היי,זה אני בהמשך לאז - בכל אופן לא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי,זה אני בהמשך לאז - בכל אופן לא
    יש לי שאלות
    10/08/2011

הבנתי - התרופה סירופ פסיפלורה מורכב איננה תרופת הרגעה אמיתית?כלומר זאת הסיבה שלא הרגשתי את ההשפעה שלה?ואם אני אקח כדור הרגעה או כדור שינה,אני באמת אחוש בהבדל?אני באמת ארגיש רגוע?
    ורק שאלה בקשר לאיכות השינה - ידועים לך מצבים שבהם אנשים ישנים שעות,אך כאשר הם פותחים עיניים הם בתחושה שלא ישנו(זאת התחושה שיש לי,כשאני פותח עיניים,ההרגשה שלי היא בדיוק כמו ההרגשה של אם תעצום עיניים 10 שניות בלי להירדם,ותפתח את העיניים).ולפעמים אני נמצא במצב דמוי שינה(ככה אני קורא לזה - אני לא מגיב,לא שומע,קשה מאוד להעיר אותי,אני לא זוכר שאני נמצא במצב הזה,ואני נושם נשימות עמוקות בדיוק כמו בשינה רגילה,וכמובן אני לא ער) המון שעות,אך כאשר אפתח את העיניים - אני ארגיש כאילו הייתי ער לפני זה,לא ארגיש שהתעוררתי,ארגיש שלא ישנתי - ואז אני עייף וכואב לי הראש ואני לא מסוגל לקום מהמיטה(גם אם אני נמצא במצב הזה 10 שעות).
    מה זה,בעיה באיכות השינה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי,זה אני בהמשך לאז - בכל אופן לא - תגובה

ד''ר אורי לקסר
    10/08/2011

נשמע לי שיש לברר זאת במסגרת מעבדת שינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה בנוגע לשאלתי הראשונה?

יש לי שאלות
    10/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורק עוד שאלה - אשמח בתשובה של כן

יש לי שאלות
    11/08/2011

ולא -
    המצב הזה של שינה שאינני מרגיש שהיא שינה נמשך 50 לילות(מה21 ביוני,אך היו לי בכל זאת כמה לילות שהייתה לי יותר תחושה של שינה - למשל אחרי שניים שלושה ארבעה חמישה לילות של שינה שהיא לא באמת כזאת,ואז הייתי סחוט בצורה יוצא דופן,אז השינה שלאחר מכן גרמה לי להיות רענן מאוד ובעל כוחות ונמשכה לפחות 6-10 שעות ואפילו עם הרגשה של התעוררות).בכל מקרה,נכון אם המצב הזה נמשך 50 לילות - זה אומר שאני בטוח ישן?
    לפי מה שהבנתי מתים בתוך שבועיים אם לא ישנים.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורק עוד שאלה - אשמח בתשובה של כן - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    11/08/2011

שלום רב,
    כפי שכבר הסברתי לך וכפי שאתה יודעהיטב אתה זקוק לטיפולו של הפסיכיאטר.
    בדיקת שינה איננה רלבנטית במצב זה.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו