מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשת עזרה דחופה!ליאת29/08/2011
שלום אני בת 28 והתחלתי לפני שבוע טיפול במלטונין 5 מ"ג עקב שעון ביולוגי דחוי ובנוסף אני נוטלת ריטלין בשעות הבוקר כחצי שנה.המלטונין מרדים אותי בשעה הרצויה ואני גם מרגישה שאני ישנה חזק יותר מתמיד שזו ברכה גדולה ואני מקפידה להתעורר מוקדם ולהחשף לשמש.הבעייה היא שבימים הממש ראשונים הרגשתי שהמלטונין יותר מדי מרדים וסבלתי מבחילה ברגע שהתחיל להשפיע,לאחר ימים ספורים זה קצת עבר אבל פתאום התחלתי לסבול מבחילות והקאות כל היום,קוצר נשימה וסחרחורות שעוברים רק ממש לפני השינה ובנוסף גם כאבי בטן.האם אלו תופעות לוואי נורמליות שיעברו עם הזמן או שמינון 5 מ"ג הוא גבוה מדי עבורי? זו שאלה דחופה כי הפסיכיאטר שמטפל בי לא נמצא ורופא משפחה אמר שהוא לא יודע. אם יש צורך אני אוכל לפרט עוד על מצבי והאבחנה אך אין לי בעיות בריאותיות אחרות. בתודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשת עזרה דחופה! - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין30/08/2011שלום רב,
תופעות הלוואי הללו תיתכנה. יתכן מאד שתופעות הלוואי תפחתנה בהדרגה. בכל אופן אם המצב בלתי נסבל ניתן להפחית את המינון עד שהרופא המטפל ישוב.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)