מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות שינהאבנר11/07/2011
שלום אני בן 35 וחצי במשך חודשים מתקשה להירדם בלילה ביצעתי בדיקות דם והכל בסדר רופא המשפחה רשם לי כדורי שינה ברוטיזולאם שהם עוזרים לי לשינה של 5-6 שעות
התופעה הזו לא היתה לי בעבר כאשר אני מנסה להירדם ללא כדור אני לא נרדם או נרדם לשעתים בקושי מה אלי לעשות בכדי לנסות לחזור לחיי הקודמים לפני בעיית השינה
לפי לפנות?
ניסיתי מכון שינה שנתנו לי לבצע בדיקה בייתית עדיין מחכה לתשובה האם זה הכיוון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות שינה - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין13/07/2011שלום רב,
אתה סובל מנדודי שינה ולכך אין צורך בבדיקת שינה. במידה ואיך מתלונן על בעיות אחרות הרי שהיא מיותרת. אתה צריך לברר עם עצמך באם הנך סובל ממתח נפשי ומה ניתן כדי לפתור את הבעיה. במידה ואכן בעייתך הבסיסית היא מתח נפשי ונדודי השינה הם רק פן אחד של הבעיה אתה יכול להיעזר גם ברופא נפש. במידה ואינך חושב שבעייתך היא מתח נפשי אתה יכול להמתין עד שתעבור את הבדיקה וזאת כדי שתקבל ייעוץ מרופא שינה במעבדה. או לחילופין פנה לרופא שינה אשר יעזור לך בלי הבדיקה.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)