בעיות שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות שינה
    אבנר
    11/07/2011

שלום אני בן 35 וחצי במשך חודשים מתקשה להירדם בלילה ביצעתי בדיקות דם והכל בסדר רופא המשפחה רשם לי כדורי שינה ברוטיזולאם שהם עוזרים לי לשינה של 5-6 שעות
    התופעה הזו לא היתה לי בעבר כאשר אני מנסה להירדם ללא כדור אני לא נרדם או נרדם לשעתים בקושי מה אלי לעשות בכדי לנסות לחזור לחיי הקודמים לפני בעיית השינה
    לפי לפנות?
    ניסיתי מכון שינה שנתנו לי לבצע בדיקה בייתית עדיין מחכה לתשובה האם זה הכיוון?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות שינה

הוספת תגובה

• בעיות שינה - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    13/07/2011

שלום רב,
    אתה סובל מנדודי שינה ולכך אין צורך בבדיקת שינה. במידה ואיך מתלונן על בעיות אחרות הרי שהיא מיותרת. אתה צריך לברר עם עצמך באם הנך סובל ממתח נפשי ומה ניתן כדי לפתור את הבעיה. במידה ואכן בעייתך הבסיסית היא מתח נפשי ונדודי השינה הם רק פן אחד של הבעיה אתה יכול להיעזר גם ברופא נפש. במידה ואינך חושב שבעייתך היא מתח נפשי אתה יכול להמתין עד שתעבור את הבדיקה וזאת כדי שתקבל ייעוץ מרופא שינה במעבדה. או לחילופין פנה לרופא שינה אשר יעזור לך בלי הבדיקה.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו