מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נכון זה לא הגיוני שבן אדם יהיה ערנכון13/07/2011
באופן מוחלט(ללא נימנומים אפילו,אלא עירות מוחלטת),במשך יותר מ20 ימים(אבל עם כל התנאים האחרים של שתיה,מזון,טמפרטורות נוחות וכו')?
והאם יש אפשרות שבן אדם יחיה אחרי כל כך הרבה לילות וימים ללא שינה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכון זה לא הגיוני שבן אדם יהיה ער - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין13/07/2011שלום רב,
סביר להניח שאינך מודע לכך שנרדמת לפרקי זמן קצרים מדי פעם. בכל אופן אין הדבר תקין ואתה זקוק לטיפול.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוף אבל מאז שהתחילו בעיות השינה כל
נכון13/07/2011מיני פצעים בגוף לא עוברים בכלל(לוקח להם המון זמן עד שהם עוברים),גם כשנתפסים שרירים לוקח להם המון זמן לעבור ואני לא יכול ככה יותר...וכל פעם שמופיע לי פצע חדש או כאב חדש אני יודע שיקח המון המון זמן עד שהוא יעבור...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוף אבל מאז שהתחילו בעיות השינה כל - תגובה
אם כך פנה לרופא המשפחה לברור.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי,ודבר נוסף שאני רוצה להוסיף
נכון13/07/2011מאז שהתחילו הבעיות בשינה,החלה אצלי ירידה מטורפת במשקל.ואני לא צוחק!!
שקלתי 48.6 ואף יותר,ותוך שבוע הייתי 46.5!!!אחרי זה עליתי ל50.4,ותוך פחות משבוע ירדתי ל49.4!!!מה זה הדבר הזה?!זה איבוד משקל מטורף!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי,ודבר נוסף שאני רוצה להוסיף - תגובה
כפי שציינתי אתה זקוק לברור וטיפול.
פנה לרופא המשפחה.
בברכה
פרופ'יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)