מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני קם הרבה פעמים בלילה בבקשה עזרו!ארסן30/08/2011
בבקשה עזרו לי! אני בן 17 וחצי עוד מאט בן 18! תמיד ישנתי טוב והרבה שעות! משהו כמו 7-10... ולא התעוררתי בלילה... אולי רק פעם 1. וזה גם היה נדיר! כש הגעתי לרוסיה התחילו להיות לי בעיות שינה כל הזמן התעוררתי ולא יכלתי להירדם. זה התמשך כחודש בהיותי ברוסיה... כש חזרתי לישראל הבעיות החמירו. עכשיו אני נרדם מהר תוך כמה שניות אבל נרדם כל שעה בדיוק! ממש כל שעה! אני קם משהו כמו 6 פעמים בלילה 1! זה הורג אותי! אחריזה כש אני קם בבוקר הראש שלי כואב ישלי סחרחורות והראיה שלי חלשה פתאום! אני לא יודע מה לעשות... אני לכחתי כדורים שנקראית NERVEN 2 כדורגים לפני השיה ואני בכל זאת קם! ואני כבר לא יודע מה לעשות! באלי למות בבקשה תעזרו לי! מה עלי לעשות? לאיזה רופא תמליצו ללכת? והקטע הוא שאני לא חושב על כלום לפני השינה ודברים לא מדאיגים אותי.... זה מוזר! בבקשה עזרו לי! הייתי נותן הכל כדי לישון 6 שעות רצופות מבלי להתעורר! תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני קם הרבה פעמים בלילה בבקשה עזרו! - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין30/08/2011שלום רב,
שתף את ההורים שלך במצוקתך ופנו לרופא נפש.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)