מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרימולוט נור דחוף!!בר15/03/2013
צהריים טובים,
אני צריכה לקבל מחזור בסביבות התאריך 18/3 (הוא לא תמיד סדיר לפעמים מקדים בשבוע אך עדיין לא קיבלתי ולעיתים הוא מאחר מעט).
אני טסה מחר לחו"ל ורציתי לדחות את המחזור בשבועיים.
הרופא רשם לי פרימולוט נור אך לא אמר לי בדיוק מתי להתחיל לקחת אותו.
על המרשם רשום לקחת 2 כדורים ביום במשך שבועיים.
רציתי לדעת מתי אני צריכה להתחיל לקחת אותו? האם עוד היום? ולמשך כמה זמן?
האם יש סיכוי לדימומים במהלך השבועיים הקרובים?
האם הכדורים מנפחים והאם יש להם תופעות לוואי מסוכנות.
אודה על תשובתכם המהירה היות ועוד היום אני צריכה להתחיל את הכדור!!!
תודה ושבת שלום,
בר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרימולוט נור דחוף!! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/03/2013נראה לי שכבר מאוחר להתחיל עם הפרימולוטנור אם את צריכה לקבל מחר..את יכולה לנסות להתחיל עם הכדורים אבל הסבירות שיעזור קלושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות לבנות סמיכות ולאחר מכן דימוםטלי15/03/2013
יש לי הפרשות לבנות סמיכות ולאחר מכן דימום מה זה יכול להיות? ,ללא גירוד ללא כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/03/2013אין מספיק נתונים פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות מחזורבת 1715/03/2013
שלום אני בת 16 ומשתמשת בגלולות מהרופא שלי בגלל בעיות מחזור, יש לי חזה קטן מאוד ולפני המחזור החזה שלי אף פעם לא מתנפח ואין לי רגישות, למרות שאני יודעת שבדרך כלל הוא אמור להתנפח ולכאוב. האם זו בעיה הורמונלית? לא יגדל לי החזה יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/03/2013החזה יכול לגדול עד גיל 18. עם הגלולות הוא לא אמור לכאוב לקראת מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
בת 1717/03/2013הסיבה שהוא לא גודל לקראת המחזור היא גם הגלולות?
ותודה רבה על התשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור 3 פעמים בחודש וחציdorita15/03/2013
שלום רב,
אני בחורה בת 26 חיה בארהב לא נוטלת גלולות נגד הריון עד לפני 3 ימים. ולא מקיימת יחסי מין באופן קבוע, עד לפני חודש. ( לא פעם ראשונה) בחודש הזה לקחתי 3 פעמים כדורים של היום שאחרי.
לפני כחודש וחצי סיימתי את המחזור ( 5 ימים) שלי. מיד לאחר מכן התחלתי לקיים יחסים ושבועיים לאחר מכן קיבלתי שוב מחזור (8 ימים) שהיה כרוך בכאבי בטן נוראים כבר כמה ימים לפני. (במהלך השבועיים הנ"ל לקחתי 2 גלולות היום שאחרי (next choice, ו the morning after pill)
שבוע אחכ לקחתי שוב כדור היום שאחרי ( next choice one dos)
שבועיים לאחר מכן (זה כבר היום השביעי ועדיין לא סיימתי) קיבלתי שוב מחזור עם זרימות גדולות שמלווה עם כאבים נוראים בבטן התחתונה וכאבים בחזה. הפטמות כל היום זקורות.
הלילה תיהיה הפעם השלישית של הגלולה נגד היריון (אמילי)
האם זה הגיוני לקבל מחזור 3 פעמים בחודש וחצי? זה מחזור בכלל? יש סיבה לדאגה?
מהם פשר הכאבים?
מדוע עכשיו הזרימה שונה משאר הפעמים?
האם אפשר לקיים יחסים כבר אחרי שבוע של נטילת הגלולות נגד היריון (אמילי)?
תודה רבה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור 3 פעמים בחודש וחצי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/03/2013עשית בלגן שלם עם הגלולות של היום שלאחרי.... הם יכולים לגרום לדימומים לא סדירים ולעכובים במחזור.
מאחר ולא ברור אם התחלת לקחת את הגלולות תחת מחזור או סתם דימום של גלולת היום שלאחרי מציעה לך להזהר כל החודש הראשון של הגלולות כלומר להוסוף קונדומים וכדאי בכל זאת לעשות בדיקת שתן לשלילת הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.
Dorita17/03/2013תודה רבה. שבוע וחודש טוב. הדימום עדיין ממשיך. 9 ימים. יש עניין לדאגה? זה מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזון שאני יכולה לקחת לניקוי הגוף
Dorita17/03/2013הי
איזה מזון או שתייה כדאי שאקח בשביל לעזור לגוף שלי לנקות את עצמו. ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזון שאני יכולה לקחת לניקוי הגוף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/03/2016לא מכירה מזונות לניקוי הגוף..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
בר24/02/2016הגיוני שקיבלתי 3 פעמים מחזור בחודש וחצי ??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייןדינה15/03/2013
שלום ..
לפני שבוע וחצי נקרע הקונדום ולקחתי פוסטינור ... ובתאריך 12/3 אני צריכה לקבל מחזור ועד היום לא קיבלתי .... מה צריך לעשות??? ואם הפוסטינור הוא טוב מאוד הוא 100 אחוז ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/03/2013לא יעיל ב100%
אחד התופעות לוואי שגורם לדחית המחזור אבל עשי בדיקת שתן להשלילת הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלי חוםורד15/03/2013
לפני כארבעה חודשים עברתי ניתוח לפרוסקופי לכריתת רחם בשל שרירנים שגרמו לדימומים קשים וכתוצאה מכך להמוגלובין מאד נמוך. שלושה חודשים לפני הניתוח קיבלתי לוקרין. אני בת 48, לפני הניתוח לא סבלתי כלל מתסמיני גיל המעבר. המחזור היה סדיר. מאז הניתוח (וגם שלושה חודשים לפניו בשל הלוקרין) אני סובלת מגלי חום קשים. רמת ה- FSH היא 4.9 ואני מטופלת מזה כחודשיים באסטרופם שלא שינה דבר בתחושת גלי החום. הרופאה שלי די אובדת עצות. האם גלי החום יכולים להגרם לא רק בשל מחסור באסטרוגן אלא מסיבה אחרת? (בהתחשב בכך שה-FSH לא מאד גבוה). לאן מומלץ לפנות להמשך ייעוץ? תודה על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלי חום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/03/2013התיעצי עם רופא אנדוקרינולוג ואם הכל תקין פני אולי לרפואה משלימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד והפרשותאבי 3115/03/2013
בת 29 מזה שנים סובלת מגרד והפרשות. בתולה. ניגשתי למס' רופאים שאמרו שלא ניתן לבדוק אותי.
אני ממש סובלת ולא יודעת מה לעשות. שום טיפול לא עוזר.
האם ניתן לקחת ממני משטחים ולבצע בי בדיקת פאפ למרות מצבי? להיכן אני יכולה לגשת ולהיבדק מבלי שיגידו לי לא ניתן לבדוק אותך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד והפרשות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/03/2013ניתן לקחת משטח נרתיקי ותרבית גם באישה בתולה. המטוש דק מאוד ואין בעיה להחדיר אותו לתוך הנרתיק ולבדוק מה קורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותשני14/03/2013
מתי צריך להתחיל לקחת גלולות - ביום הראשון של המחזור או ביום הראשון אחרי שהוא מסתיים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/03/2013ביום הראשון לדימום - למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בין וסתישני14/03/2013
שלום,
אני שלושה חודשים אחרי לידה (ניתוח קיסרי). קיבלתי מחזור לפני כשבועיים, ובימים המאחרונים יש לי כתמים חומים ורדרדים... (זה פחות או יותר זמן הביוץ). האם זה מצב תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בין וסתי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/03/2013יכול לקרות, אם יש ספקות או אם ה דימום ממשיך פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת יעוץדנה14/03/2013
צהרים טובים,
אני בשבוע 21 להיריון (היריון שני), כבר יומיים יש לי כאבים שבאים והולכים כאבי בטן וגב תחתון רציתי לדעת אם זה נורמלי או שאני צריכה ללכת להיבדק אצל רופא הנשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלת יעוץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/03/2013לכי להבדק אצל רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזוראורטל14/03/2013
שלום,
אני כרגע במחזור, לפני כשעה יצא לי גוש רירי של דם (נראה כמו גומי) די גדול
אודה לקבלת תשובה מה יכול להיות והאם זה דבר טבעי או חריג...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/03/2013נשמע כמו קריש דם - אם כן זה תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקןאסנת14/03/2013
שלום
מאז ששמתי התקן מונה ליזה התחילו לי כאבים חזקים בצד שמאל בבטן למטה לכיוון הגב למעלה, עשיתי אולטרסונד וגינלי לראות עם ההתקן זז אבל הוא בסדר.
וגם בדיקה אצל רופא נשים הראה שהכול בסדר.
מה עושים? האם מוכרת לכם הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/03/2013אם את ממשיכה לסבול מכאבים חיזרי לרופא הנשים שלך צריך לשלול תהליך דלקתי אולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורבוסי14/03/2013
אני בת 22, המחזור שלי לא סדיר. ביום 16 לאחר המחזור האחרון הייתה לי הפרשה חומה מועטה עם קצת דם למשך שבוע ואז סביב יום 30 הייתה לי שוב הפרשה חומה מועטה עם טיפה דם לסירוגין במשך יומיים
האם זה טבעי?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/03/2013לא ברור מה הם הדימומים הקלים הללול ולכן פני ליעוץ והכוונה ולהסדרת המחזור לרופא נשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריוןעדי13/03/2013
הי,
אנחנו מנסים להכנס להריון. רציתי לדעת האם יש בעיה עם מקלחות חמות מאוד ( כולל כמובן שטיפת הנרתיק) אחרי יחסי המין. הכוונה היא האם המים החמים עלולים להרוג את תאי הזרע ולהפחית את הסיכויים להריון?
אני נוהגת לשטוף את הנרתיק כמה דקות אחרי קיום היחסים.
תודה,
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עליי...
עדי17/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהרוית13/03/2013
שלום,
מה עושים כששום גלולה לא מתאימה,
אני 10 חודשים אחרי לידה ,לקחת במשך 4 חודשים גלולת שלא עשו לי טוב והפסקתי,
איך מסדרים את הביוץ? המחזור שלי לא סדיר
מחכה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו לי בבקשה,דילגתם עליי
רוית18/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)