דיסוציאציה לתוך שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיסוציאציה לתוך שינה
    אני
    04/08/2011

סובלת מפוסט טראומה וסובלת ממחלת הפיברו .בחצי שנה האחרונה אני ישנה בן 4-5 שעות ביממה . בשבועיים האחרונים אני חווה בזמן ערות פתאום מצב שבו הידיים והרגליים וכל הגוף הופכים לכבדים וכאילו שינה העיניים נעצמות והמאבק לפתוח אותם הוא גדול זה קורה בפתאומיות לאו דווקא שאני עייפה לפני כן .בדרך כלל אחרי כמה דקות זה עובר ואני פתאום לא עייפה בכלל .... מה זה ומה עושים עם זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיסוציאציה לתוך שינה

הוספת תגובה

• דיסוציאציה לתוך שינה - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    05/08/2011

שלום רב,
    מן הראוי שתפני לרופא המטפל בך.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ יקר ,תודה ,אבל ברור שלא ביקשתי

אני
    05/08/2011

יעוץ רפואי מעל דפי האינטרנט וזה ברור שעם הייתי חושבת שאני יכולה להגיע עם זה לרופא המשפחה הייתי הולכת אליו ולא פונה כאן .

השאלה שלי הייתה האם זה דבר מוכר והאם קורה שאדם נרדם באמצע משהו ככה סתם לכמה דקות .

אני יודעת בודאות שאלו ניתוקים מכוון והם מופיעים בעקבות טריגר מסויים .

בבקשה אשמח לתשובה וברור לי שהיא כללית ולא בהכרח למקרה שלי .

המון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ יקר ,תודה ,אבל ברור שלא ביקשתי - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    07/08/2011

שלום רב,
    אני לא התכוונתי לכך שתפני לרופא משפחה. במצבך הייתי בטוח שאת מטופלת בידי מומחה ברפואת הנפש. מצבך מורכב ואינני מכיר את כל ההיבטים של מצבך הרפואי. יש מצבים של הזיות ויש גם מצב של שיתוק שינה. לא נראה לי שבכך מדובר. המומחה ברפואת הנפש יכול גם להיעזר בבדיקת שינה.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי למה אני צריכה רופא

אני
    08/08/2011

בבריאות הנפש אני לא נפגעת נפש יש לי אומנם פוסט טראומה ואני בטיפול אבל ממש לא רואה א עצמי עם בעיה נפשית אולי מי שפגע בי סבל מבעיה נפשית . הניתוקים האלה הם ממש לא שיתוק שינה ולא הזיות . בכל מקרה תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי למה אני צריכה רופא - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    11/08/2011

שלום רב,
    פוסט טראומה היא בעיה נפשית ואת זקוקה לפסיכיאטר. הפסיכיאטר הוא רופא ככל הרופאים ובעייתך בתחומו.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבל אתה אמנם פרופסור ואני סתם

אני
    13/08/2011

אבל באמת שלא כל פוסט טראומה צריכה ומחייבת פסיכיאטר .....לדברי הפסיכולוג שמטפל בטראומות או שגם הוא לא מבין .

יש לי תפקוד יותר ממלא אז חבל סתם לשלוח אפשר לפעמים להגיד אני לא מבין בתחום זה ושיהיה בהצלחה .

בכל מקרה תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבל אתה אמנם פרופסור ואני סתם - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    14/08/2011

שלום רב,
    מתגובתך ניתן להסיק שלא רק שאני מבין אלא אף צודק וחבל שאינך מקשיבה.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו