מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- וולבוטרין ומלטוניןתומר10/08/2011
האם בלילות שקשה לי להרדם ואני צריך לקום מוקדם אפשר להשתמש במלטונין בזמן נטילת תרופה וולבוטרין בבוקר?לפעמים פשוט קשה לי להרדם אחרת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וולבוטרין ומלטונין - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין11/08/2011שלום רב,
ניתן ליטול אך לא ברור אם זה הפיתרון במצבך.
מן הראוי שתתיעץ עם הרופא המטפל בך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוולבוטרין ומלטונין - תגובה
עקרונית כן. עם זאת אינני יודע מה מצבך הרפואי ומה הן בעייותך. מן הראי לפנות לרופא המטפל בך בוולבוטרין.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי של קושי להרדם
תומר11/08/2011האם ידוע על תופעות לוואי של התרופה של קושי להרדם?וגם כשנרדמים מתעוררים באמצע הלילה מספר פעמים?
האם זה אמור לחלוף לאחר תקופה מסוימת ?אני בימים הראשונים ואני ישן ממש גרוע בינתיים וגם מתעורר המון פעמים באמצע הלילה...וקשה לי מאוד להרדם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי של קושי להרדם - תגובה
אכן הוולבוטרין יכול לגרום לנדודי שינה. ספק רב אם המלטונין הוא טיפול מתאים.
פנה לרופא שמטפל בך והוא ידע כיצד לעזור לך.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת תופעה שאמורה לחלוף עם הזמן?
תומר12/08/2011אני בימיי הראשונים על הכדור,וגם שותה לא מעט קפאין כל יום עם הכדור(הרגל של שנים),אולי לחכות כמה ימים שזה יסתדר ויחד עם זאת להפחית מינוני קפאין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת תופעה שאמורה לחלוף עם הזמן? - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין16/08/2011שלום,
אכן לעיתים תופעת הלוואי נעלמת. אם הקפאין מועיל המשיכי בינתיים ובמקביל לשיפור צמצמי את נטילת הקפין בהדרגה.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי של נידודי שינה
איילהל16/08/2011הי,
שינה מקוטעת ולא רצופה יכולה להטריף בן אדם ובטח לשנות את איכות החיים.
אני סבלתי מאוד עד שגיליתי מוצר נפלא שנקרה "טונייט".
מה גם, חשוב לי מאוד שהוא אינו ממכר וברגע שמעגל השינה שלי התאזן אעזוב אותו בהוקרה וערכה רבה.
תאמינו לי, לא כדאי לסבול ולגרום נלזקים נפשיים אם אפשר לעזור לעצמינו.
איילהל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי של נידודי שינה - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין16/08/2011שלום רב,
תרופה ידועה ולא צריך "לגלות" אותה.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)