בקשת עזרה דחופה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשת עזרה דחופה!
    ליאת
    29/08/2011

שלום אני בת 28 והתחלתי לפני שבוע טיפול במלטונין 5 מ"ג עקב שעון ביולוגי דחוי ובנוסף אני נוטלת ריטלין בשעות הבוקר כחצי שנה.המלטונין מרדים אותי בשעה הרצויה ואני גם מרגישה שאני ישנה חזק יותר מתמיד שזו ברכה גדולה ואני מקפידה להתעורר מוקדם ולהחשף לשמש.הבעייה היא שבימים הממש ראשונים הרגשתי שהמלטונין יותר מדי מרדים וסבלתי מבחילה ברגע שהתחיל להשפיע,לאחר ימים ספורים זה קצת עבר אבל פתאום התחלתי לסבול מבחילות והקאות כל היום,קוצר נשימה וסחרחורות שעוברים רק ממש לפני השינה ובנוסף גם כאבי בטן.האם אלו תופעות לוואי נורמליות שיעברו עם הזמן או שמינון 5 מ"ג הוא גבוה מדי עבורי? זו שאלה דחופה כי הפסיכיאטר שמטפל בי לא נמצא ורופא משפחה אמר שהוא לא יודע. אם יש צורך אני אוכל לפרט עוד על מצבי והאבחנה אך אין לי בעיות בריאותיות אחרות. בתודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשת עזרה דחופה!

הוספת תגובה

• בקשת עזרה דחופה! - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    30/08/2011

שלום רב,
    תופעות הלוואי הללו תיתכנה. יתכן מאד שתופעות הלוואי תפחתנה בהדרגה. בכל אופן אם המצב בלתי נסבל ניתן להפחית את המינון עד שהרופא המטפל ישוב.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו