כדורי שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורי שינה
    רותי
    11/07/2011

שלום רב, אני אישה כבת 40 וסובלת מקשיי הרדמות חריפים מאז הילדות. ב-10 שנים האחרונות אני משתמשת בבונדורמין שעוזרת לי. בתדירות של 2-3 פעמים בשבוע. בין רבע כדור לכדור. נדיר מאוד שאני לוקחת כדור שלם. יש לציין שלכל אורך השנים לא עליתי במינון או בתדירות. במקביל לקחתי חצי כדור רמרון מאחר ואני סובלת מדיכאון.
    לאחרונה החליף לי הפסיכיאטר את הרמרון באפקסור ואת הבונדורמין באמביין CR.
    השאלות שלי: האמביין כדור עם טווח שעות ארוך ולפעמים עד שאני לוקחת כדור נשארו לי כ4 שעות שינה. עם הבונדורמין אין לי בעיה לקחת כדור ולקום אחרי 4 שעות.
    האם ניתן בחלק מהלילות (הקצרים) לקחת בונדורמין ובשאר אמביין CR? חשוב לציין שאני לא לוקחת בכל לילה
    אודה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורי שינה

הוספת תגובה

• כדורי שינה - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    13/07/2011

שלום רב,
    חשוב מצד אחד שתשני את מספר שעות השינה הדרוש עד הבקר. עם זאת גם חשוב שתתעוררי בבקר בהרגשת רעננות וללא שיורת השפעת הכדור שנטלת טרם שנתך. אכן מרבית האנשים נוטלים כדורי שינה במשך שנים ואינם צריכים להעלות את המינון וזו מעלה גדולה של כדורי השינה.במידה וגם אם את נוטלת את האמביין את מתעוררת רעננה בבקר הרי שאין בעיה. במידה ואין הדבר כך כדי לחזור ולהתיעץ עם הרופא המטפל לגבי חזרה לבונדורמין.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו