הפרעות שינה וזיכרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות שינה וזיכרון
    יעל
    08/07/2011

אני חולה במיאסטניה גראביס. נוטלת 6 שנים אימורן ,מסטינון, ליפיטור, צימבלטה, אספירין, ריטלין וזודורם לא יכולה להרדם ולהחזיק שינה ללא כדורים. לאחרונה מסתובבת בלילות ומבצעת פעולות שלא זכורות לי בבוקר, כגון אכילה, כתיבת הודעות במייל. גם במשך היום שוכחת דברים חשובים כמו להחזיר את הנכדה מהחוג, פגישות או מעשים שקבעתי או עשיתי. עד כה הסתרתי את התופעות אך הן נעשות תכופות יותר ויותר. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות שינה וזיכרון

הוספת תגובה

• הפרעות שינה וזיכרון - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    08/07/2011

שלום רב,
    יתכן ואת זקוקה לשינוי בתרופת השינה שאת מקבלת. פני לרופא המטפל.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מלטונין

יעל
    14/07/2011

קיבלתי מלטונין בהתוויות נגד קראתי שלא מומלץ לחולים במחלות אוטואימוניות. אני חולה במיאסטניה גראביס ולופוס. האם להפסיק?
    ההמלצה לקחת במשך שבוע ובמקביל להפחית את הזודורם. כך מקובל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מלטונין - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    16/07/2011

שלום רב,
    אכן השיטה היא להתחיל הטיפול במלטונין ובהדרגה להפחית את נטילת כדור השינה. יש הממליצים שלא ליטול מלטונין כאשר חולים במחלות אוטואימוניות. למיטב ידיעתי זו המלצה כללית ללא בסיס עובדתי אלא על בסיס תיאורטי בלבד. בכל אופן עליך להתייעץ עם הרופא המטפל בך.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו