לדעתכם אם לא הייתי ישן שמונה לילות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדעתכם אם לא הייתי ישן שמונה לילות
    מספר שאלות
    28/06/2011

הייתי מצליח לתפקד כמו מישהו שישן כל יום?
    באמת,רמת התפקוד שלי גבוהה מאוד ואין לי שום בעיות בזיכרון או בדברים אחרים.אני מעט עייף וגם טיפה כואב לי הראש,אבל חוץ מזה - מרגיש מצוין.בשמונת הלילות האחרונים אני כל הזמן מרגיש שאינני ישן(אולי היו שני לילות:לפני כמה ימים ובלילה האחרון שהרגשתי שישנתי מעט),האם לדעתכם זה אפשרי,או שבכל זאת נראה לכם שישנתי מעט בלי לשים לב??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לדעתכם אם לא הייתי ישן שמונה לילות - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    28/06/2011

שלום רב,
    הנך סובל בכל מקרה מנדודי שינה. אדם צריך לישון ללא מחשבות ותחושות כאלו.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל האם זה הגיוני?!להיות ער 8 לילות

מספר שאלות
    28/06/2011

ולתפקד כמו שצריך??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר,הנה עוד לילה כזה...שאני מתעורר

מספר שאלות
    29/06/2011

כאילו שלא ישנתי,ולוקח לי המון המון זמן להירדם אם בכלל.גם תרופות ההרגעה וגם המלטונין לא עזר...מה אני עושה??
    כי האמת - ישנה אפשרות גם שלא ישנתי בכל תשעת הלילות האחרונים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואני בן 15...אני זקוק לשינה יותר

מספר שאלות
    29/06/2011

מכל דבר!!!!והבעיה הכי חמורה שמקשה לי על השינה זה אי הידיעה של מתי ההירדמות תקרה - וכתוצאה מכך אני פשוט מפחד,וגם תרופות הרגעה לא עזרו לי כי עדיין הייתי צריך לעצום את עיניי ושוב פעם הגיעו מחשבות של מתי אני אירדם ואיך...אי אפשר ככה באמת שאי אפשר...אני כל כך עייף ומותש ויש בעיה עם הפסיכולוגים באזור זה כך שאפשר לקבוע תור רק לעוד יותר משבוע ועד אז מי יודע מה יהיה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו