאה שלילית מזה שבוע יש לי הפרשות קפה חום ושחור ללא דם ולא כאבים כמובן ללא הריון .. יש לי תור לגינוקולוג עוד שבוע ויום ראיתי לנכון להתייעץ מה זה יכול להיות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה עוד תינוק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/03/2013שיבוש הורמונלי כלשהו. פני לרופא הנשים שלך ליעוץ ולהכוונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה ללטקס?לילי15/03/2013
הי, אני חושדת כי יש לי רגישות ללטקס בשל תופעות של גירוד והתנפחות איבר המין אחרי קיום יחסים עם קונדום. האם בדיקת טסטים(דקירות ביד) תראה אם יש אלרגיה או לא או שחייבים בדיקת דם?
מה התהליך? האם זה במסגרת קופ"ח? האם ב.טסטים יכולה לבדוק רגישות שנובעת משימוש בקונדום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה ללטקס? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/03/2013חפשי אם יש קונדומים ללא לטקס. לטקס יש גם בכפפות שבודקים בדיקות גינקולוגיות האם גם זה גורם לאלרגיה ולגרודים? במידה ולא קשה לי להאמין שזו אלרגיה ללטקס,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
לילי17/03/2013יש מצב שגם מכפפות בבדיקה זה נהיה השאלה איזו בדיקה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםלירי15/03/2013
שלום.
1. האם דלקת בדרכי השתן שלא טופלה עלולה לגרום לקשיים בכניסה להריון?
2. נמצא שיש לי מיקופלסמה הומיניס וארופלסמה. טופלתי באמצעות "רוליד", אך לא ערכתי בדיקות נוספות כדי לבדוק האם החיידקים אינם. האם כדאי לעשות בדיקה חוזרת? האם הם עלולים לגרום לקשיים בכניסה להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/03/2013כדאי לעשות עוד תרבית כדי לודא שאכן החיידקים מוגרו. יכולים לגרום בסבירות נמוכה מאוד לקשיים בכניסה להריון. דלקת בשתןן לא אמורה להפריע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)