מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשיים בהתעוררותמורן23/08/2011
שלום רב,
אני סטודנטית בת 28 ויש לי בעיה חמורה להתעורר בבוקר ללימודים. בעלי יוצא מהבית מוקדם מאוד ומנסה להתקשר אליי עשרות פעמים על מנת להעיר אותי ואיני שומעת כלום, כולל את כל השעונים המעוררים שאני מכוונת בלילה. אני קמה 3-4 שעות מאוחר יותר מהשעה שעליי להתעורר, כשמעירים אותי במגע אני מתעוררת אך גם קשה לי. מאז ומתמיד היתה לי שינה חזקה וכשעבדתי בבקרים גם היתה לי בעיה לקום אבל לא מס' שעות אחרי הזמן. אני רוצה לציין שכשיש לי מבחן אני מתעוררת אפילו לפני צלצול השעון מפחד שלא אתעורר. האם יכול להיות שאני מוותרת לעצמי באופן לא מודע על דברים שפחות חשובים ומצליחה להתעורר רק למבחן/לעבודה? מה ניתן לעשות?
בתודה מראש,
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיים בהתעוררות - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין23/08/2011שלום רב,
נשאלו במקרה שלך השאלות הבאות: באיזו שעה את הולכת לישון? האם את נרדמת ללא קושי? האם איכות שנתך טובה? לכמה שעות שינה את זקוקה ועוד.
את יכולה לבקש הפניה לצוות מעבדת שינה אשר יבררו את הנושא ויעזרו לך.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)